perjantai 14. helmikuuta 2020

Beauteque Monthly - Tammikuu '20 / Boksi täynnä k-beautya!

Moikka!

Tammikuun Beauteque Monthly Beauty Box ja Mask Maven saapuivat tänään, joten niistä ajatuksia seuraavassa.

Beauty Box kustantaa 24 dollaria ja Mask Maven 15 dollaria kuukaudessa, plus postitus 8.95. Tällä hetkellä postikulu menee molemmista vaikka tulevat samassa paketissa, mutta selvitän tätä juuri että eikö ne tulisi samoilla postikuluilla kuitenkin.

Beauteque Monthly on siis USA:sta shippaava yritys, joka tarjoaa niin kuukausittaisen boksin kuin kangasnaamiotkin. Tästä linkistä lisätietoa!


Tämän kuukauden teema oli "Pores No More" joten tuotteetkin keskittyivät ylläripylläri, niihin mustapäihin ja ihohuokosiin.


Mask Mavenin mukana tulee siis kuukausittain 9 eri naamiota, jotka tässä kuussa ovat yllämainitut. Näistä yksi on aina ns. yllärinaamio ja vaihtelee tilaajien kesken ja sitä ei mainita tuossa tuotelappusessakaan. Nyt naamioita oli muunmuassa Mizonilta ja No:HJ:lta.Beauty Box sensijaan tarjoilee joka kuussa 6 täysikokoista tuotetta (joista yksi tässä oli yksi yksittäinen nose strip, vähän blaah) ja teema on tosiaankin ihohuokosissa. Tuotteet siis keskittyvät aina johonkin teemaan, joka on kiva mutta silti putsareita tulee lähes joka boksissa :D

Tämän boksin tuotteiden arvo oli 59 dollaria joten rahoille sai ihan mukavasti vastinetta.Näistä 4 tulee omaan käyttöön, ja kaksi menee täyttämään arvontakasaa. Pidän itse tonerin, primerin, nose stripin ja tuon cooling packin, putsareita mulla on jo liikaa ja kasvoharjana käytän vain yhtä ainoaa ja samaa joten tämä on turha.Puhdistusharja on siis Lameilan silikoninen, joka on kyllä herkun värinen! Käytän itse mieluitin näistä niitä sähköisiä versioita jotka pyörivät tai tärisevät, se tuntuu tehokkaammalta. Toki esimerkiksi suihkussa tämä voisi olla kiva!

Tonymolyn Egg-tuotteet ovat aina vähän mielessä kiinnostaneet mutta en ole vielä kokeillut, mutta nyt tilanne muuttuu! Söpö munanmuotoinen Egg Pore Tightening Cooling Pack jonka koostumus on... hassu. Tuollainen moussemainen, joka näyttää kuitenkin vähän savelta (jota tuotteessa kyllä onkin). Tämän kaveri on tietääkseni se Warming Pack joka avaa ihohuokosia, ja tämä sitten lupaa tyhjentää ne.

The Saemin Perfect Pore Primer on itseasiassa vanha tuttu - olen tätä käyttänyt joskus, mutta tuubi oli tuolloin erilainen. Muistaakseni ihan perus silottava primer, ei tuo kuuta taivaalta muttei ärsytäkään.


Kiinnostavin tuote tuon savimunan rinnalla on tämä RiRen All Kill Blackhead Zero Toner - mulla on nyt käytössä COSRX:n vastaava, ja vertailen mielelläni miten nämä kaksi toimivat toisiinsa vertailtuna. Tätä on kaamean iso pullo, isompi kuin tuota COSRX:n ainetta oleva.

Vaccin aktiivihiili-vaahtoputsari ei tosiaan nyt minulle jää koska putsareita on testausta odottamassa laatikollinen - ja nämä korealaiset vaahtoavat putsarit ovat omalle iholle usein liian tymäköitä. Sen sijaan Hada Labon vaahtoputsari - ah ihanuutta. Monet näistä kuitenkin pitävät, ja uskon että teistäkin sellaisia löytyy jotka tällaisen arvonnasta tykkäisivät muiden tuotteiden ohella voittaa.


Sellainen! Ei mun suosikkiboksi tai -tuotteet, mutta joitain kivoja juttuja silti. Onneksi ei kuitenkaan yhtään Lip + Cheek Stain-tyyppistä - en ole vakuuttunut siitä että kukaan Korean ulkopuolella moisia käyttää. Poskipunat erikseen ja huulipunat erikseen (ainakin useimmiten).

4 kommenttia:

 1. Kiinnostavimpia oli kyllä tuossa sheet mask -laatikossa. Tätä itsekin joskus tilasin, niin silloin tuli usein juurikin kaikkea stain -tyyppistä tavaraa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mä en hitto ymmärrä niitä staineja ... ehkä Koreassa suosittuja muttei kyllä juurikaan täällä, luulisin. Poskipunat erikseen ja huulituotteet erikseen :D

   Poista
 2. Tuo sheet mask boxi vaikuttaa kiinnostavalta :) joutuuko boxi tulliin? se on ilmeisesti vähän tullirajan rajamailla, riippuen dollarin kurssista ilmeisesti ~22-25 € /kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   On jäänyt toisinaan, mutta sen saa vapautettua laittamalla viestin tullille että lähetyksen arvo on alle 22€ (kun itse Mask Maven on 15 dollaria ilman postikuluja) niin silloin ei joudu alveja maksamaan, mutta nykyään kylläkin sen 2.90e käsittelymaksun..

   Poista