maanantai 2. maaliskuuta 2020

Helmikuun suosikit


Heippa!

Helmikuu on nyt takana, ja suosikkeja siltä kuulta kertyi muutamia. Ja ne ovat ihania. Mukana on meikkejä, ihonhoitoa, hiusjuttu sun muuta. Mennäänpä suoraan niihin.

Alkuvuosi on mennyt ihan supervauhdilla - juurihan oli joulu?! Mutta onneksi kevät ja kesä on tulossa, sadepisara ja loskalätäkkö kerrallaan. On muuten koiranomistajana ihan erityisen pyllystä tämä "talvi" - joko sataa ja pariskunta ei halua lähteä lainkaan ulos, tai sitten joka paikassa on mutaa ja näinollen sitä on sitten myös lattioilla.

Ai joo ja karkauspäivä tuli ja meni - kosinnat on meidän osalta jo hoidettu ja pitäisi siirtyä itse hääjärjestelyihin... Niistä varmaan lisää tuonnempana jos joskus saan aikaiseksi aloittaa.


* osa tuotteista on saatu pr:na blogia varten.
Linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.


Näistä Catrice on vanha tuttu ja uudelleen noussut suosikeihin (tai lähinnä käyttöön - suosikki se on ollut jo aiemminkin). Tämä on siis HD Liquid Coverage, sävyssä 010 Light Beige, ja tämä on aivan ihanan kevyt mutta peittävä, ja kestää yllättävän hyvin kauniina vaikka mulla on jatkuvasti vuotava nenä ja se asettaa tiettyjä haasteita meikkivoide-nenä-kombossa. Essencen ja Catricen tuotteita saa tosi hyvin La La Lipstick-verkkokaupasta, linkki meikkivoiteeseen tässä. Hintaa 7,99€ - erinomainen hintalaatusuhde! Sävyjä tarjolla 8, ja tämä on niistä vaalein.

Wander Beautyn Nude Illusion-meikkivoide tupsahti Ipsy Plussan mukana jokin aika sitten, ja olen tykännyt todella paljon! Siinä on samanlainen applikaattorisauva kuin peitevoiteissa, ja sillä saa helposti siveltyä kasvoille sopivan määrän. Jo pienikin määrä riittää hyvään peittoon ja todella nättiin pintaan joka tämäkin kesti nenässä ihan kiitettävästi. Pitääkin kokeilla vinkkiä jonka jostain luin ja laittaa nenuun luomivärinpohjustajaa, jospa se auttaisi. MACin Paint Pot ei tässä auttanut vaikka se menee luomiprimerinakin. Tämä on hieman hankalasti saatavilla Suomeen, mutta hintaan £33.25 tätä saa tilattua Net-A-Porterilta (jos sieltä esimerkiksi muutakin tilailtavaa on. Tuotteet tulee UK:sta joten toistaiseksi ainakaan ei taida tulleja tulla?). Tarjolla on 12 sävyä - ei kovin inclusive mutta Suomessa sillä pärjännee jos on tällainen vaalea ihonsävy. Tummia oli kyllä myös tarjolla muutamia. Ei liian paljon kuitenkaan. Käytän itse sävyä Fair, löytyy vielä hieman vaaleampi Fair Light.


The Organic Shopin Tropical Coconut & Shea Moisturising Shampoon nappasin I Love Me-messuilta pilkkahintaan, olisiko ollut 2 tai 3 euroa. Ja tämä on yllättänyt! Harvemmin pidämme miehen kanssa pitkähiuksisina luonnonkosmetiikan shampoista, ne tuntuvat olevan usein tosi liruja ja vaahtoavat olemattomasti. That's not the case tämän kohdalla - vaahtoaa ja pesee tosi hyvin muttei kuivata tukkaa kuitenkaan. Käytän tietysti aina myös hoitoainettakin joten sikäli. Tuoksu on mieto mutta hyvä, enemmän sheaa kuin kookosta siinä. Tämä ei normihinnallakaan ole kallis - Sokoksella 4,90€.

