tiistai 1. toukokuuta 2018

Meikkausopastus Make Up Storella - kokemuksia + lopputulos kuvina!


Moikka!
Voitin jokin aika sitten FB-arvonnasta ilmaisen meikkausopastuksen Make Up Storelle, ja niinpä käppäilin viime viikon torstaina aamupäivästä MUS:n Helsingin liikkeeseen joka sijaitsee ihan Stockmannin kupeessa, Starbucksin vieressä (osoite Keskuskatu 1, 00010 HKI). Pikku vinkki muuten, jos sinulta löytyy Stockmannin First- tai Exclusive-tason kantiskortti niin sillä saa ensimmäisen tunnin parkkiaikaa ilmaiseksi Stockan parkkihallissa (johon sisäänajo Mannerheimintieltä) ja sehän riittää tällaiseen 30min opastukseen varsin hyvin. Muutoin suosittelen tulemaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla, sillä parkkipaikan löytäminen on joko hankalaa tai kallista (tai molempia).

* tuotekuvat (c) Make Up Store, muutoin omaottamia.




Anyway, ajattelin kertoilla hieman opastuksesta ja kokemuksesta, ja tietysti näyttää millainen meikistä tuli ja mitä tuotteita käytettiin, postauksen lopusta löytyy myös tuotteiden hinnat ja suurimman osan milli- tai grammamäärä. Muutama tuote jäi minulle pimentoon, mutta linkkaan kaiken mitä vain muistan, onneksi suurimman osan kuitenkin. Minua palvelleen Make Up Artistin nimi jäi kysymättä, mutta kyseessä oli vaaleatukkainen, erittäin kaunis naishenkilö.

Prosessi aloitettiin puhdistamalla iho kasvovedellä (tulin paikalle ilman meikkiä, kuten oli pyydetty ja tietysti kannattaakin tulla) ja levittämällä siihen silmänympärys-, ja kosteusvoidetta. Voiteiden imeydyttyä iholle levitettiin vielä Skin Serum-nimellä kulkeva silkkisen pinnan jättävä primer.

Skin Serum-primer

Eye Contour-silmänympärysvoide

Pyysin meikkiopastuksen keskittyvän silmämeikkiin, joten siitä aloitettiin. Pyysin jotain kuparinsävyistä, ja silmäluomien pohjustuksen jälkeen (joka tehtiin Cover All-kynällä) silmämeikkiin käytettiin kolmea eri Micro Shadow-luomiväriä luomivakoon ja silmän ulkonurkkaa tummentamaan. Liikkuvalle luomelle laitettiin Stardust-irtopigmenttiä sävyssä Foxy, ja se kiinnitettiin suihkuttamalla litteään siveltimeen hieman Face Mist-suihketta. Tämä oli erityisen hyvä juttu, sillä irtopigmenttien käyttäminen on mulle vähän vierasta ja tässä sai siihen hyviä vinkkejä.
Sain itse päättää rajauksen, ja pyysin tietysti kissarajauksia jotka tehtiin Cake Eyelinerilla josta tehtiin nestemäistä sekoittamalla siihen hieman Mixing Liquid-nestettä jota voi käyttää myös pigmenttien ja glitterin kiinnittämiseen. Lopuksi alaluomelle laitettiin samaa väriä kuin luomivaossa täydentämään silmämeikki. Toki ripsiin harjattiin myös ripsiväriä, en tiedä mikä ripsiväri oli kyseessä mutta kovinkaan paljon volyymia se ei antanut, ja lisäsinkin ripsaria vielä kotona kun tykkään hieman tuuheammasta lookista niin sanotusti.

Cake Eyeliner-rajausväri

Stardust-irtopigmentti

Mixing Liquid


Meikkivoiteena käytettiin suosittua Sculpt Excellencea, josta käytössä oli toisiksi vaalein sävy joka oli pohjasävyltään hieman kellertävä ja peitti poskien couperosaa täten hyvin. Iho puuteroitiin Dual Foundation-meikkipuuterilla, kun käytän mattaista pohjaa muutenkin. Peiteaineena käytettiin kynämuotoista Cover All-peiteainetta, joka oli kuitenkin aika kermaisen oloista eikä kertynyt juonteisiin. Peiteaine toki kiinnitettiin puuterilla. Kulmakarvat muotoiltiin pomade-tyyppisellä tuotteella, ja niistä tulikin todella hyvät ja aion ostaa pitkästä aikaa kotiinkin vastaavan, ehkä NYXilta kun se on vähän edullisempi.
Varjostukset tehtiin samalla tuotteella kuin minulta kotoakin löytyy, eli Micro Shadow'lla sävyssä Masai. Masai on todella kylmä sävy, esimerkiksi kylmempi kuin NYXin Taupe. Poskipunaksi käytettiin korallisen pinkkiä sävyä, aavistelen kyseessä olleen joko Fresh tai Sugar Pink. Aurinkopuuterina ja varjostuksia syventämässä iholle huiskuteltiin tummempaa Wonder Powderia jota käytettiin sävyssä Sonora myös highlighterin tapaan. Hyvin samantyyppinen tulos kuin Laura Mercierin Baked Matte Radiance-puuterilla, eli kevyt ja luonnollinen hehku.
Huuliin valittiin hyvin luonnollinen, nude väri jotta silmämeikki pääsee oikeuksiinsa. Huulet rajattiin ja väritettiin ensin liplinerilla ja levitettiin sitten mattahuulipuna (puikkomainen) päälle.

