tiistai 17. joulukuuta 2019

Beauteque Monthly + Mask Maven / Marraskuu '19



Heippa!
Aloitin pitkästä aikaa korealaisen kosmetiikan kuukausiboksi Beauteque Monthlyn, ja otin lisäksi mukaan pääasiassa kangasnaamioita sisältävän Mask Mavenin. Yhteensä nämä maksavat noin 40 dollaria ilman postitusta. Postitus taitaa olla 8-10 dollarin luokkaa.

Boksin saa tilattua tästä, ja paketti tulee suoraan Suomeen ilman esimerkiksi Shipiton apua.

** linkit eivät ole mainos- tai affiliate linkkejä.




Käydään ensin läpi nämä naamiot, joita tuli yhteensä 9. Näistä 8 oli kangasnaamioita, ja yksi silmänympäryksille tarkoitettu. Kuukausittain kortilta veloitettava tilaus on 15 dollaria. Hieman halvemmalla selviää, mikäli sitoutuu esimerkiksi 3 tai 6 kuukauden kerralla veloitettavaan tilaukseen. Rahalle saa vastinetta postituksenkin kanssa, sillä näiden yhdeksän kanssa yhdelle tulee hinnaksi keskimäärin 1,67 dollaria eli noin 15 euroa.


Tämän kuun teema oli (molemmissa bokseissa) Moisturizing Matters, ja se sopiikin kuivalle talvi-iholle erinomaisesti.

Tässä kuusi ensimmäistä (vasemmalta oikealle):
- Nature Republic Real Nature Avocado Mask Sheet
- Holika Holika Pure Essence Damask Rose
- Holika Holika Pure Essence Shea Butter
- Mizon Joyful Time Pomegranate Mask
- Mizon Joyful Time Hyaluronic Acid Mask
- Timeless Truth Gold Flakes Moisture Boosting Black Charcoal Mask

Näistä Mizonin, Holika Holikan ja Nature Republicin kangasnaamiot ovat ennestään tuttuja, mutta ne ovat oikein hyviä ja käytän ne mielelläni, mun sheet mask-kokoelmassa ei taida näitä tällä hetkellä muita ollakaan näiltä merkeiltä. Tuo viimeinen Timeless Truthin naamio sisältää kultahippuja joka lupaa parantaa kasvojen pintaverenkiertoa ja auttaa siten ikääntymisen ja kuivuuden kanssa. En tiedä uskonko ihan tuohon, mutta varmasti kosteuttaa ja se onkin se ykkösjuttu mihin kangasnaamioita yleensä käytän.

Monet suomalaiset nettikaupat (ja vielä useammat ulkomaiset, puhumattakaan eBaysta) myyvät näitä naamioita, ja ne ovat hintalaatusuhteeltaan varsin hyvä vaihtoehto. Löydät näitä esimerkiksi Bearelilta, Eleveniltä ja Cocopandalta. Kahdessa ensinmainitussa hinta on noin 2e per naamio.



Tässä pinossa puolestaan nämä:

- JMsolution Water Luminous SOS Ampoule Hyaluronic Mask
- Aqua Moisture Cream Mask
- Beau Green Collagen & Gold Hydrogel Eye Patch

Olen viime aikoina tykännyt aina pitää kangasnaamion alla näitä hydrogeeli-sy-naamioita, joten otan nämä kultaiset piakkoin kokeiluun.


Sitten itse Beauty Boxiin (24 dollaria / kk). Mukana tuli 6 tuotetta, joista 5 tulee takuuvarmasti omaan käyttöön!

Urban Dollkiss Apple Soft Lip Balm / 8 USD
- En juurikaan pidä omenan tuoksusta, mutta tämä tuoksuu tosi hennosti joten ei haittaa. Tässä tulee pikkuisen punertavaa sävyä mukana, muttei mitenkään absurdisti vaan juuri sopivasti huulirasvalle.

Tony Moly Strawberry 3-Step Nose Pack / 4 USD
- Mulla on näitä lähestulkoon samoja vielä muutama ennestään, ja mun mielestä esimerkiksi Bioren mustapäälaput toimivat paljon paremmin ja ovat edullisempia. Tässä siis tarkoituksena ensin ihohuokosia avaava lappu, sitten se joka imee sieltä tavaraa pihalle ja lopuksi kosteuttava ja huokoset sulkeva naamio. Paras tulos tulee mun mielestä kun käyttää ensin kuorivaa peel off-naamiota kasvoilla ja iskee sitten mustapäälapun kiinni. Saatan pistää miehen käyttämään näitä moniosaisia :D

Farmstay Dr-V8 Solution Hyaluronic Acid Cream / 20 USD
- Kasvorasvat on aina tervetulleita, ja hyaluronihappo on niin trendikästä nykyään että sitä löytyy joka toisen purkin ja putelin kyljestä. Tämä kertoo viihtyvänsä myös jääkaapissa, ja sitä voi aamuisin käyttää pienenä wake up call:ina kasvoille.

Mediflower Shea Butter Body Cream / 10 USD
- En ole vartalovoiteiden fani sillä jaksan rasvata kroppaani ehkä kerran puolessa vuodessa (ja se voi siitä huolimatta oikein hyvin, naamaa paremmin :D). Tämä tuntui tosi paksulta tavaralta, kuten sheavoita sisältävät usein ovat. Tämä kappale lähtee ilahduttamaan jotakuta joko arvonnan tai muuten vain hyväntekeväisyyden muodossa.

Mizon Only One Eye Cream For Face / 17 USD
- Tällä sy-voiteella on vähän harhaanjohtava nimi; nimen mukaan se on kasvoille, mutta käyttöohje neuvoo käyttämään nimenomaan sy-alueelle. Toki tämä on sy-voidetuubiksi aika jätti (30ml) joten voi sitä kai kasvoillekin käyttää jos haluaa, monen naama kyllä vaatii hieman paksumpaa kosteuttajaa.

Gua Sha / 8USD
- Jee, Gua Sha! Olen kyylinyt tätä instagram-kuvista ja -videoista ja nyt sellainen putkahti täältä! Innoissani kokeilen ja katson, käyvätkö lupaukset ääriverenkierron parantumisesta, lihasten rentouttamisesta ja avusta akneen ja ryppyihin mitenkä hyvin toteen. Kivalta ja viilentävältä tuntuu kasvoilla ihan itsestään, ja olenpa jostain lukenut että kasvojen akupisteitä käsittelemällä tävän avulla voi taittaa jopa päänsärkyä pois.

Näistä suurinta osaa on tarjolla eBayssa, tosin Mizonia myydään (kuten sheet maskien kohdalla mainittu) Suomessa monessakin kohteessa.

Miltäs nämä vaikuttivat, ja kiinnostaako tällaiset boksit ja korealainen kosmetiikka ylipäätään teitä lukijoita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti