lauantai 29. helmikuuta 2020

Boxycharm - Helmikuu '20


Moikka!

Helmikuun Boxy löysi tiensä mun luokse vasta tänään, mutta ei se mitään, parempi myöhään kuin tosi myöhään eikös joo. Nämä tulee nykyään samanlaisissa laatikoissa kuin isompi Luxe-versio.. tai sitten se johtui tuosta suht isosta luomiväripaletista joka piti laatikkoon mahduttaa.

Kuten ennenkin, paketin tilaaminen vaatii Shipitoa ja siitä löytyy lisää edellisissä Boxy-postauksissa, klikkaa vaan tunnistetta 'boxycharm'. Postikulut on kyllä Shipitolla kasvaneet nyt niin että harkitsen vaihtamista Planet Expressiin, jossa ne olisivat edes vähän halvemmat. Emmin vaan vaihtamista kun Shipito toimii muuten niin hyvin (nyt kun olen tajunnut alkaa käyttämään sitä ei-halvinta postitustapaa vaan seuraavaa jossa löytyy seuranta).


Boxyn mukana ei tule enää fyysistä tuotekorttia, vaan se tulee sähköpostiin (eli halutessaan (ja vahingossa) voi helposti siitä spoilaantua etukäteen). Laitan sen kuvina tähän alle, kaikki oleellinen tieto hintoja myöden löytyy siis siitä. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli nopeasti kalkuloituna 153 dollarin luokkaa, eli postikuluineenkin boksin hinta jää paljon alemmaksi.




Mukana oli tosi kivoja tuotteita, kaikki tulevat kyllä omaan käyttöön!





Ciatén Everyday Vacay Coconut-irtopuuteri on uusi tuttavuus, ja kokeilen mielelläni!

PÜR:in 4-In-1 Correcting Primer sisältää niinikään kookosta, ja tuoksuu ihanalta! Voidemainen, ohut koostumus.

First Aid Beautyn Facial Radiance Padsit ovat siis ikäänkuin vanulappuja joihin on imeytetty jo ennalta hellästi happokuorivaa nestettä. Nämä sisältävät niin glykoli- kuin laktisia happoja (glycolic & lactic acids - miten ne kääntyisi parhaiten?) ja sopivat päivittäiseen käyttöön - joskin jos iho on happoihin tottumaton niin hiljaa hyvä tulee. Näissä siis sama idea kuin esimerkiksi Pixin Glow Tonicissa. Näitä saa esimerkiksi Lookfantasticilta.




Alamar Cosmeticsin sivellintrio sisältää Brightening, Complexion & Bronzer brushit. Tuo pienin näyttää hyvältä silmänalusten puuterointiin, keskikokoinen esimerkiksi varjostuksiin ja isoin ihan meikkivoiteellekin, mutta myös vaikka siihen aurinkopuuterin laittamiseen.






Iconic Londonin luomiväreistä mulla ei ollut mitään kokemuksia ennestään, joten kun Boxy antoi tilaisuuden valita yhden tuotteen boksiin, valitsin tämän ison paletin joka tuntuu kyllä laadultaan tosi hyvältä! Matat ovat pehmeitä ja pigmenttisiä, shimmerit kermaisia ja metallisia. Hyvä valinta!


Sellainen setti!
Mun suosikkituote oli varmaan tuo luomiväripaletti, mutta jokainen näistä sai kyllä tyytyväisen hyrähdyksen aikaan. Go Boxy!

6 kommenttia:

  1. Mulle tuli osittain sama setti. Primerin tilalla Beccan meikkivoide ja paletin tilalla hamppu puhdistusliinat. Olin kanssa tosi tyytyväinen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otin add-onina tuon Beccan (ja lisäks jonkun sy-voiteen ja Laura Gellerin highlighterin) 12 dollarilla, joten win-win :D

      Poista
  2. Fabin kuorintalaput on tosi hyviä. Tykkään, että ovat hajusteettomia ja lisäksi kivan hellävaraisia.

    VastaaPoista
  3. Mie odottelen yhä helmikuun boksia.

    Miulla on käytössä tuo Planet Express ja ainoa moite on seuranta, joka on toiminut miulla tasan kerran. En tiedä toimiiko paremmin jos ottaa sen express käsittelyn, mutta nostaa käsittelykuluja about 5 dollariin (norm. 2 $), mutta lähtisi varastolta hieman nopeammin. Silloin kun olen seurannan ottanut, niin se on pysähtynyt lentokentälle, jos jää tulliin, niin seuraava havainto on sieltä, mutta muuten ei mitään.

    ps. siulla lukee otsikossa tammikuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hups, niin lukeekin :D pitääkin korjata, kiitos. Näin se menee kun kirjoittelee montaa postausta samaan aikaan.

      Oon joo miettinyt tota Planet Expressiä mutta tykkään kun Shipitolla homma toimii niin hyvin. Kahtotaan.

      Poista