maanantai 18. syyskuuta 2017

Bette Box - Syyskuu '17

Heipparallaa, toivottavasti teillä on ollut kiva viikonloppu!
Olen saanut tosi hyvin postausjonoa nyt purettua ja melkein ajantasalla ollaan; on syyskuun Bette Boxin vuoro. Tämän kanssa kävi sillälailla hupsusti että se veloitettiin multa kahteen kertaa, mutta huomattuani virheen otin yhteyden asiakaspalveluun ja sieltä toki pahoiteltiin ja hyvitettiin summa muutaman päivän sisällä.




Syyskuun teema oli "Kokeile rohkeasti uutta!" ja yhtä lukuunottamatta tuotteet olivatkin mulle uusia tuttavuuksia! Mukana oli 5 tuotetta, 3 näytettä ja tuotteista 3/5 olivat täysikokoisia. Myöskään käsivoidetta tai hammastahnaa ei tässä boksissa ollut! Hurraa-huuto sille (vaikka oikeasti mulla ei ole mitään tuotetta inhokkilistalla, paitsi ehkä vartalovoiteet).


SCHWARTZKOPF BC SCALP GENESIS SYVÄPUHD. SHAMPOO - 30ML / 2,93€
Tykkään kovasti saada shampoita näistä bokseista, ja tämä oli ihan uusi tuttavuus ja kuulosti oikein hyvältä; hoitaa rasvoittuvaa päänahkaa ja vähentää rasvoittumista sekä syväpuhdistaa hiuksia. Mulla on varsinkin kesäisin helposti tosi rasvoittuva päänahka, joten apuja kaivataan. Täysikokoisen 200ml pullo kustantaa 19,50€ joten tämän matkakoon hinta laskettu siitä.


BLISTEX BLISS FLIP ULTRA MOISTURIZING HUULIVOIDE - 3,95€
Tämän kanssa kävi sikäli huono tuuri, että olin juuri edellisellä viikolla bongannut Kankaanpään Citymarketista näitä uutuuksia ja nappasin yhden mukaani (joku saattaa muistaa Drugstore Haul-postauksesta) juuri tässä samassa värissä. Näitä on myös versio Silky Moisturizing joka on muistaakseni ehkä persikanvärinen..? Tässä on valmistajan sanoin mustikkainen persikan tuoksu ja maku, ja tuntuu olevan ihan ok kosteutustehot, ei mitään ylimaallista kuitenkaan. Mies korkkasi tämän uuden käyttöönsä ja minä jatkan jo aikaisemmin avaamani käyttöä. Tuote on täysikokoinen.


Siinä tämän kuun näytteet, vartalovoiteesta en tuttuun tapaan perusta juurikaan mutta tuo Kenzon tuoksu on ihan SUPERHYVÄ! Aion todellakin ostaa täysikokoisena, ja olen tästä testeristä nyt suihkutellut joka päivä onnellisena. Kyseessä siis Kenzon World EdP jota ainakin Sokoksen Kutsu Kauneuteen-päivillä oli tarjolla, joskaan tämä ei ole mikään edullisin tuoksu, pieninkin koko taisi olla 64,90€. Tuoksun alkunuotti on punaiset marjat, keskellä kukkaisia tuoksuja ja pohjatuoksuna ambrox (jolle en löytänyt suomenkielistä selvitystä mikä se on :D) ja kokonaisuutena naisellinen, hieman salaperäinen ja aavistuksen mausteinen. Olipas syväluotaavaa analyysia :D




LUMENE NORDIC CHIC SOFT-MATTE PUUTERI - 17,90€
Jee, puuteria! Ja sävykin sopii kohdalleen ainakin numeron perusteella, sain itselleni sävyn nro 1. Näyttää kyllä pannussa aavistuksen tummalta, mutta menee nyt varmaan syksyn alussa ainakin hyvin kun on naamassa vielä vähän väriä. Tämä lupailee todella hienojakoisen koostumuksen, himmeän mattaisen satiinipinnan iholle sekä pitkäkestoisuutta, ja testaan tämän todella mielelläni! Oon nykyään vähän puuteriaddikti, meinaan haalia niitä joka paikasta lisää kokoajan. Let's be real, keräilen kaikkea kosmetiikkaa koko ajan.. Tuote on täysikokoinen!


