tiistai 31. joulukuuta 2019

Mietteitä joulukalenterista - Maybelline

Moikka, ja ihanaa vuoden viimeistä päivää! Vuosi 2019 on ainakin täällä päässä ollut suhteellisen myrskyisä, joten vuodelta 2020 (ja koko uudelta vuosikymmeneltä) toivoisin rauhallisempaa otetta ja pitkäaikaisten toiveiden toteuttamista.

Nyt kuitenkin ajattelin vielä palata hieman jouluisiin tunnelmiin joulukalenteriarvostelun merkeissä. Mulla oli siis tänä vuonna vain yksi kalenteri, ja se oli Maybellinelta. Odottelin suht viimeiseen asti josko se olisi jossakin paikassa tarjouksessa, ja viimein Tokmannilta sen kävin hakemassa, hintaan 39,90£. Normaalihinnalla sitä taidettiin myydä 89,90€. Siispä aivan hyvä diili!

Kokonaisfiilis kalenterista oli positiivinen, vaikka joissakin tuotteissa oli turhan paljon toistoa (ja Maybellinen valikoimasta olisi kyllä löytynyt erityyppinen tuote vaikka joka päivälle.




Kuten kuvista ehkä huomaa, niin kynsilakkoja ja ripsivärejä oli ihan riittämiin. Plussaa kuitenkin siitä, että kaikki sävyt olivat niin lakoissa, huulipunissa kuin muissakin käyttökelpoisia eikä esimerkiksi tummanviolettia huulipunaa, kirkkaanvihreää kynsilakkaa tai vastaavaa jotka ei ainakaan tässä taloudessa jokapäiväiseen käyttöön pääse.



Vasemmalta oikealle:
- Superstay 25 Crystal Clear
- Superstay Flash Dry
- Superstay 255 Mauve On
- Colorshow 60 seconds 352 Downtown Red
- Colorshow 60 seconds 349 Power Red
- Colorshow 60 seconds 45 Cherry
- Colorshow 60 seconds 31 Peach Pie

En oikein ymmärtänyt tuon läpinäkyvän lakan ideaa, koska se ei ainakaan tekstien mukaan ole päällyslakka vaan pelkästään kirkas kynsilakka. Kynsilakat tänä vuonna tulevat hyvään saumaan kun luovuin 7 vuoden jälkeen rakennekynsistä kokonaan ja lakkailen nyt kynsiä siis ainakin jonkin aikaa itse. Sävy 352 Downtown Red oli oiva joululakka ollen todella kirkkaanpunainen ja nyt kynsissä on tuo viimeinen, 31 Peach Pie joka on todella ihana läpikuultava nudelakka. Kahdella kerroksella saa huolitellut ja tasaisenväriset arkikynnet. Lovelove! Jokaisena edeltävänä vuonna kynsilakat on aina olleet se "pakollinen paha" kalentereissa mutta tänä vuonna toivotin jokaisen tervetulleeksi (vaikka niitä ehkä muutama liikaa olikin :D). Mun kynsilakkavarastot nimittäin ennen näitä oli juuri noin 7-8 vuotta vanhoja eivätkä enää oikein käyttökelpoisia (paitsi Rimmelin hopea, joka oli superhyvä edelleen).


Ripsivärejä tuli ihan urakalla, mutta niitä menee kokoajan joten se ei haitannut. Tässä siis Lash Sensationalit niin normina kuin vedenkestävänä, saman tyypin ripsiprimer (josta olin erityisen ilahtunut, koska käytän aina ripsivärin alla valkoista primeria) sekä klassikko Great Lash (jota en ole sen klassikkostatuksesta huolimatta vielä koskaan kokeillut) ja minulle ihan uusi Classic Volume Express (vieläkö tätä myydään Maybellinen myyntitelineissä?).

Olin myös innostunut tuosta BrowDrama värittömästä kulmageelistä jollaista käytän päivittäin. Pakollisina silmänrajauskyninä Expression Kajalit mustana ja ruskeana.




Kasvotuotteina kalenterista ilmestyivät sekä kosteuttava että kirkastava primer meikin alle sekä kaksi voidemaista poskipunaa sävyissä Flirty Pink (swatch-kuvassa vasemmalla) sekä Mauve Intrigue. En juurikaan voidemaisista tuotteista tykkää kategoriassa poskipuna-highlighter-aurinkopuuteri mutta näitä aion kyllä kokeilla, nämä vaikuttivat hyvin läpikuultavilta ja helposti kerrostettavilta, joten pelleposkia ei kertasipaisulla tule.




Swatch-kuvasta puuttuu käytännöllisesti tuo nestemäinen, Superstay Matte Ink sävyssä 65 Seductress mutta se on hyvä nudesävy. En muista mitä mieltä itse olen näistä nestemäisistä Superstay:ista, monet kylläkin kertovat niiden olevan äärimmäisen kuivattavia ja osa taas sanoo että pysyvät ainakin kuin tauti. Katsotaan mitä omat empiiriset tutkimukset tuovat esille.

Colorsensational-huulipunia (kuvissa vasemmalta oikealle:)
- 540 Hollywood Red
- 107 Fairly Bare
- 630 Velvet Beige

Ja yhdestä luukusta ilmestynyt huultenrajauskynä on samaa sävyä kuin viimeisin nudepuna, eli 630 Velvet Beige.
Punainen Hollywood Red soisi olevan nimen puolesta puhdas punainen, mutta tämä on selkeästi kylmä- ja pinkkipohjainen. Fairly Bare on taas hyvin, hyvin vaalea nude ja Velvet Beige arkikelpoinen tummempi nude.


Mitä ajatuksia teille heräsi tästä joulukalenterista?
Entä löytyikö teiltä kosmetiikkakalentereja, jos löytyi niin mitä ja minkälaisia fiiliksiä niistä?

Ja vielä kerran, sydämeni pohjasta toivotan jokaiselle turvallista uudenvuoden viettoa sekä juuri sellaista uuttavuotta kuin toivotte. 
Kiitos, kun olette olleet tämänkin vuoden blogin mukana.

4 kommenttia:

  1. Ihan kiva sisältö, kynsilakat on kyllä tosi meh joulukalenterista suurina määrinä. Ripsivärit on kyllä kivoja saada kalenterista, samoin primerit. Toi Superstay huulipuna oli kyllä hyvä lisä, sitä on hehkutettu todella kestäväksi.

    Mulla oli MACin joulukalenteri. Se oli hyvin jännä. Luomivärejä ja huulijuttuja tuli eniten. Ostin sen puoleen hintaan, kun en raaskinut maksaa sitä 225 euroa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myös mietin tuota MACin kalenteria, mutta siinä oli sellaisia osasia mitkä ei olisi tulleet itselle käyttöön (ja tosi pieniä kokoja joistain tuotteista) niin en viitsinyt niin paljoa panostaa.

      Poista
  2. I like a few of Maybelline's polishes!

    Happy New Year :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I liked them too! Especially the very pale nude one.
      Prosperious new year!

      Poista