ACOn Sensitive-sarjan silmänympärysvoiteen nappasin käyttöön kun Lumene sy-geeli (ihan HG! suursuositus!) loppui ja olen tykännyt kovasti. Tämä on kevyt, mutta kosteuttava. Mun silmänympärykset on suhteellisen hyväkäytöksiset, eivät liian kuivat tai tummat joten tämä riittää mainiosti yöksikin. ACOa saa apteekeista kautta maan, tällä hintaa 16€ ja saatavissa esim täältä. Oman kappaleeni sain blogia varten testailuun.


Tämä oli joululahja kummitädiltäni, ja on siis Armanin Sì-tuoksun vaaleanpunainen variaatio Fiori EdP. Tätä saa Kicksiltä, 30ml hinta on 69€. Tämä on IHANA. Rakastan normi-Sì:tä myös, ja tämä on siitä ikäänkuin vaaleanpunaisen puuterinen versio. Olen ihan p*ska kuvailemaan tuoksuja joten Kicksin sivuilta lainattuna: Mausteisen itämainen tuoksu, joka rakentuu mirkapihkan, tonkapavun ja rommiuutteen ympärille. All in all, mun mielestä pehmeän puuterinen kuvailee tätä parhaiten. Jos tykkäät alkuperäisestä, kokeile ihmeessä päiväkäyttöön tätä!


Farsalìn Skintune Blur-primerin ostin minikokoisena Tukholmasta (tai sitten Cultbeautysta) ja tämä on aivan ihana! Blurraa, mutta kosteuttavasti. En oikein siedä silikonisia blurraavia primereita, mutta tämä on taivaallinen. Ostan ison pullon tätä kunhan tämä loppuu. Ainoa miinus on ihan kökkö pipetti - tuotetta saa helpommin iholle kastamalla pipetin ja sivelemällä sen varresta kasvoille. Onneksi pieni määrä riittää joten homma toimii. Tämä pienempi 10ml koko kustantaa Cultbeautyssa 20 puntaa (on nyt out of stock) ja täysikokoinen 30 milliä maksaa 50 puntaa. Se on primerista ihan marsuna, mutta needs must ja niin edelleen (mitkä needs? hullu, primereita on joku 40 tämän jälkeenkin käytettävänä). En tiedä haluanko olla ilman tätä. En ottanut tätä pannuprojektiinkaan koska en halua tämän loppuvan piakkoin... (btw, jos pannuprojekti kiinnostaa  - mun eka pannuprojekti ikinä - niin se on postausjonossa seuraavana.

Luovuttuani geelikynsistä 7 vuoden jälkeen olen nyt viime aikoina laitellut omia kynsiäni itse, ja koska glitterit on 1. kivoja ja 2. pain in the arse poistaa kynsiltä niin tämä Essencen Peel Off-päälilakka on ihan super siihen. Kun kyllästyt kynsiin, senkun hellävaraisesti kuorit lakan palasina pois. Suosittelen kylläkin käyttämään kynsiöljyä kosteuttamaan poiston jälkeen - pientä kuivuutta voi olla muutoin olemassa vaikka tämä hellävarainen kynsille mun mielestä onkin. Tätäkin saa tuolta La La Lipstickista (ja monesta muustakin paikasta) ja linkki tuotteeseen on tässä. Hintaa vaivaiset 2,49€.




Kun Benefit saapui Suomeen ja Kickseihin, väijyin Kicksin verkkokauppaa niin kauan kunnes tämä Cookie-highlighter saapui valikoimiin ja tilasin sen samantien itselleni. Tämä on mitä kaunein, vaalean kullan/shampanjanhohtoinen korostaja jolla saa kyllä kunnon glow'n aikaan helposti. Mitä suurin suositus! Hintaa Kicksilla 36€ ja sooo worth it. Mun mielestä todella paljon parempi kuin esimerkiksi monen hehkuttama ABH Amrezy-highlighter.

