sunnuntai 29. maaliskuuta 2020

Top 6 ripsivärit - säästä tai satsaa!


Puhutaanpa ripsiväreistä.
Tästä on puhuttu tässä osoitteessa ennenkin, mutta pieni mielipiteiden päivitys lienee paikallaan, edellisestä postauksesta kun on yli 3 vuotta.

Omat ripseni ovat suhteellisen pitkät eivätkä kovin harvat, mutta ne saisivat kaartua nätimmin ylöspäin. Koska en jaksa ikinä taivuttaa niitä, suosikkiripsarini ovat niitä jotka saavat ne itsellään kaartumaan kauniisti ja näyttämään muutenkin kauniilta, eivätkä tee tuhruja silmien alle (sillä en käytä vedenkestäviä ripsivärejä lainkaan).

Suosin kumisia harjoja, mutta muutamia ei-muovisia harjaksia mahtuu mukaan. En ole selkeästi kallellaan kalliimpiin tai edullisempiin, molempia löytyy näistä suosikeista. Merkillä ei väliä, kunhan tuote on hyvä. Pätee kosmetiikkaan muutenkin tietysti.

*tuotteet ovat itseostettuja, linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta mitenkään


Thrive Causemeticsin Liquid Lash Extensions tuli muistaakseni taannoin Boxycharmin mukana, enkä tiennyt merkkiä juurikaan entuudestaan. Tämä lupaa nimensä mukaisesti pidentää ripsiä, ja sen se toden totta tekeekin. Ei tahraa ja jopa hieman kaartaa ripsiä sekä tuo tosi paljon pituutta (ei kuitenkaan hämähäkinjalka-tyyppisiä), I'm in. Tämä on siellä top-listan kärjessä kyllä tällä hetkellä. Plussaa on tuubin väri sekä miellyttävän painava olemus. Tätä ei kuitenkaan saa mistään Suomeen sillä merkin omat sivut eivät toimita esimerkiksi Shipiton osoitteeseen.. eBay saattaisi olla best bet. Hintaa tällä uutena on 24 dollaria, and it's all worth it.


L'Orealin Unlimited omaa erikoisen muotoisen pullon sekä option joko suoralle harjalle, tai poistamalla varresta stopperin sen saa myös käännettyä ikäänkuin vinoon. Itse suosin tuota oletusasentoa eli varsi suorassa. Myös tässä on kuminen harja, ja valmistajan mukaan tyvikohotusefekti joka kyllä toimii. Tuo lisäksi pituutta ja tuuheuttakin eikä tahraile. Tämä on ns. markettituotteeksi suht kallis (n. 18e) mutta mielestäni rahan arvoinen. Cocopandalla nyt alennuksessa 14e:lla. Saatavilla myös vedenkestävänä.


Essence tekee tunnetusti hyviä ripsivärejä, ja monen suosikeissa on Lash Princess - itse tykkään enemmän näistä The False Lashes-sarjan kahdesta, toinen lupaa "Dramatic Volume Unlimited" (suora harjaosa) ja toinen "Extreme Volume & Curl" (kaareva harja). Näillä on hintaa muutama vaivainen euro (3,49€), joten suosittelen nappaamaan testiin! Molemmat tuovat pituutta ja volyymia, ja vaikka näissä ei kumista harjaa olekaan niin pidän silti valtavasti.


IT Cosmeticsin Superhero tuli vastaavasti myös Boxycharmin mukana muistaakseni, ja ihastuin siihen heti ensimmäisellä kokeilukerralla. Kumista harjaa ei löydy, mutta se ei haittaa jos saatavilla on näin paljon pituutta ja volyymia tuova, tahraamaton yksilö. Ainoa huono puoli tässä on se, että stopperia ei kunnollista ole ja harjaan tulee todella paljon tavaraa kerralla. Tätä saa Kicksistä 25 eurolla (siellä on muuten superhuonoja arvosteluja tälle - en allekirjoita niitä lainkaan. Omani on ollut auki jo varmaan vuoden eikä osoita mitään kuivumisen merkkejä)


Loracin kaksipäinen Royal Treatment sisältää siis sinisen primerin ja mustan ripsiväriosan ja toimii ihan superhyvin! Käytän ripsiprimeria alla aina muutenkin, joten tässä tulee kaksi yhden hinnalla. Primerin käyttö alla lisää volyymiä ja pituutta selkeästi, joten suosittelen sitä kaikille jotka näitä ominaisuuksia hamuavat. Tämänkin huono puoli on se että saatavuus Suomeen on erityisen huono - eBaysta kannattaa katsella. Uutena tämän hinta esimerkiksi Ultassa on noin 25 dollarin luokkaa. Lorac on huippumerkki muutenkin - luomiväripaletit löytyy mun Helmikuun parhaat-postauksesta oikeutetusti.


Mikä on sun lemppari ripsiväri?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti