torstai 21. syyskuuta 2017

I Love Me 2017 parhaat messutarjoukset + arvonta!

Heippa ihanat!
Sain tänä vuonna kunnian päästä jokavuotisille I Love Me-messuille bloggaajan ominaisuudessa, ja sitä kautta myös yhdelle onnekkaalle arvottavaksi 2 x sisäänpääsylippuja näille Suomen isoimmille kauneus- ja hyvinvointimessuille.
Sanomattakin on selvää että mikäli näette minua messuilla niin nykäiskää hihasta, olisi ihanaa moikkailla teitä ihan naamakkain. Olen messuilla mitä ilmeisimmin ainakin perjantaina, muista päivistä en ole vielä varma.



Ajattelin että arvonnan lisäksi käydään läpi mun mielestä parhaita messutarjouksia tässä postauksessa, niin tiedätte vähän mitä odottaa. Jos viime vuoden merkit pitävät paikkansa, niin NYXin osasto tulee olemaan yksi suosituimmista ja tänäkin vuonna he ovat luvanneet siellä olevan tarjolla ihania uutuuksia ja hyviä tarjouksia.
Tässä esitellyt tarjoukset ovat muuten nyt kaikki kosmetiikkaa, mutta messuiltahan löytyy runsaasti myös hyvinvointi-, kunto- ja vaatepuolta niistä kiinnostuneille.
Kuvat ovat joko jälleenmyyjien tai I Love Me:n sivuilta ja tapahtuman sivustolle pääset tästä.


ESSE PROBIOOTTISEERUMI 70€ / 30ML (NORM. 115€)
Olen kuullut tästä merkistä paljon hyvää ja lukenut monien bloggaajien ylistäviä arvioita, joten mielenkiintoista olisi kokeilla itsekin! Ja alennusprosentti on aikamoisen hyvä.


MADARA DAILY DEFENCE NOKKONEN VARTALOVOIDE 10€ / 200ML (NORM. 19.90€)
Tämä Madaran vartaloemulsio on -50% tarjouksessa, ja uskon tämän olevan melko haluttu tuote messujen ajan. Talveen ja kuivaan ihoon on hyvä valmistautua jo etukäteen, ja tällähän se onnistuu.


2 KPL BIOZELL COLOR MASKEJA YHTEENSÄ 10€
Hei tämähän on superkiva tarjous! Alennettu yhteishinta koskee seuraavia tuotteita: kaikki sävyt tuoteryhmistä hoitavat sävytteet, sävyttävät shampoot, INK suoravärit sekä sävyttävät tyvisprayt. Meikä ainakin hamstraa violettia INKia.

 NHS KAIKKI TUOTTEET -40%
Nordic Health Systemsin tuotteisiin kuuluvat muun muassa Lavera, Nurme, Black & White ja Optiat, eli luonnonkosmetiikkaa tarjolla hyvällä aleprosentilla!


ERÄ TANGLE TEEZEREITA -40% 11,30€ (NORM. 18,90€)
Erä poistuneita värejä tarjoushintaan. Tykkään itse käyttää joko Tangle Angelia tai Tangle Teezeria, eipä mulla muita harjoja enää olekaan!


L'OCCITANEN OSASTOLLA KÄSIHIERONTAA JA TARJOUKSIA!
Suosikkituotteista esimerkiksi Shea-sarjan käsivoide ja Almond-sarjan suihkuöljy (ihan paras tuote!) 30% alennuksella.


KEVIN MURPHY-TUOTTEITA MESSUHINNOIN!
Tämä Cruelty Free-kampaamomerkki kiinnostaa minua tosi paljon, ja ajattelinkin nyt messuilta hommata jotakin kokeiluun. Plus tuotteiden ulkonäkö vetoaa kyllä tosi paljon!


DERMALOGICA SUOSIKKITUOTTEET MESSUHINNOIN
Allekirjoittaneen suosikkituotteet ovat messujen ajan saatavilla normaalia alhaisemmalla hinnalla; ihan paras PreCleanse-puhdistusöljy hintaan 40€ (norm. 54,60€) ja superhyvä ja hellävarainen Daily Microfoliant-kuorinta hintaan 50€ (norm. 64,50€). Kuorinnan hinta saattaa kirpaista, mutta tuo suht iso pönikkä kestää noin 5 vuotta varmaankin käytössä :D Dermalogican kohdalla muutenkin hinta mielestäni kohtaa laadun, ihan superhyviä tuotteita. Itse ajattelin tutustua uuteen PreCleanse Balmiin jos sitä on messuilla saatavilla.


Osallistuaksesi arvontaan
- Kommentoi alle mikä messuilla kiinnostaisi eniten ja kenet ottaisit mukaan
- Jätä myös sähköpostiosoitteesi jotta saan sinuun yhteyden jos onnetar suosii

Palkinto toimitetaan sähköisesti (yhdelle voittajalle 2 x sähköinen lippu jonka voi itse myös tulostaa mukaan halutessaan) ja mikäli en saa voittajaan yhteyttä 48h kuluessa arvonta suoritetaan uudelleen. Julkaisen voittajan nimen ja kommentin blogissa suoritettuani arvonnan.
Osallistumisaikaa on 1.10 klo 21.00 asti.
Osallistumisaikaa jatkettu 8.10 klo 21 asti!

Good luck, everybody <3
Eikä nämä arvonnat tähän jää, eiköhän me ennen joulua pidetä vielä ainakin yksi arvonta, ehkä kaksikin ;) Because you are SO worth it!

125 kommenttia:

 1. Messuilla kiinnostavat eniten itselleni uudet tuotteet/merkit, joista en ole kuullutkaan ja jotka tuskin tulisivat muuten kovin nopeasti vastaan. Yllättävät löydöt siis! :) Ottaisin mukaan kaverini, joka tukenut kovasti viime aikoina. emilia.h.annala miukumauku hotmail.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eniten kiinnostaa meikit. Mukaan pyytäisin hyvää ystävääni, joka ei vielä ole I love me-messuilla koskaan käynyt. Joanne.nuora atgmail.com

   Poista
 2. I Love Me-messuilla tulee bongailtua uutuustuotteita kauneudenhoitoon ja testailtua kaikkea kivaa ❤️ Useampana vuotena olen käynyt paitsi viimevuonna jäi väliin, joten tänävuonna olisi hauska päästä kiertelemään! Ottaisin mukaan ystäväni tai mieheni ���� anniinajalkanen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. En etsi messuilta mitään tiettyä. Kivaa katsella ja ihmetellä, käyttää messutarjoukset hyödyksi ;) Tunnelmaltaan rennot messut, paljon puteleita naisille :D
  Nuorimman siskoni ottaisin mukaani.
  katimarita@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kaikki kiinnostaa, koska en ole aikaisemmin käynyt messuilla :) Katselua, ihmettelyä ja shoppaamista :) Ystävän kanssa lähtisin
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ja sitä varmaan raahaan messuilta kotiin (taas) kassillisen verran. Siskoni on vakikamu messuilla :)

  suvi.vikholm(a)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Kiitos messutarjoustärpeistä! :) Kyllähän ne on tarjoustuotteet, joiden perässä menen, sekä mahdollisuus tutustua uutuuksiin. Ottaisin mukaan teini-ikäisen tyttäreni. <3
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Minä käyn messuilla joka vuosi fiilistelemässä. Olen erityisen kiinnostunut ihon hoitoon liittyvistä asioista. Mukaan ottaisin tyttäreni.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 8. Koko tapahtuma, päivä kiinnostavien ja kivojen juttujen parissa ja toki messutärpit ��
  Siskon kanssa lähtisin.
  emmi.lehti@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Messuille ottaisin parhaan kaverini mukaan!
  Eniten kiinnostaa meikkituotteet, juurikin tuo Nyx! Ja nyt tätä postausta lukiessa rupesi Madaran tuotteet myös kiinnostamaan, en ole niitä koskaan vielä kokeillut, joten sieltä voisi hamstrata niitä!:)
  suvi.jukola@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Luonnonkosmetiikka ja maistiaiset kiinnostaa! :)
  Neitiratilainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Sisaren kanssa lähtisin tällä kertaa :) Eniten kiinnostaa messutärpit!
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Iloveme-messuilla on ihan parasta se, että siellä törmää uusiin ja tuntemattomiin tuotteisiin, mistä ei ole ennen kuullutkaan, ja sitte niistä tuotteista voi kuoriutua uusia luottotuotteita! Toivottavasti pääsen tänäkin vuonna.

  VastaaPoista
 13. Jee, messut tulee! Eniten kiinnostaa kaikki uudet merkit ja sellaiset, joita on vaikea päästä hypistelemään muuten. Ja tietenkin messutarjoukset! Ottaisin kosmefriikin kaverin mukaan. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Messuilla kiinnostaa eniten kosmetiikka, toivon löytäväni paljon kiinnostavia tuotteita ja hyviä tarjouksia. Tytär on lähdössä messuille seurakseni :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa tällä kertaa eniten:) mukaa lähtisi oma mami<3
  janette.mertanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Eniten kiinnostaa kosmetiikka ja tietysti hyvät tarjoukset 😉 Mukaan lähtisi ystävä. kaskinen.anna@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Eniten kiinnostaa kosmetiikka!!
  kiia.katajisto98@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Uutuustuotteet ja äidin kanssa menisin :) ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Messuilla kiinnostaa eniten kosmetiikka ja hyvinvointi sekä luonnollisesti hyvät messutarjoukset. Ottaisin mukaan siskoni :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 20. Eniten kiinnostaa uutuudet ja tarjoukset. Ottaisin mukaani ystävän, joka on käynyt jo monena vuonna messuilla, itse en ole vielä päässyt :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Kosmetiikkauutuudet kiinnostaa. Ystävän kanssa lähtisin messuille.
  heli.m.virtanen@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 22. Eri alojen uutuustuotteet kiinnostavat. Ystävä mukaan.

  Kristiina

  Oonjustiina@ gmail.com

  VastaaPoista
 23. Messitarjoukset kiinnostaa ja ystävän ottaisin mukaan :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kyllähän messuilla tuo kosmetiikkapuoli ja varsinkin sellaiset ei-niin-helposti saatavat tuotteet ja merkit kiinnostaa :) Äidin kanssa lähtisin.

  ine_91@msn.com

  VastaaPoista
 25. Luonnonkosmetiikka ja muotiuutuudet kiinnostavat! Ottaisin mukaan siskoni :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Tarjoukset ja uutustuotteet kiinnostavat. Ystäväni kanssa olisin menossa. annes82(at)yahoo.com

  VastaaPoista
 27. Parhaan ystävän kanssa tyttöjen päivää viettämään messuille!
  sonjasuomela01@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. Messuilla kiinnostaa terveys aiheet. Otan ystäväni Jennan mukaan. stkallio@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 29. Tarjoukset ja uutuustuotteet kiinnostavat :) Lähtisin ystäväni kanssa.
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Lähtisin äitini kanssa, sekä eniten kiinnostaa kosmetiikan uutuudet & tarjoukset!
  Amelia41@live.com

  VastaaPoista
 31. Suvi lähtisi mukaan. :)
  Eniten kiinnostaa terveys ja kauneus.
  jenskuojanen@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Lähtisin äitini kanssa :) Eniten kiinnostaa uutuudet ja tarjoukset. Luonnonkosmetiikka varsinkin :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Lähtisin kumppanin kanssa. Eniten kiinnostaa luonnonkosmetiikka.

