tiistai 2. huhtikuuta 2019

Glossybox - Maaliskuu '19

Heippa! Ja mukavaa alkanutta viikkoa, toivottavasti teillä oli rentouttava ja ihana viikonloppu ja keväinen ilma helli.





Maaliskuun Glossybox saapui noin viikko sitten, ja käydään se nyt läpi. Muistatte varmaan postauksen ensimmäisestä boksista (tammikuu) ja ei-kovin-mairittelevan mielipiteeni siitä. Pakko sen valossa sanoa että tämä kuukausiboksi on kyllä parantanut huimasti näinä kahtena seuraavana kuukautena, joten jatkan tilausta ja tutkimusta tämän osalta.
Hintatiedot löytyvät aiemmista postauksista jotka taas löytyvät tunnisteen 'glossybox' alta.



Olen kuullut että osassa bokseista on vähän erilaiset tuotteet ja osan tuotteiden yhteisarvo on vaihdellut jonkin verran. Itsellä ei tätä ongelmaa ole ollut ja käsittääkseni tuotteet ovat olleet sitä mitä pitääkin.





Maaliskuun teema oli "Girl Boss" ja tuotteet valittu silmällä pitäen kiireistä maailmaa ja pitämään huolta että "meikki pysyy kauniina maailmaa valloittaessa". En tiedä siitä mutta ehkä jotain yhteneväistä tuotteissa kuitenkin oli. See for yourself!


Vasemmalla Steve Laurantin Lip Tint, oikealla Beautaniq Beautyn Blush Serum

Steve Laurantin hauska purkissa oleva huulikiilto piti tuotekortin mukaan olla sävyltään vadelmapunainen ja normaali putkilomuotoinen "Red Dress" mutta tämä Lip Tint kyllä oli kiva, persikkainen nude joka oli kivan pigmenttinen ja tuntui swatchatessa hyvältä, sävyn nimi on Nude Pop. Kovasti mieluummin otin tämän kuin taas kerran punaisen huulituotteen (käsi ylös kellä niitä ei ole jo monia monia ennestään). Merkin omilla sivuilla arvoksi annettu $22, tuotekortissa euroina 18,70€. Tämän merkin huulikiilto on muuten tullut aikoinaan myös Lip Monthlyn mukana.

Ole Henriksen on tosi kiinnostava merkki ja ilolla vastaanotin tämän pikkupurkin Sheer Transformation Perfecting Moisturizer-kosteusvoiteen. Tämä sisältää hedelmähappoja ja antioksidantteja jotka "antavat lempeän kuorivan vaikutuksen" ja on silti kosteuttava ja sopii lupauksen mukaan erinomaisesti meikin alle. Täysikokoisen voiteen hinnaksi on annettu 59,50€ / 50ml, eli tälle 7ml pikkupurkille hintaa jää n. 8,35€.

Amikan Perk Up-kuivashampoo oli vähän nääh, en kovin usein kuivashampoita käytä ja niitä on monta vielä odottamassa käyttöä, eli tämä lähtenee vähän aktiivisempaan kotiin. Tämä sisältää riisitärkkelystä joka raikastaa hiusten tuoksua ja imee niistä rasvaisuutta. Sisältää myös tyrnimarjaa joka tuotelupauksen mukaan auttaa tekemään hiuksista helpommin hallittavat. Tämä jälkimmäinen lupaus kuulostaa vähän hupsulta mutta en toisaalta hiustuotteista ja niiden vaikuttavista ainesosista paljoa tiedäkään poislukien shampoot ja hoitoaineet. Tämä matkakoko on 43,9ml (täysikokoinen 232ml pullo maksaa tuotekortin mukaan 27,90€) jolle jää hintaa n. 5,30€.

Beautaniq Beauty on mulle täysin mysteerimerkki, mutta tutkimuksien mukaan se on yhdysvaltalainen, kasviperäisiin ainesosiin perustava brändi jonka tuotteet ovat luonnollisia, tehokkaita, eläinkokeettomia ja vegaanisia eivätkä sisällä parabeeneja, mineraaliöljyä tai sulfaatteja. Sounds good. Harmi kyllä tämä kirkkaanpinkki Lip & Cheek Colour aiheutti taas kerran turhautumista - WHY OH WHY nämä boksintekijät aina haluavat sisällyttää tällaisia tuotteita joita harva haluaa käyttää ja tämän sävy on sellainen ettei kovin moni sitä ainakaan poskille käytä. Ja huulituotteet on sitten erikseen, ihan omina tuotteinaan. Kuunnelkaa nyt kuluttajia (tai ainakin tätä kuluttajaa) ja keksikää jotain muuta! Please! Tämä oli täysikokoinen 10ml tuote ja euroina hinnaksi annettu 12,50€.

Luxien siveltimet on yksiä mun suosikkeja, joten tämä Medium Fan-sivellin oli mieluisa sillä mulla ei taida tällä hetkellä viuhkasivellintä näin pienessä koossa edes löytyä. Tämän hinnaksi annettu 17,80€.


Semmoisia. Tuotteista 3/5 oli täysikokoisia, ja kaikkien yhteisarvoksi laskin 62,65€ joka on varsin kelpo summa. Ainoa oikeastaan negatiivinen juttu oli tuo pirun Blush Serum, ja kuivashampoo oli vähän tylsä, mutta muutoin tuotteet tulevat omaan käyttöön

Mitäs te tykkäsitte maaliskuun boksista?

4 kommenttia:

  1. Mun mielestä maaliskuun boksi oli kiva, varsinkin Steve Laurantin huulikiilto on ollut kovassa käytössä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä tää oli varsinkin ekaan boksiin verrattuna tosi hyvä! :)

      Poista
  2. Ole Henriksen on minuakin kiinnostanut jo pitkään, mutta vielä en ole päässyt testaamaan. Kerro sitten mitä tykkäsit. :)

    -Annu-

    VastaaPoista