Sculpt Excellence-meikkivoide

Dual Foundation-meikkipuuteri

Alla kuvia sitten lopputuloksesta, johon olin silmämeikin osalta tosi tyytyväinen ja irtopigmentin käyttö toi itsellekin uutta näkökulmaa silmämeikin tekoon. Kulmien muoto oli myös erinomainen. Tykkäsin myös meikin alle laitetusta Skin Serum-primerista, joka todella jätti iholle silkkisen, jopa hieman puuterisen tuntuisen pinnan. Sculpt Excellence-meikkivoide oli ihan ookoo, muttei kuitenkaan lempparini sillä tuntui hieman korostavan kuivia kohtia mutta silti meikkipohja kiilteli T-alueelta melko piankin. Dual Foundation-meikkipuuteri sävyssä Helsinki minulta löytyy kotoakin, mutta se on aika raskas ja luo helposti melko kakkumaisen vaikutelman eli kevyttä kättä tarvitaan sen kanssa.
Poskipunan sävy oli kiva, mutta varjostukset olisi voitu tehdä ja blendata hieman huolellisemmin jotta aurinkopuuteri olisi sointunut sen kanssa vielä paremmin. Kuvissa se kyllä näyttää hyvältä :D. Ja kuten jo aiemmin sanottu, ripsiväri ei juuri volyymia tuonut. Silmänrajauksen olisin toivonut olevan vielä paksumpi siiven osalta, nyt se on vähän tuollainen pikkuinen häntä vaan.
Huulten nudepuna oli sävyltään tosi kiva, ja hankkisinkin sen itselleni ellei multa löytyisi noin viittä juuri samanlaista punaa jo kotoa niin puikossa kuin nestemäisenäkin..

Kuvat ovat muokkaamattomia, vain kokoa on säädetty ja viimeistä kuvaa hieman laitettu valoisammaksi, kun se oli niin tumma. Käytetyt värit kuitenkin toistuvat ainakin omalta ruudulta juuri oikeilta.






All in all, meikkausopastus oli todella kiva kokemus ja ajattelinkin seuraavaksi mennä 50min opastukseen, joka on hieman kalliimpi (65€) mutta siihen kuuluu koko summan edestä MUS:n tuotteita. Tämä 30min session arvo on 33€.
MUS:lla on myös verkkokauppa, josta tuotteita voi tilata jos ei pääse paikanpäälle katsomaan. Myös esimerkiksi Sokos myy merkin tuotteita.

Käytettyjen tuotteiden hinnat:
Ultra Hydrating-kosteusvoide 38€ / 30ml
Eye Contour-silmänympärysvoide 27€ / 9ml
Skin Serum-primer 44€ / 30ml
Microshadow-luomiväri 13€ / 4g
Stardust-irtopigmentti 22€
Cake Eyeliner-rajausväri 21€
Mixing Liquid-neste 19€ / 30ml
Brow Pomade-kulmaväri 21€
Sculpt Excellence-meikkivoide 43€
Dual Foundation-meikkipuuteri 30€ / 10g
Wonder Powder-irtopuuteri 44€
Lipliner-huultenrajauskynä 16€
Matte Lipstick-huulipuna 20€

Näistä tuotteista itselle voisin kuvitella ostavani tuon Skin Serum-primerin, Stardust-irtopigmenttejä, Mixing Liquid-nestettä ja Wonder Powder-puuteria vaikkapa aurinkopuuterin virkaa toimittamaan. En vielä ostanut meikkauksen yhteydessä mitään, vaan jäin vielä miettimään ja pohtimaan noita muutamaa tuotetta.

Tiedättekö muuten onko MACilla samanlaista opastusta tms tarjolla? Mielelläni kävisin meikin ottamassa sielläkin kun tykkään merkin tuotteista niin kovasti.

Miltäs meikki teidän silmään näyttää? Onko Make Up Storen tuotteet tuttuja?

*linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.


4 kommenttia:

 1. Minun mielestä tosi hyvännäköinen silmämeikki sävyjen puolesta ja hienosti ulkonurkkaa ja luomivakoa korostettu, mutta olen samaa mieltä, että vähän näyttävämpi siipirajaus sopisi tuohon paljon paremmin. Kuvissa varjostukset näyttää ihan hyviltä, mutta live-tilanne voi tietysti olla eri.
  Itse en ole koskaan ollut missään ammattilaisen meikkiopastuksessa, mutta kovasti tekisi mieli. Olisi jännä testata miten ammattilainen saa vanhan naisen ruttuluomiin nätisti luomivärit. Ehkä kesällä voisin kokeilla tällaista juttua;)
  Mun tietääkseni Helsingin Stockalla on kaikenlaista meikkiopastusta, johon voi varata ajan, mutta en tiedä onko MAC:llä erikseen omaa. Ehkäpä.
  Kivaa vapunpäivää Idsu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kannattaa ehdottomasti käydä, oli tosi kiva ja rentouttava kokemus vain olla ja joku toinen pehmeillä siveltimillä laittelee meikkiä valmiiksi ❤️😁Vähän kuin kasvohoidossa (jossa kävin eilen, samalla kun huollettiin jalat :D) joka on kyllä ultimaattinen rentoutumistapa.

   Poista
 2. MACillä on meikkauspalvelut myös, 3 tuotteen ostosta (Helsingissä saattaa olla 4) saa meikin ilmaiseksi :) Mutta kannattaa ehdottomasti varata aika etukäteen! Instagramista löytyy Sokoksen ja Stockan pisteet molemmat, josta voi käydä kurkkimassa!

  VastaaPoista