  Mulanbloggaa@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Kauneuden ja terveyden uutuustuotteet kiinnostavat eniten �� mukaan messuille lähtisi kaverini Tuulia, jonka kanssa ollaan kyseisillä messuilla yhessä jo monesti käyty �� paula.wrang@luukku.com

  VastaaPoista
 35. Kaikki kosmetiikka kiinnostaa! Bodypaint SM-kisat vaikuttaisi myös mielenkiintoiselta seurattavalta. ida.kemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Messuilla kiinnostaa eniten kaikki kosmetiikkatarjoukset sekä uutuudet! :) Lähtisin messuille äitini kanssa niin kuin aiempinakin vuosina.

  mimyy93@gmail.com

  VastaaPoista
 37. messuilla kiinnostaa eniten luonnollisesti ja kauneus -osastot ja messutarjoukset. messuille olen menossa kaverin kanssa.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja kaverin kanssa mennään.
  vbenita@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Minua kiinnostaa uusiin tuotteisiin tutustuminen ja edulliset messuostokset.
  marianposti ät wippies.com

  VastaaPoista
 40. Luonnonkosmetiikkaa! Äitin kanssa:) sposti: naavda@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten ja siskon kanssa on tarkoitus lähteä messuille vierailemaan :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa eniten tällä hetkellä. Lähtisin parhaan ystäväni kanssa messuille ja voisimme samalla viettää tyttöjen iltaa❤
  hanna_ruohola@hotmail.com

  VastaaPoista
 43. Erilaiset hyvinvointiin liittyvät jutut kiinnostaa. Yrittäisin houkutella pikkusiskoni mukaan. :)

  sannapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Hyvät messutarjoukset kiinnostavat ja ystävättäreni ottaisin mukaan =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 45. Minua kiinnostaa erityisesti messutarjoukset ja uutuustuotteet kosmetiikan ja ihonhoidon puolelta :)
  Erityisesti ongelmaihon tuotteet.

  Neeakristiina@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Kosmetiikka ja tarjoukset kiinnostavat eniten! Ystävän kanssa lähtisin :)

  noora.alq@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Kosmetiikkatuotteet kiinnostaisi eniten, ja yleinen tunnelma:) ystävän kanssa menisin! tiia_emilja@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Kyllä tuo kynsi/kosmetiikka osasto kiinnostaa eniten :) mukaan lähtisi tuttu kaveri joka viime vuonnakin oli mun matkassa!
  Tattitv@gmail.com

  VastaaPoista
 49. Luonnonkosmetiikka ja tarjoukset. tanja.lintunen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 50. Meikit, kampaukset, terveys ja liikuntajutut! Äidin ja tyttären laatuaikaa ��hiutale@hotmail.com

  VastaaPoista
 51. Kiinnostaa tänä vuonna etenkin vegaani ja luonnonkosmetiikka sekä tietysti ruohojuuren tarjoukset! Menisin parhaan kaverini kanssa!
  pihlarut@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Kaikki kiinnostaa messuilla, eniten kauneus ja terveysjutut :) mukaan ottaisin parhaan kaverini . autiokatjaa@gmail.com

  VastaaPoista
 53. Kaikki tarjoukset katson tarkkaan ja uutuuksien esittelyt. Ostan yleensä paljon näiltäkin messuilta, mieheni lähtisi mukaani.

  aiholapp at lailanet.fi

  VastaaPoista
 54. Kosmetiikan ja hyvien tarjousten perässä tulee messuille lähdettyä. Sarun kanssa on tullut näistä messuista jo jonkinlainen perinne, yhdessä ois ajatus tänäkin vuonna mennä. charmedtaisan at gmail.com

  VastaaPoista
 55. Luonnonkosmetiikka kiinnosta eniten ja teinityttäret lähtisivät mielellään mukaan!
  salla.kivisto@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Messuilla on parasta vain kierrellä, katsella ja saada inspiraatiota. Toki messutarjoukset aina kiinnostavat! Messuilemaan lähdettäisiin äitini kanssa.
  sm.vilen@gmail.com

