tiistai 12. syyskuuta 2017

Väinö testaa: Yllätysboksi koiralle - Buller Box / Osa II

Moikka!
Väinö jatkaa testailuaan tänään juttusarjan toisessa osassa, uusimman Buller Boxin merkeissä. Ensimmäisen postauksen löydät tästä linkistä, sieltä löytyy myös hinta- ja muut tiedot mikäli oman Bullerboxin tilaaminen karvakaverille kiinnostaa.
Kommenttien perusteella tykkäsitte tuosta edellisestä postauksesta, joten pistetään ilman muuta eetteriin lisää koirajuttuja. Mitä muuta Väinö voisi testailla ja raportoida teille? Ideoita saa heittää kehiin!

Utelias nenä jo valmiina paketin avaamiseen!

Väinö siis tunnistaa boksin jo päältäpäin omakseen, ja tietää myös sanan Bullerbox ja sen että odotettavissa on uusia leluja ja nameja joita usein pääsee maistelemaan saman tien. Tällä kertaa mukana oli yksi lelu ja neljä syötävää juttua.


MMMEATZ! BBQ CHICKEN FILLET oli siis grillattua tuoretta kananfilettä, paketissa oli yksi kappale joka katosi parempiin suihin aikailematta. Väinön mielipide: Mistä näitä saa lisää? Miksi vain yksi?


FARMER SNACK NATUR GODBID NAUDAN MAKSA oli siitä jännä tapaus että tällaisen palasen jälkeen Väinön vessahädän tulokset olivat väriltään mustia :D Tuoksuivat aika vahvalle, mutta Väinö kyllä tykkäsi kovasti. Väinön mielipide: Mustaa kakkaa, EI HAITTAA jos maku on hyvä.


KONG CRUNCHEEZ LAMMAS sai nimekseen tietysti Late Lammas. Pehmoisen kuoren sisällä on kovaa rapisevaa muovia oleva pullo (tms) jonka sisällä on rakeita jotka siellä sitten hölskyvät. Tämä on ollut kovasti hampaissa viime aikoina ja sitä on kuljeteltu olohuoneen ja parvekkeen väliä ahkerasti. Lampaassa ei ole vinkua, joten sen on toistaiseksi sallittu olla vielä hengissä (vinkulelut Väinö yleensä suolestaa noin 30 sekunnin aikana, rottakoira kun on). Väinön mielipide: Antakaa kun mä kannan tämän sänkyyn ja vessaan ja ulos ja parvekkeelle jajaja!! Hyvä nykerryskumppani (Väinöllä on siis tapana nykertää etuhampaillaan kaikkia tekstiilejä vaatteista petivaatteisiin ja omaan rakkaaseen nalleen. Ei saa onneksi kangasta rikki kuitenkaan, mutta näyttää supersöpöltä ja on Väinölle pienestä asti ollut tietynlainen rauhoittamiskeino)


SYÖTÄVÄ FRISBEE KUIVATTUA NAHKAA on lelu josta Väinö ei ole jaksanut kiinnostua laatikostakaivamisen jälkeen lainkaan. Kaikki muu herkku menee, mutta tällaisista tylsistä nahkajutuista se ei tykkää. Eikä meillä ole tilaa myöskään tällaista heitellä (eikä Väinö ole lainkaan noutaja, enemmänkin se vie tavarat poispäin meistä :D). Väinön mielipide: Kroohpyyh.. Let's pretend it doesn't exist.


WOOLF CHICKEN & COD SUSHI oli kanafileen ja lampaan ohella tämän boksin suurinta herkkua. Kanan ja turskan pehmoinen yhdistelmä on loistava makupala ja namipalkka! Väinön mielipide: Miksi vain yksi pussi? Kasvava 5-vuotias pentu tarvitsee näitä lisää. Runsaasti.Siinä rakas pönöttäjä yllätysboksinsa kera. Laitan tähän mielelläni parikymppiä kuussa, koska Väinö on tästä aina niin innoissaan ja siitä tulee itsellekin sitten tosi hyvä mieli. Joskus leluja on ollut kaksikin, toivottavasti taas ensi boksissa olisi enemmän kuin yksi. Ja nameja saisi tulla just tuollaisissa pusseissa, jossa olisi useampi kappale eikä vain yhtä.

Vieläkö jaksatte lukea tällaisia postauksia, vai pysytäänkö tiukasti kosmetiikassa?
En ole löytänyt BullerBoxista yhtään suomenkielisiä arvosteluja, joten toivottavasti nämä tavoittavat sellaiset ihmiset jotka ovat boksista kiinnostuneita.

7 kommenttia:

 1. Jaksan lukea, ehdottomasti. Koirahulluna rakastan kaikkia koira-aiheisia stooreja:) Olisi niin kiva saada oma rakas pönöttäjä <3

  VastaaPoista
 2. No nahkajuttu näyttää niin tylsältä, että ei ihme ettei kelvannut. :D

  VastaaPoista
 3. Meinasin tukehtua kahviin ja pullaan: Kasvava 5-vuotias pentu... XD Kyllä jaksaa ja haluan lukea näitä juttuja :) Koirat on i-ha-ni-a <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvamista se on mahankin kasvatus :D kiitos, sitten kirjoitellaan näitä lisää! Koirat on ihania ❤️

   Poista
 4. Haluaisin tiedustella, että miten tuon tilauksen saa peruttua? En ole nähnyt muilta suomalaisilta bullerbox- arvosteluja ja mietin onko kyseessä rehellinen sivusto (:

  VastaaPoista