tiistai 11. helmikuuta 2020

My Makeup Collection: Juvia's Place!

Moikka!

Johan on taas vettä virrannut Vantaanjoessa sitten viime postauksen.. Yritän kyllä nyt päästä tähän touhuun taas kunnolla mukaan. Aloitetaan se tutustumalla Juvia's Placeen ja merkin paletteihin joita multa löytyy.


Juvia's Place on erittäin laadukas ja toisaalta edullinen merkki, joka aloitti käsittääkseni luomiväripaleteilla ja on tuonut sen jälkeen markkinoille myös esimerkiksi meikki- ja peitevoiteen sekä irto-highlightereita. Merkki on alunperin tummaihoisen naisen perustama, ja värit sekä pigmenttisyys on tarkoitettu nimenomaan tummemmalle iholle sopivaksi niin, että ne toimivat ja tulevat esiin vaikka pohja olisi tummakin. Lisää merkin filosofiasta täältä.
Pidän tätä ihan huippuna juttuna, sillä edelleen suurin osa kosmetiikkateollisuudesta ja sen tuotteista on tarkoitettu vaalealle iholle. Oletteko ikinä katsoneet esimerkiksi Youtubesta videoita, joissa tummempi-ihoinen yrittää löytää esimerkiksi sopivia contour- tai aurinkopuuterituotteita? The struggle is real niissä videoissa, sen vaan sanon.



Merkin tuotteita voi ostaa niiden omilta sivuilta, ja lisäksi niitä myydään myös Beauty Bayssa. Omistani The Nubian I on Beauty Baysta (ja ensimmäinen tämän merkin tuttavuus mulle aikoinaan) ja yksi kanssabloggaajalta ostettu, loput tilattu Juvia's Placen alesta jossa kaikki oli -40% ja vielä ilmainen toimitus Suomeen. Paketista piti maksaa alv:it, mutta senkin jälkeen kolmelle paletille jäi kaikkineen hintaa noin 43€. Ei paha.



Lyhyesti ennen palettien esittelyä: Pigmenttia löytyy paljon, mutta sävyt ovat äärimmäisen hyvin häivyteltävissä ja helppoja käyttää vaikkei mestari luomivärien kanssa olisikaan. Shimmerit ovat suuuuuper kimaltavia, ja matat erinomaisia. Palettien normaalihinta liikkuu 10-20 dollarin välillä (merkin omilla sivuilla, Beauty Bayssa 17-30€ välillä) eli hintaan nähden laatua on älyttömästi. Ja lisäksi pakkaukset ovat superkauniita - jokaisessa paletissa on uniikki kuvitus.
Paletteja löytyy nudesta kaikkein värikkäimpiinkin - mun valinnat ovat sitä nudempaa osastoa, omaan jokapäiväiseen käyttöön sopivaa mutta jossa on kuitenkin värinpilkahduksia mukana.






The Nubian 3 Coral $20 - nyt alessa $10

Tämä on yksi kolmesta uudesta paletistani, enkä ole vielä ehtinyt sitä silmiin asti kokeilemaan. Nappasin tämän koska korallinsävyt sopivat arkeenkin mahtavasti, mutta tässä paletissa on myös kylmä puoli - nuo harmaat ja hopeat! Ah. Tässä luomivärien laatu on aavistuksen erilainen kuin muissa - sävyt ovat vähän "kovempia" eivätkä esimerkiksi mattasävyt swatchaa yhtä hyvin. En siis sano että laatu on huonompi - vaan erilainen. Tässä on 6 mattaa ja 6 shimmeria.




The Warrior - $20

Tämä on ehkä se neutraalein paletti mitä merkiltä löytyy - ihania ruskean ja kuparin sävyjä. Vain 3 mattasävyä, loput shimmereitä jotka ovat erittäin pehmeitä, kermaisia ja pigmenttisia.





The Nubian - $20 - nyt alessa $15

Tämä on ihan ensimmäinen JP-palettini, ja tämän myötä ihastuin merkkiin todenteolla. Sävyt häivyttyvät kuin itsestään, todella helppoa meikkaamista! Shimmereitä enemmistö, mutta myös ne tarvittavat mattasävyt.








The Magic Mini - $25 - nyt alessa $22

Tuo mini-nimi tulee siitä että pannut ovat normaalia pienempiä - alkuperäinen Magic-paletti (jossa pannut samankokoisia kuin esimerkiksi tuossa Warriorissa) on ihan superduper iso, tämä on vähän käytännöllisempi ja helpommin säilytettävä versio. Värejä on neutraalista värikkääseen, and i love them all. Laatu sanomattakin priimaa. Tuo merensinivihreä on IHANA.






The Nubian 2 - $25 - nyt alessa $15

Tämän paletin ostin kanssabloggaaja Marilta (Meikkiholisti) (jolta muuten ostin 3 muutakin palettia...) kun hän uusi kokoelmiaan. Tässä on mielestäni tosi kiinnostava värimaailma, en oikeen osaa laittaa sormea siihen mikä tässä on ihan uuden ja innovatiivisen näköistä. Periaatteessa, jos pari sävyä peittäisi, niin kyseessä olisi suht neutraali paletti - right up my alley joka tapauksessa.


Onko sulla kokemusta Juvia's Placesta? Mitä tykkäät?

4 kommenttia:

  1. Wow these are gorgeous and colourful palettes :-D

    VastaaPoista
  2. Juvian paletit on tosi laadukkaita! Mua taas kiehtoo ne värikkäät enemmän ja niitä löytyykin vielä kokoelmasta useampi 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä oon yrittänyt nyt olla vähän käytännönläheisempi enkä hanki miljoonaa rainbow palettia kun ei niille tuu niin paljon käyttöä :D

      Poista