  VastaaPoista
 57. Eniten kiinnostaa kosmetiikka ja messutarjoukset :) ottaisin mukaan ystäväni joka aina voittaa lippuja kaikille messuille ja ottaa minut mukaan. Jospa olisi mun vuoro pyytää hänet mukaan voitetuilla lipuilla :)
  Camillacquered@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kosmetiikka, uudet tuotemerkit, hyvät tarjoukset. Mukaan lähtee mieheni.
  wonderwhy(at)netti.fi

  VastaaPoista
 59. Messuilla kiinnostaa uusien asioiden kokeminen ja näkeminen sekä muotinäytökset ja muut esitykset :) Mukaan lähtisi äitini.
  hanhimakiheini@gmail.com

  VastaaPoista
 60. Olisi tosi kiva päästä käymään kyseisillä messuilla kun on aina mennyt ohi nämä tällaiset. Kaikki uudet ja vanhatkik tuotteet tottakai kiinostaa sekä muut jutut, eli oikeastaan kaikki! Ottaisin ehdottomasti mukaan äitini ���� sofia.havename@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Minua eniten kiinnostavat messutarjoukset superfoodeista ja luonnonkosmetiikasta :) heilalalaura@gmail.com

  VastaaPoista
 62. Messuilla en ole koskaan käynyt, mutta olisin kiinnostunut erityisesti muotinäytöksistä ja ehkä luonnonkosmetiikkatarjouksista. Lähtisin ehdottomasti äitini kanssa, tekis molemmille hyvää! :) 3rikatms(at)gmail.com

  VastaaPoista
 63. Messuilla kiinnostaa kosmetiikka ja uutuustuotteet! Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, joka juuri muutti Helsinkiin, eikä ole aikaisemmin messuilla käynyt! Olisi ihana ilahduttaa häntä ja piristää arkea! :)
  anna.k.roininen@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Oih mitä tuotteita! Itseäni messuilla kiinnostaa juurikin uutuustuotteet, tarjoukset liikuntapaikoista / joogasaleista, superfoodit ja ravitsemusluennot ja luonnonkosmetiikan ostelu! Paljon siis pakattuna samaan halliin, ja odotankin jo kovasti messuja ;)

  susamaikki a luukku.com

  VastaaPoista
 65. Messuilla kiinnostaa hyvät tarjoukset maistiaiset. Etenkin nuo biozellin colormaskit aion napata mukaan.

  VastaaPoista
 66. Madara kiinnostaa erityisesti kuten myös luonnonkosmetiikka muutenkin samoin kaikki uutuudet, jotja ovat itselle uusia tuttavuuksia:)Virpin ottaisin mukaan:)! / sandi.osterlund@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Sitä myös messuilta ostaisin itselleni ja joululahjaksi perheelle �� Messuille lähtisin ystäväni kanssa. marjo(at)katisko.fi

  VastaaPoista
 68. Ehdottomasti muoti, sisustus tatvikkeet ja meikit!(:

  VastaaPoista
 69. hyvät ystävät mukaan ja erikoisuudet kiinnostaa... metallic-cats@hotmail.com

  VastaaPoista
 70. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 71. Uudet tuotteet varsinkin luonnonkosmetiikan saralla. Lisäksi tykkään ostaa itselle uusia tuotteita kokeiluun, kun saan neuvoja ja vinkkejä Face To Face, asiantuntijoilta. marjovaat@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Luonnonkosmetiikka ja muu kosmetiikka, ja siskoni Marin :) ruuruli@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Messuilla eniten kiinnostaa kosmetiikkauutuudet ja tarjoukset 😀 Mukaan ottaisin ystäväni Kirsin.
  heikkilavirpi750@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Luonnonkosmetiikka ja uutuudet muutenkin kosmetiikan saralla ja tarjoukset tietty��

  ravinder.saini@saunalahti.fi

  VastaaPoista
 75. Tangle teezer lähtee ehdottomasti ostoskoppaan!!:)

