sunnuntai 22. joulukuuta 2019

2019 Parhaat tuotteet / Kauneusbloggaajien joulukalenterin 22. luukku

*** kalenteribanneri on tänä vuonna taidokkaasti Laura Loukolan tekemä!

Tervetuloa Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin 22. luukkuun! Eilen luukku aukesi Sonjan Purkkisirkus-blogissa ja huomenna eli 23:na päivänä (joka on viimeinen ns. henkilökohtainen luukku) Kerroksia-blogissa. Jouluaattona luukku aukeaa jokaisessa kalenteriin osallistuneessa blogissa! Eli paljon luettavaa teille jokaiselle vaikka jouluaattoaamulle riisipuuron ohessa <3

Kun nyt ollaan vuoden (ja vuosikymmenen) lopussa, niin ajattelin että läpileikkaus vuoden parhaimpiin tuotteisiin on paikallaan. Tässä joukossa on mukana niin ihonhoitoa kuin meikkejä - en lähtenyt väkisin hakemaan uutta suosikkia joka kategoriasta vaan tässä mukana ne jotka ensimmäisenä tulivat mieleen tämän vuoden parhaimpina.



Ajattelin tehdä postauksen myös vuoden suurimmista pettymyksistä ja minulle huonoimmin sopineista tuotteista - kiinnostaisiko sellainen teitä?



Vuoden parhaat ihonhoitotuotteet ovat molemmat putsareita - tarkemmin ykkös- ja kakkosputsari. Ykkösenä tietysti öljy, ja kakkosena puhdistusvaahto. Molemmat merkkiä Hada Labo, öljy tarkemmalta nimeltään Gokujyun Cleansing Oil. Tätä ja puhdistusvaahtoa (saman sarjan Gokujyun Hyaluronic Acid Cleansing Foam) saa helposti tilailtua eBaysta, jossa ne liikkuvat hinnassa 10-13€. Postithan ovat usein ilmaiset.
Tämä on ihan lyömätön kaksikko ollut minulle - öljy poistaa meikin eikä tee silmiin öljyistä kalvoa ja vaahto puhdistaa ihon, mutta tekemättä sitä kuivaksi kuten vaahdoilla on joskus tapana. Näissä ei myöskään ole mitään tuoksua juurikaan, ja sopivat herkällekin iholle. Suuri, suuri suositus! Tämän vinkin bongasin joskus K-Beauty Suomi FB-ryhmästä.

Hyviä meikkivoiteita olen käyttänyt tänä vuonna useita, mutta uusina suosikkeina mieleen nousee tämä Physician's Formulan Healthy Foundation, jonka nappasin aikoinaan mukaan Citymarketista jossa merkin ständi nykyään sijaitsee. Minun sävy on LC1. Tämä antaa iholle keskipeittävää ja todella luonnollista pintaa, ja sopii kuivallekin iholle.

Touch In Solin Glassy Skin Balm on erinomainen primer, joka tuli muistaakseni Boxycharmin (tai sitten se oli Ipsy Plus) mukana. Se tuo kosteutta iholle, olematta kuitenkaan lainkaan rasvainen.

Olen ihastunut todella moniin hajuvesiin tänä vuonna, mutta tämä Jean Paul Gaultierin Scandal EdP on niistä ykkönen (tosin Armanin Sí on tosi lähellä!). Tuoksunuotteina aluksi muunmuassa veriappelsiinia ja mandariinia, keskellä hunajaa, persikkaa, appelsiininkukkaa ja jasmiinia ja pohjalla patsulia, mehiläisvahaa, toffeeta ja lakritsijuurta. IHANA, hieman mausteinen ja ei niin kevyt tuoksu. Perfect for me. Jos tykkäät Sí:sta ja Opiumista, niin tämäkin iskenee.


Paras ripsiväri (ja siihen sopivasti myös tässä ripsiprimer jota käytän aina ripsivärin alla) on ollut LÓrealin Unlimited ja primerina Essencen Volume Booster joka tuoksuu ihan persikalta.

Farsalin pikkuprimerit tulivat Cultbeautysta ja Sephorasta ja olen niitä käyttänyt ahkerasti. Ne tuntuvat vaan iholla jotenkin ihanalta, tuoksuvat raikkaalle ja tekevät meikille erinomaisen pohjan.

Paras huulituote on ehdottomasti Bobbi Brownin uudet Crushed Liquid Lip:it. Mulla on lähes jokainen sävy, tässä ihana nudesävy Lychee Baby. Toinen hyvä nude on Hippy Shake. Ja ostinpa itseasiassa juuri jouluostosten lomassa uuden sävyn, tummanruskean nuden.



Puuterituotteita muutama; Physicians Formulan Butter Bronzer lienee jo tuttu kaikille. Ihana koostumus, ihana tuoksu ja erinomaiset sävyt, sekä vaaleampi että tämä tummempi. Sopivat vaaleille ihonsävyille hyvin. Citymarketista näitä saa!

Beccan Vanilla Quartzin tilasin Cultbeautysta keväällä, ja se on ihana kultaan shiftaava vaalea, ja pigmenttiä on superpaljon. Jopa niin, että pitää mennä suht kevyellä kädellä. Nämä Beccan pikkukoot ovat erinomaisia, sillä tuotetta riittää pitkäksi aikaa eikä kertapanostus ole niin kallis kuin täysikokoinen.

Luottopuuteri on Lumenen Luminous Matt, jota en itseasiassa ole varma valmistetaanko enää. Hankin omat back uppini Tuurin Lumene Outletista. Tämä sävy Translucent tuo aavistuksen peittoa muttei tee maskia eikä raskasta vaikutelmaa.

Nämä olivat mun suosikkeja!
Mitkäs olivat teidän vuoden top3 tuotteet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti