torstai 26. maaliskuuta 2020

Toimivia luonnonkosmetiikkatuotteita hiuksille - erinomainen vaihtoehto!


Kaupallisessa yhteistyössä N.A.E:n kanssa, tuotteet pr-näytteitä. Linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.

Käsi ylös, kenellä muulla on vaikeuksia löytää luonnollisia vaihtoehtoja hiuksille, jotka olisi oikeasti toimiviakin? Täällä takapulpetissa minä ainakin heilun räpylä pystyssä.
Tuntuu että kaikki aiemmin kokeilemani ovat joko ihan lirua, eivät vaahtoa tai edes pese kunnolla, hoitoaineet ei tuo takutonta lopputulosta.. you name it, I've tried it.

Nyt kuitenkin kun sain N.A.E:lta testiin Riparazione-tuotesarjan puteleita, on mielipiteeni hieman muuttunut. Ainakin nämä ekologiset vaihtoehdot tuntuvat toimivan hurjasti paremmin kuin aiemmin kokeilemani. Tämä sarja on tarkoitettu kuiville hiuksille (kiitos, täältä löytyy) ja sisältää italialaista oliivia ja basilikaa, joiden kerrotaan olevan kuuluisia niiden hoitavasta ja ikääntymistä ehkäisevistä ominaisuuksista. Hiusten ikääntyminen on vähän moot point, kuollutta tavaraa kun ovat mutta hoitavuus on aina plussaa. Ainesosista aina vähintään 97% on luonnollisia, ja merkin tuotteilla on ecocert-sertifikaatti ja ne ovat lisäksi vegaanisia. Lisää sertifikaatista täällä.

Kaikissa saamissani tuotteissa on luonnonkosmetiikalle tyypillinen "yrttinen" tuoksu, mutta se ei mielestäni ole liian voimakas tai pienennä käyttömukavuutta - sen kuitenkin sanon että tuoksuherkät saattavat kokea tuoksun liian päällekäyvänä.

Tämän korjaavan sarjan lisäksi tarjolla on muitakin sarjoja, kuten rasvaisille hiuksille tarkoitettu Equilibrio. Myös vartalolle on omat tuotteensa!


Shampoo-hoitoaine-duo on ollut nyt säännöllisessä käytössä jonkin aikaa, ja olen vaikuttunut. Shampoo oikeasti vaahtoaa, pesee tehokkaasti eikä kuivata hiuksia, hoitoaine puolestaan selvittää hiukset tehokkaasti muttei tee niistä silikonisen liukkaita.
Hoitoaineen inci-listassa (joka löytyy esimerkiksi tästä) on veden jälkeen toisena ainesosana Aloe.



Käytän hirveän huonosti jätettäviä hoitoaineita, mutta jos käytän niin tällainen suihke-mallinen on ehdottomasti mun valinta. Nyt kuitenkin, testailun nimissä, jätin huuhdeltavan hoitoaineen kokonaan laittamatta ja suihkin vain tätä pyyhekuivaan tukkaan. Ja sehän selvitti takut! Olin ällistynyt. Hiukset jäivät kuitenkin kuivuttuaan sähköisiksi, joten siitä pientä miinusta. Normihoitoaine ei tätä tee.


Palamuotoinen shampoo on mulle tähän mennessä ollut vähän sellainen "voisin kokeilla jos vastaan tulee, ei kuitenkaan suurta kiinnostusta" koska mun hiukset on todella pitkät ja olen jotenkin ajatellut että tämän kanssa niiden pesu on hankalaa. Ei se niin yksinkertaista ollut kuin nestemäisen shampoon kanssa, mutta kyllä ne puhtaiksi silti tulivat. Käyttömukavuuden vuoksi suosin kuitenkin edelleen tuota pullossa olevaa. Miksi en kuitenkin voisi kokeilla muitakin palashampoita, joku palahoitoainekin taitaa kaapista löytyä..


Kaikenkaikkiaan olin oikein positiivisesti ja iloisesti yllättynyt näistä! Suosittelen suuresti kokeilemaan, jos haussa on luonnonmukaisempi vaihtoehto tai vaikka vaan entinen shampoo ja hoitoaine loppu ja törmäät näihin marketissa.

Niin, mistä näitä sitten saa? Prismasta ainakin, hintaa on viitisen (5) euroa puteli jos en aivan ole erehtynyt. (Foodiesta voi tarkistaa onko juuri omassa Prismassa näitä saatavilla). Näitä saa myös Kärkkäiseltä sekä Puuilosta.

Merkillä on oma filosofiansa, josta lisää voi lukea täältä. Italialainen La Bella Vita-elämäntyyli (jossa keskitytään asioihin jotka ovat parasta juuri itselle) vetoaa ainakin minuun, ja mahtavaa jos vaikka nämä tuotteet voivat tuoda palasen sitä omaan kylpyhuoneeseen.


2 kommenttia:

  1. Uu vois testata tuota palashampoota. Mua jotenkin ahistaa nykyään ku kosmetiikasta tulee niin paljon roskaa. Oon ettinyt palashampoota joka sopisi mulle, mutta ne tahtoo kutista ja hoitoainepalat on melko vaikeita käyttää, mutta jos nyt löytyisi kun jaksaa ettiä 😄

    VastaaPoista