  Ottaisin mukaan äitini! Liian harvoin tulee vietettyä täydellistä äiti-tytär päivää <3

  isa.saarniala@hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Eniten kiinnostaa miten paljon luonnonkosmetiikkapuoli on taas kasvanut, vuonna 2012 siellä oli vain pari hassua ständiä ja nyt! Tästä trendistä mä tykkään :). Mukaan lähtisi ihana ystävä Johanna (martsu_90 (at) Hotmail piste vom

  VastaaPoista
 77. Dermalogican osasto on kyllä aika kestosuosikki osasto ihoanalyyseineen :)

  Mukaan ottaisin kaksi siskoani! jeminava@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Kaikki uutuudet etenkin hius ja luonnonkosmetiikkapuolelta kiinnostaa ja tietysti tunnelma.

  voitoksi at gmail. com

  VastaaPoista
 79. En osaa valita vain yhtä kiinnostavaa asiaa, sillä kaikki kiinnostaa kun en ole aiemmin käynyt. Äitini kanssa lähtisin.

  rannekaroliina@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa, lähtisin tyttäreni kanssa.
  inari.alho@pp.inet.fi

  VastaaPoista
 81. Kaikki kiinnostaa.. ystävä mukaan.

  VastaaPoista
 82. Kaikenlainen hyvinvointiin liittyvä kiinnostaa. Sisko lähtee seuraksi.
  lairit@luukku.com

  VastaaPoista
 83. Kaikki kiinnostaa. Ystävä mukaan. nousiani@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Uutuudet ja tarjoukset. Mukaan lähtisi ystävä Pauliina.

  rand.milla@gmail.com

  VastaaPoista
 85. Tällä kertaa messuilla kiinnostaa eniten kosmetiikka ja ne kultaiset ihmenaamiot, mitä en ole vielä onnistunut saamaan käsiini mistään! Messuille lähtisi jo messuvakioksi muodostunut paras kaveri��
  marjo.kuula@outlook.com

  VastaaPoista
 86. Ihonhoito, hiustenhoito, cruelty free tuotteet kuumottaa. Mukaan ottaisin ekaa ertaa messuille Treeltä tulevan Jonnan. tartsikki@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Minua kiinnostaa kaikki uutuudet, joita ei välttämättä ole vielä päässyt kokeilemaan. Taina-ystäväni ottaisin mukaan. Kika64@luukku.com

  VastaaPoista
 88. Tuotetarjoukset ja esittelyt nyt ainakin. Ja ihan yleensä messutunnelman fiilistelyä odotan! Mukaan lähtijä on vielä auki, riippuu miten ystävien kiireet ja omat menot yms osuu :) cybercat76@netti.fi

  VastaaPoista
 89. Eniten kiinnostaa itse messut kokemuksena, sillä olen hyvin kiinnostunut kauneudesta mutta valitettavasti kaikkina aiempina vuosina messut on jäänyt pelkäksi haaveeksi. Siksi olisi mahtavaa päässä kokemaan kyseiset messut ja päässä nauttimaan asioista mitä rakastaa! Mukaan lähtisi ehdottomasti oma sisko tai poikaystävä, jos sen saisin jotenkin mukaan houkuteltua, haha!
  Karoliinaovaska9@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Kosmetiikka ja hyvinvointi kiinnostaa messuilla

  Tuija.liiman@hotmail.fi

  VastaaPoista
 91. Eniten messuilla kiinnostaa meikit ja ihonhoito. Muutenkin kaikkea kosmetiikkaa on mukava hypistellä. Mukaan ottaisin ystäväni kenellä sattuu sopivasti olemaan syntymäpäivät tuolloin.
  peltonen.veera@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Kosmetiikka, kosmetiikka ja kosmetiikka. Niin sanoinko mä jo että kosmetiikka? :D Ja tietty Jeffree Star. Visa vinkuisi ja I Love Me-neitsyys lähtis kertarysäyksellä. Onhan siellä tietty myös biohakkerointia ja muuta terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää jännää, että oikein sormet syyhyää päästä tutkimaan. Mukaan lähtisi ihana ystäväni Elli, jonka kanssa ollaan puhuttu oikeasti vuosia, että mennään käymään, mutta aina tullut jotain estettä niin ei olla päästy vieläkään.
  huttuuvain ät gmail piste com

