torstai 16. toukokuuta 2019

Bettebox - Toukokuu '19

Heippa!

Ennen kuin palataan takaisin meikkikokoelmapostauksiin ja muutamaan saapuneeseen tilaukseen, niin vilkaistaan läpi eilen tullut toukokuun Bette. Teemana oli Create Your Own Sunshine ja kyllä tuotteet ainakin hieman resonoivat tätä ajatusta. Kaksijakoiset fiilikset tästä boksista kuitenkin jäi, parempiakin on ollut. Mutta katsotaan nyt mitä boksista löytyi!
Boksi on saatu pr:na, mielipiteet ovat 100% omiani.Ensimmäisenä näytteet. Lanvinilta tuli pikkuruinen pullo A Girl In Capri-uutuustuoksua, jossa voimakkaana tuoksuvat sitrushedelmät, ja mukana kuulemma myös vaaleanpunaista pippuria. Tykkään kovasti näistä sprayn omaavista pikkuisista, niitä on helppo käyttää ja kantaa vaikka meikkipussissa mukana töissä tai matkalla. Kuten olen ennenkin kertonut niin olen löytänyt suuria suosikkeja tuoksuissa juuri tätä kautta. Ei siis haittaa yhtään (niin kauan kun kyseessä on ylimääräinen näyte eikä varsinaiseksi tuotteeksi laskettava).

Mukana tuli myös kaksi näytepussia Nivean uutuustuotteesta Oil In Lotion Coconut & Monoi Oil, joka on siis tehokkaasti kosteuttava vartalovoide. En juurikaan rasvaile itseäni (poislukien kasvot ja kädet ja tatuoinnit) mutta otan nämä talteen miljoonien muiden näytteideni joukkoon. Pitäisi joskus haastaa itsensä käyttämään niitä poiskin..


Mun mielestä tämä RFSU:n sheivausgeeli on tullut boksista aikaisemminkin. Tykkään itse vaahtomuotoisista enemmän, mutta eiköhän tämä tule käytettyä.

Ultrasun Face kosteuttava aurinkosuoja on niin ikään toistotuote, on tullut aika varmuudella ennenkin. En innostunut laisinkaan, ja tämä lähteekin eteenpäin. Tämä on 7ml testeri (aika säälittävä koko kyllä), täysikokoinen tuote on kuitenkin 50ml.

Trindin Nail Balsam oli kiinnostava tuote; lupaa kosteuttaa kynsiä ja tehdä niistä joustavat, ja sopii kuulemma myös kynsilakan alle. En tiedä miten tämä toimisi yhdessä geelikynsieni kanssa, mutta jos ei toimi niin lahjoitan tämän eteenpäin. Täysikokoinen tuote on 9ml, ja tämä matkakoko 4ml.Affect on ainakin minulle ihan uusi merkki (jota myydään ilmeisesti Hairstoressa) ja nyt pääsen siis tutustumaan viimeistelypuuteriin joka tuli sävyssä 005. Tämä ei kuitenkaan ole mikään vaaleista vaalein, mutta sopinee kesällä käytettäväksi. Pigmenttiä tuntui olevan kovasti vaikka viimeistelypuuterit useimmiten ovat aika vähäpigmenttisiä, tuleekohan tästä ihan cake face? Kokeilla toki pitää. Tälle on annettu hinnaksi tuotekortissa 19€ - hinta puolalaisessa nettikaupassa on euroina 7,50e..

Ziajan Kashmir-vartalovoide sisältää muunmuassa kosteuttavaa sheavoita. Kuten jo edellä todettu, en innostu vartalovoiteista joten tämäkin lähtee eteenpäin. Tämä matkakoko on 50ml, täysikokoinen tonkka 400ml.

Harmillisesti mulle valikoitui saatavilla olevista Cailapin siveltimistä tämä epäkäytännöllisin, nimittäin huulipunasivellin. En IKINÄ käytä huulipunan levittämiseen sivellintä, käyttääkö joku teistä? Laitoin siveltimen nyt pienten silmämeikkisiveltimien joukkoon, ehkä sillä saa jotain järkevää tehtyä. Olisin innostunut enemmän esimerkiksi häivytys- tai rajaus/kulmasiveltimestä.


Kaikenkaikkiaan tästä jäi vähän pettynyt kuva; kiinnostavin tuote on tuo puuteri ja ei sekään hirveästi innosta. Kokeiltua toki tulee. Näistä tuotteista itselle jää varmuudella siis puuteri, sheivausgeeli ja sivellin; muut lähtevät mahdollisesti eteenpäin.

Laskeskelin tuotteiden yhteisarvoa ja se on noin 31€, jos puuterin hinta otetaan tuon alemman mukaan eikä Hairstoren hinnan. Muiden tuotteiden arvot oli enimmillään 6,90 (sivellin) ja alimmillaan aika säälittävät 1,125€ (Ziajan vartalovoide).

Mitäs mieltä te olitte?
Kesäkuun boksia odotellessa, toivottavasti se on parempi!

6 kommenttia:

 1. Mullekin oli pettymys tämän kuun boksi ja nuo pienet koot tekevät siitä tosi vajaan oloisen :/ suurin pelastus mun boksissa oli onneksi se, että sain häivytyssiveltimen, jolle löytyy käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin samaa mieltä :/ mut joskus aina sattuu näitä ohi-bokseja, toivottavasti kesäkuu korjaa asian!

   Poista
  2. Kesäbettet kuulostivat ainakin lupaavilta, joten innolla odotan myös! :)

   Poista
 2. Valju fiilis jäi boksista. Jossain toisessa ulkomaisessa verkkokaupassa tuo puuteri oli myynnissä n. 7e hintaan joten aika runsas suomi lisä laitettu tälle 😂 itsellä jäi käyttöön myös vain 2 tuotetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo katsoin kans, ja muokkasin hinnan myös tähän postaukseen... Siis koko boksin arvo oli noin 31€. En oo tyytyväinen, enkä usko monen muunkaan olevan. Harmi, kun tän vuoden Bettet noin muuten on ollut pääasiassa kivoja!

   Poista
 3. Tää oli ok boxi, jotenkin valju. Sellainen huipputuote puuttui.

  VastaaPoista