VICHY MINÉRAL 89 DAILY BOOSTER TIIVISTE - 5ML / 2,35€
Tämä oli toinen superkiva yllätys, Vichyn ihoa kosteuttava ja ilmansaasteilta suojaava tehotippa/tiiviste. Sisältää mineraalivettä ja hyaluronihappoa, ja tuntuu iholle tosi kivalta. Tätä joutuu ehkä hankkimaan täysikokoisen pullon, eikä hinta ole mikään mahdoton, kun täysikokoinen 50ml pullo kustantaa 23,50€. Vichya taidetaan myydä meidän lähiapteekissakin.


NIVEA CREME CARE WATERPROOF EYE MAKEUP REMOVER - 5,50€
Tämä tuote jatkanee matkaa, sillä mulla ei ole tälle käyttöä kun olen liian uskollinen ja rakastunut mun misellivesiin ja käytän niitä mieluiten kaksoispuhdistuksen jälkeen jotta voin vakuuttua siitä että viimeisetkin jäämät on kasvoilta pois. Tämän pitäisi kuitenkin olla hellävarainen mutta poistaa myös vedenkestävä silmämeikki. Tuote on täysikokoinen.


Sellainen syyskuun Bette Box, itse kyllä tykkäsin kovasti ja oli mielestäni huima tason nosto edelliskuukauteen verrattuna. Ensi kuun boksi on sitten bloggaajaboksi, se lupaa aina hyvää! Ja onnea kaikki te, jotka saitte tuotteen boksiin valita <3 good job!
Tämän boksin tuotteiden euromääräinen yhteisarvo on 32,63€ joka on yllättävän alhainen. Boksi kuitenkin kustantaa uusille tilaajille sren 18,90€, minä olen ollut tilaaja jo niin kauan että hinta on vähän alhaisempi.

Mitäs mieltä te olitte? Ihastuttiko Kenzon tuoksu teitäkin?

8 kommenttia:

  1. Lumenen puuteri vaikuttaa mun silmään kiinnostavimmalta. En ole pitkään aikaan käyttänyt Lumenen normipuutereita, joten pitäisi varmaan testata uutuuksien antia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ihmeessä! Mäkään en vielä ole tota kokeillut, mutta pääsääntöisesti Lumenen puuterit on passanneet mulle superhyvin.

      Poista
  2. Tää boxi oli kiva, kivasti tuotteita vähän joka lähtöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa mieltä! Ja ens kuussa sitten bloggaajaboksi, jee<3

      Poista
  3. En tajunnutkaan, että boksin kokonaisarvo oli noinkin vähäinen. Jotenkin sisältö itsessään oli niin kiva, etten tullut tota edes ajatelleeksi :D Mutta tässä sen taas näkee, että elokuun boksia mainostettiin sen korkealla arvolla, mutta mulle itselleni siitä ei pahemmin jäänyt käteen yhtään mitään ja pidin tästä syyskuun boksista paljon enemmän. Vaikka sisältö ei arvoltaan ollutkaan kuin puolet syyskuun boksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihan totta! :) ei se tosiaan ratkaise se arvo (varsinkin kun se koostuu about ravintolisistä ja minikokoisesta, ylihinnoitellusta primerista) vaan tajuaisivat laittaa oikeasti kivoja, haluttuja tuotteita boksiin niin ei haittaisi vaikka arvo olisi vähän alempi.

      Poista
  4. Kenzon tuoksunäyte oli miun makuun! Boxin paras tuote :D Itsellä lähtee Lumene (oli sävy 2) ja Blistex eteenpäin. Täyttä hintaa en olisi maksanut, mutta kun sai tarjouksen niin tartuin siihen eli lokakuun boxi 18,90 € ja kaupan päälle tämä syyskuun loota.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi Kenzon tuoksu oli kyllä superkiva! Lumenen puuteri oli käytössä yllättävän tumma, vaikka mulla on toi sävy 1.

      Poista