MACin Studio Fix-puuteri (tai oikeasti siis powder foundation) on mun vanha tuttu, jota ilman olin yllättävän kauan kun haalin muita puutereita. Nyt kun tämä oli joulunjälkeisissä aleissa -30% niin nappasin Jumbon Mac-pisteeltä mukaan. Suuri plussa asiakaspalvelulle muuten - minulta veloitettiin vahingossa puuterin hinta kaksi kertaa enkä itse huomannut sitä kuin vasta leffateatterissa istuessani ja tasan samaan aikaan MACilta soitettiin ja pahoiteltiin ja kävin paikan päällä hoitamassa asian kuntoon. Tämä on sävyssä N3 ja käytän tätä siis puuterin tapaan, kun tykkään puuterin olevan peittokykyinen. Hintaa Kicksilla normihintaisena 34,50€.



Paras ripsiväri viime aikoina on Thrive Causemeticsin lisäksi tämä IT Cosmeticsin Superhero. Tämä tuo pituutta ja volyymia eikä varise (ei ole kuitenkaan vedenkestävä). IT:n tuotteita kun saa nykyään Kicksilta, niin tämä ripsari on siellä hintaan 25€ (nyt Kicksilla silmämeikit -20% joten hintaa vain 20€!). Go get it jos selektiivisen kosmetiikan superhyvä ripsari kiinnostaa. Itse sain tämän muistaakseni Boxycharmin mukana viime vuoden puolella. Sidenote: Käytän itse ripsiväriä tasan sen aikaa kun se on hyvä, en välitä tästä 6kk säännöstä. Mulla on samaan aikaan auki niin monta ripsiväriä että en ehdi yhtä käyttää välttämättä tuossa ajassa. Mun kanta omiin meikkeihin on muutenkin se, että niin kauan kun ne toimivat eivätkä haise omituiselta - good to go.



Kuten Wishlist-postauksessa oli mainittu niin hankin tämän Lorac Pro2 paletin Meikkiholisti-blogin Marilta jokin aika sitten hellästi käytettynä - ja rakastuin. Tämä on IHANA! Niin helppo käyttää, sävyt pehmeitä ja häivyttyvät kuin itsestään, shimmerit toimii vaivatta.  Loracia tosiaan on vähän haastavaa saada Suomeen, mutta muutamia kauppoja löytyy kyllä. Nämä pro-paletit ovat noin 40-50e luokkaa. Esimerkiksi Camera Ready Cosmeticsilta tätä saa, postikulut oli Suomeen kympin luokkaa. Suunnittelen tilaavani seuraavat sieltä, pakko saada lisää Loracia!


Sellainen setti!
Mitkä oli sun lemppareita helmikuussa, tai vaikka alkuvuodesta? Löytänyt uusia rakkauksia?

9 kommenttia:

  1. Samainen essencen peel off- on miunkin nsuosikki, ensimmäinen peel off- joka toimii miulla niin kuin pitää :D Yleensä olen saanut kynsilakanpoistoaineella hinkata pois, kun ei ole toiminut, mutta tämä toimii kuin unelma (ainakin vielä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun instastoryista mä itseasiassa sen varmaan ekana bongasin kun olit laittanut että se toimii!

      Poista
  2. Kiva kuulla, että tuo paletti sai sulta hyvän rakastavan kodin :D.

    VastaaPoista
  3. Vinkkinä, huomasin että iHerbin uusi kauneussivu LoveLetter myy myös Loracia, ja sieltä löytyy kohtuuhintaan noita paletteja! Ainakin iHerbiltä on tullut tuotteet ihan hyvin, varmaan jossain vaiheessa tilaan LoveLetteristä :)

    VastaaPoista
  4. Essencen peel off -aluslakka meni heti ostoslistalle. En olekaan ennen kuullut tuosta La La Lipstickistä. Onko sulla kokemusta kyseisestä kaupasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka!
      Mulla ei ole siitä henk koht kokemusta (vielä) mutta olen kuullut bloggaajakollegoilta että tosi nopea toimitus eikä mitään pahaa sanottavaa, siksi uskalsin sitä suositella tässäkin :)

      Poista
    2. Ja siis siellähän on kaikki Essencen ja Catricen uutuudet helposti saatavilla - cittareiden ja tokmannien hyllyt kun saatellaan täyttää ja siivota vähän miten sattuu.

      Poista