  VastaaPoista
 93. Messuilla en ole ennen käynyt ja nyt haluisin päästä katsomaan ja tutustumaan uusiin kosmetiikan tuotteisiin ja hypistelemään ja kokemaan I Love Me messut.minua kiinnostaa hyvinvointi ja ihonhoito

  VastaaPoista
 94. Tyttäreni ottaisin tietysti mukaan,yhteistä aikaa ja ihanat messut

  VastaaPoista
 95. Eniten kiinnostaa se uusien juttujen kokeileminen! Ja toki vähän se Oletkaunis.fi-sivuston ständi, jonne on tulossa Jeffree Starin tuotteita...
  rosa.virtanen gmail.com

  VastaaPoista
 96. Messuilta odotan luonnonkosmetiikan uutuuksiin tutustumista. Ystäväni kanssa lähden messuille :)

  Sähköpostiosoitteeni on: alittlematchgirl@gmail.com

  VastaaPoista
 97. parhaan kaverin kanssa lähtisin tyttöjenmatkalle! tamara.liimatainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 98. En ole ennen käynyt näillä messuilla, ja nyt olisi ihana päästä tutkailemaaan luonnonkosmetiikan osastoja, innostua tarjouksista ja inspiroitua messuilla muista. Myös ihonhoito ylipäänsä ja sen pisteisiin tutustuminen oisi jees.
  Mukaan ottaisin ystäväni joka jakaa intohimon kosmetiikkaan ja meikkeihin kanssani. :-)

  pipsahtiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 99. Messuilla kiinnostaa eniten ns. terveysjutut, mm. raakasuklaat jne ;) Siskoni kaappaisin mukaani!

  sanna.vesanen (ät) yahoo.com

  VastaaPoista
 100. En ole aiemmin messuilla käynyt eli kaikki kiinnostaa. Olen lähdössä messuille lapsuudenystäväni kanssa ja viettämään muutenkin hyvinvointiviikonloppua Helsinkiin. Liput olisivat ihana ekstra ihanalle viikonlopulle! aspegren.heidi@gmail.com

  VastaaPoista
 101. Ehdottomasti Jeffree Starin näkeminen edes vilaukselta ^_^ Mukaan lähtisi joku lähipiirin kavereista, kenelle nyt sattuu aikataulut sopimaan.
  tiina.katajainen@gmail.com

  VastaaPoista
 102. Messuilla kiinnostaa meikit, ihonhoito ja hiukset! En osaa päättää vain yhtä aihealuetta! Mukaan lähtee hyvä ystävä kenen kanssa ollaan taas vuosi odoteltu näitä messuja! nonnu_92@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Messuilla kiinnostaa erityisesti meikit, Jeffree Star ja muutenkin muut kauneudenhoitotuotteet. Lähtisin ystäväni kanssa kenen kanssa emme ole pitkiin aikoihin päässyt. saidachayef@hotmail.com

  VastaaPoista
 104. Messut kiinnostavat kokonaisuudessaan, en ole ennen käynyt vaikka joka vuosi olen halunnut. Nyt olisi tarkoitus tulla 400km päästä. Mukaan ottaisin miesystävän, joka myös kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
  tarulehikoinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 105. I love me -messuille olisin ensimmäistä kertaa menossa ja messut kokonaisuudessaan kiinnostaa, yhtä osa-aluetta kaikkien itselle tärkeiden joukosta en osaa valita. Messuilisin ihanan Helsingin ystävän kanssa, välimatkan vuoksi nähdään ihan liian harvoin ja loka-marraskuussa on molempien synttärit, joita olisi ihana yhdessä messujen merkeissä juhlistaa. :)

  - Mona
  mona.ahola@gmail.com

  VastaaPoista
 106. Oi, ottaisin mukaan siskoni ja hänen kanssaan käytäisiin tyhjentämässä Cocovin/Puhdistamon/Foodien osastot :P

