perjantai 31. toukokuuta 2019

Ipsy Glam Bag - Maaliskuu '19

Heippa!
Boksipostauksia on kertynyt jonoon vino pino, ja aloitellaan sen purkamista maaliskuun Ipsylla, josta aikalailla jokaikinen tuote jää omaan käyttöön.


Tuotteet tulivat kauniissa, metallinhohtoisessa pussukassa jossa inspiroivaa tekstiäkin mukana. Vetoketjun vedin oli söpö pikkuinen tähti, jossa tietysti luki Ipsy.

Tuotteita oli yhteensä 5, ja ne olivat 3/5 matkakokoisia. En nyt ala tähän etsimään ja laskeskelemaan niiden hintoja, mutta kyllä yhteisarvo reilusti yli 11 dollaria oli :D. Ja suoraan Suomeen ei Ipsya saa, vaan Shipito on kaveri tässä asiassa. Edellisissä postauksissa lisäjutskaa siitä.

Maaliskuussa tuotteita oli tarjolla kyllä laidasta laitaan, ja tästä linkistä pääset niitä katselemaan. Löytyi muunmuassa Morphen aurinkopuuteria, Ofran highlighteria ja vaikka mitä muuta. Olin kyllä omiin tuotteisiini tosi tyytyväinen. Ja kannattaa ilman muuta joka kuukausi arvioida tuotteet ja pitää kauneusprofiili ajantasalla, koska niiden perusteella pussukat aina kustomoidaan. Harva varmasti saa samaa komboa toisen kanssa, meitä kun on niin moneen junaan (ja hyvä niin). Esimerkkinä, mulle ei ole mieluisia kynsilakat eikä hiustuotteet joten niitä ei ipsysta mun kohdalla oikeastaan koskaan löydy. Ja onneksi näin, koska kynsilakkojen lähettely Suomeen maksaa Shipitolla julmetusti liikaa.


Ensimmäinen oli SLMissglam:n luomivärisivellin (viralliselta nimeltään Short Shader SS62), kauniilla glittervarrella. Tämä on oiva esimerkiksi alaluomen häivyttelyyn. Ipsyn mukana on merkin siveltimiä tullut ennenkin, ja pidän niistä kovasti.



Seuraavana matkakoko Tarten Maneater Voluptuous-ripsiväristä. En ole tätä vielä kokeillut, mutta mielelläni kyllä testaan. Harja on suht isokokoinen ja kokonaan kumia. Lupaa mustaakin mustemman, tuuhean ja liftaavan lopputuloksen. We'll see.

Seuraavana silmänympärysvoide mulle ihan uudelta merkiltä (Answer From), virallinen nimitys Luminous Collagen Eye Cream. Tämä on testausjonossa, sy-voiteita kun on ihan mahdoton saada loppuun. Harvemmin jaksan mitään niistä ihan loppuun kuluttaa, kun kyllästyn niin vien tuotteet jatkosijoitukseen meille töihin tai perheelle ja ystäville. Roskiin en koskaan ellei tuote ole selkeästi liian vanha ja pilaantunut. Answer From on korealainen merkki, se kun on suuressa huudossa tällä hetkellä (ja ihan syystä, K-Beauty on erinomaista!). Tämä kertoo sopivansa kaikille ihotyypeille ja kirkastaa+energisoida herkkää sy-ihoa.





Illamasquan Hydra Veil Primer on mulle tuttu entuudestaan, mutta en ole tähän mitenkään erityisesti kiintynyt. Koostumus on paksua geeliä, vähän sellaista lohkeilevaa jopa kuten vaikka vanukas muttei silti tunnu kosteuttavan kovinkaan tehokkaasti eikä meikki näytä tämän päällä kummoiselta. Tai sitten vika on käyttäjäperäinen. Käyttelen tämän joko itse pois tai vien ilahduttamaan jotakuta muuta.

Estate Cosmetics on mulle samaten uusi tuttavuus, mutta tämä Dew Me Baked Highlighter sävyssä Pearl oli kyllä tosi mieleinen. Hohtaa tosi kauniisti ja intensiivisesti, on sopiva vaalealle iholle (shiftaa ihan pikkuisen vaaleanpunaiseen ollen kuitenkin hyvin vaalea) ja tykkään yleisesti ottaen baked-tuotteista kovasti. Tämä pikkukoko kestää kyllä iäisyyden.



Mun suosikkijuttuja oli oikeastaan kaikki primeria lukuunottamatta, eli tosi hyvä maaliskuun Ipsy! Pusketaan huhtikuutakin eetteriin mahdollisimman pian.

Mitäs vklp-suunnitelmia teillä on?
Ja onnea ja ruusuja kaikille valmistuville ja opintonsa päättäville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti