torstai 19. maaliskuuta 2020

Top 6 Huulipunat - Nudea nuden perään!


Puhutaanko huulipunista? Blogin nimen tietäen nämä postaukset on harvassa, mutta näillä mennään :D

Mun Top 6 suosikkipunat voi olla vähän tylsähkö, koska... no need to send me nudes, niitä löytyy muutenkin. Nämä on kaikki enemmän tai vähemmän käyttiksiä arkisävyjä, koska niitähän minä käytän päivästä toiseen. Tässä listauksessa on mukana eri koostumuksia, ja kyllähän kaikki sävyt on kuitenkin eroavia toisistaan, ja lisäksi löytyy edullista ja vähän kalliimpaa.

Laittelen linkkejä jos ja kun niitä löydän. Linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.
Kaikki punat ovat itseostamiani.



Bobbi Brownin Crushed Liquid Lip:it ovat mun suosikkihuulituotteita ihan miettimättäkin - multa löytyy 6 tällaista kivaa arkisävyä ja tässä kuvassa näkyvä on Juicy Date. Näissä on mahtava koostumus - tuntuu kiillolta (muttei sellaiselta johon hiukset jää aina kiinni) mutta pigmenttiä on kuin punassa. Erinomaisen mukavia käyttää kuivemmillakin huulilla. Olen tätä hehkuttanut myös vuoden 2019 suosikit-postauksessa. Tämä on hieman arvokkaampi ostos, Kicksilla 32€. Sävyjä on useampi kuin mitä minulla on, kirkkaampia ja tummempia sävyjä lähinnä. Myös ihania punaisia ja pinkkejä kesään!

Essencen Colourboost Mad About Matte Liquid Lipstick on ihana, niin koostumukseltaan kuin hinnaltaan. Tämä on nestemäisten mattapunien parhaimmistoa mun mielestä - ei kuivu rutikuivaksi tai kuivata huulia ja tämä sävy, 02 I Love You Me Neither on täykky nude. En tiedä onko tätä varsinaisesti enää valikoimassa, mutta Parfumdreamsilta näitä vielä löytyy. Hintaa on 2,79€.

Maybellinen SuperStay Ink-sarjan kynä on mielestäni nestemäistä kaveriaan sata kertaa parempi vaihtoehto. Nestemäinen on mun mielestä todella kuivattava ja kuivuu "liian" mataksi - tämä ei sitä tee. Pinta on enemmänkin satiininen, ja tämä sävy 10 Trust Your Gut on ihana, hieman kylmäsävyinen nude. Pysyvyys ei tietysti ole yhtä hyvä kuin nestemäisissä, mutta käyttömukavuus jyrää mulla pitkäkestoisuuden. Näitä löytyy myös muita sävyjä, ja toinen nudesävy 15 Lead The Way on myös ihana. Suuret suosittelut, näitä pitäisi vielä löytyä myynnistä jokaisesta Maybellinea myyvästä marketista. Nämä on nyt alessa Kicksilla, hintaan 9,90€! (normihinta 11,90€)



Sitten normi tuubi-punia

Colourpopin huulipunat on mun suosikkeja (vaikka saisivat tuoda vähän vaaleampia sävyjä markkinoille, kiitos) ja tämä Lay Over on hyvä ja käyttis nude. Kuivuu melko mataksi huulilla ja kestää hyvin. Jos siis laittelet tilausta, nappaa näitä mukaan! Näitä löytyy muutamaa eri koostumusta, Creme Lux ja uusi Blur Lux jonka HALUAN! Näyttää vähän samalta kuin MACin Powder Kissit ja NYXin Suede Mattet (ne normit tuubiversiot, ei nestemäinen). Hintaa CP:n tuubipunilla on 8 dollaria - löytyy myös nestemäisiä joista Satin Lip on paras, ei kuivata mutta kestää. Näin sivuhuomiona. Olisiko Colourpopin parhaat-postaus mitään? Let me know. CP:n tuotteita pitää tilailla heidän sivultaan ja paketti tulee Ameriikoista, eli alv:t ja palvelumaksu pitää varautua maksamaan jos tilaa yli sen alv-rajan.

Buxom Big & Sexy Bold Gel Lipstick sävyssä Rebel Rose on ihana, kylmäsävyinen nude josta mulla on tällainen pikkukoko joka tuli joulun 2018 lahjaseteissä, ja täysikokoisena tätä saa Feeluniquelta hintaan £15. Tässä myös kuivattamaton koostumus joka kuivuu semimataksi.

ABH Lipstick sävyssä Kiss löytyy myös tällaisessa minikoossa, joita tuli 4 tai 5 pienessä nudepunien setissä jonka tilailin... en nyt muista milloin. Jokainen sävy setissä oli ihana, mutta eniten käyttöä on tullut tälle täydelliselle neutraali nudesävylle nimeltään Kiss. Täysikokoisia myy Kicks hintaan 25,50€ ja sävyjä on runsaasti tarjolla. Tässä sama loru kuin muissakin - kuivuu semimataksi ja on erinomaisen mukava käyttää. En nää syytä näyttää niitä kaikkein kuivattavimpia nestemäisiä kun tällaisia vaihtoehtoja on tarjolla (Oh hello, ekat tilaukseni Colourpopilta vuonna 2017..)


Laittakaapa kommentteihin teidän lempparipuna!
Ja kiinnostaako Best of  Colourpop-postaus?
Nyt on aikaa bloggailulle, kun ollaan karanteenissa ja kaikki on tylsää, toivottavasti nämä postaukset tuo teille iloa!

4 kommenttia:

  1. Best of Colourpop -postaus kiinnostaisi kovasti!

    VastaaPoista
  2. Joo colourpopin parhaat vaan kirjotuksille:D En oo ite pitkään hetkeen sieltä tilannu ja sinne on tullu niiiin paljo kaikkee uutta että kuinkahan iso tilaus tulee sitte 🙈😂 Essencellä on kyllä paljo hyviä punia, yksiä mun lemppareita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, pitää laittaa tulemaan Best of CP :) Essence on kyllä mainio merkki, samoin Catrice (joka taitaa olla muutaman euron pääasiassa aina kalliimpi kuin Essence)

      Poista