  VastaaPoista
 107. Eniten kiinnostaa meikkiuutuudet ja jeffree star :) sisko lähtis mukaan! hallaahotessakatriina@gmail.com

  VastaaPoista
 108. Minua kiinnostaa messutarjoukset, uutuudet ja kaikkee joka ei yleensä löydy tavallisista kaupoista.
  Hyvä ystävä tulisi mukaan.
  soberg84@hotmail.com

  VastaaPoista
 109. Eniten messuilla kiinnostaa uutuudet kosmetiikkamaailmassa sekä puhdistamon osasto. Mukaan lähtee siskoni.
  tiia.ylosmaki@gmail.com

  VastaaPoista
 110. kaikki kosmetiikkatarjoukset kiinnostavat ja erityisesti L'occitanen osasto; hyviä tuotteita ja toivon mukaan erinomaisia tarjouksiakin. Mukaan ottaisin miniäkokelaani rita.marttunen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 111. Minua kiinnostaa kaikki uudet luonnonkosmetiikkatuotteet sekä Foodinin ja CoCoVin uudet tuotteet, joita en ole vielä kokeillut. Mukaan ottaisin hyvän ystäväni, joka saisi lipun synttärilahjaksi. lindakene@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Messuilla kiinnostaa kokonaisuus ja hyvä tunnelma.
  Tyttäreni kanssa menisin.
  tlavikka()hotmail.com

  VastaaPoista
 113. Messuilla eniten kiinnostaa body painting kisat! Mukaan lähtee äiti :)
  Miriam.jt.hynynen@gmail.com

  VastaaPoista
 114. Messuilla kiinnostaa eniten luonnonmukainen kosmetiikka ja seuraksi lähtisi tyttäreni eijanylund@luukku.com

  VastaaPoista
 115. Tyttäreni haluaisivat nähdä Jeffree Star:n ja siksi lähtisimme täältä vähän kauempaa ajelemaan messuille...carita.pakula@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Uutuudet ja messutarjoukset kiinnostavat. Siskon kanssa lähtisin. mosaarima2@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Messuilla kaikki kiinnostaa, mutta erityisesti kosmetiikka ja terveys. Tyttären kanssa lähdettäisiin :) tarjar@gmail.com

  VastaaPoista
 118. Hyvinvointi ja luonnonkosmetiikka kiinnostaa. Mukaan lähtisi ystävä.

  VastaaPoista
 119. En etsi erityisesti mitääm, mutta odotan innolla muitakin messutarjouksia, sillä olen aina saanut ihan tehokkaasti käytettyä rahaa tuolla messuilla vaikken mitään tiettyä olekaan lähtenyt etsimään. Veisin mukaan serkkuni joka tulee juuri tuolloin luokseni jyväskylästä ja hänkin pääsisi I love me messuille ensimmäistä kertaa nyt.
  salla.tennila@gmail.com

  VastaaPoista
 120. Messuilla eniten kiinnostaa kaikki, kun en ole ikinä vielä käynyt! Ehkä kuitenkin sivellintarjoukset kiinnosaisivat ja olisi ihanaa löytää joku seerumi. Haluaisin lähteä mieheni kanssa, mutta jos en saisi häntä mukaan, niin lahjoittaisin liput ystävälleni joka tarvitsee piristystä pitkän sairasloman keskelle ❤️ emma_kerkela@icloud.com

  VastaaPoista
 121. Menossa olen siskon kanssa, messutarjoukset ja uutuudet kiinnostaa :) kihti9@yahoo.com

  VastaaPoista
 122. Makeita huulipunia metsästämään menossa ja inspiraatiota nopeaan arkimeikkiin hakemassa, nämä messut tekisi meille niin hyvää! Ihana kälyni lähtisi mukaan, kia.vesikallio@kolumbus.fi

  Ps. Aivan ihana blogi, bette boxin tilasin jo ja lisää boxeja menossa mahdollisesti tilaukseen :)

  VastaaPoista