lauantai 25. huhtikuuta 2020

Tilasin ensimmäistä kertaa Luxplussalta!Luxplus on ollut nimenä ja nettikauppana mulle tuttu jo pitkään, mutta jotenkin ajatus kuukausimaksullisesta shoppailusta tuntui omituiselta, vaikka hinnat ja valikoima (joka toki vaihtelee) näytti aika hyvältä.

Nyt kuitenkin kun siellä tuli vastaan tässä postauksessa esitelty Milanin poskipunapaletti, niin tutkin asiaa tarkemmin ja huomasin että ensimmäisen kuukauden saa maksutta! Tartuin toki tarjoukseen ja klikkasin kotiin sekä tuon paletin että muutaman muunkin jutun.
 
Kun sivulle on kirjautunut, ilmoittaa se heti etusivulla paljonko rahaa on säästänyt tilaamalla normaalihinnoista - mun kohdalla se oli tämän tilauksen jälkeen 19,20€ ja seuraavaan tilaukseen käytettävää cashbackia kertyi (tai Bonus Cash kuten sivuilla lukee) 0,50e - ei paljon mutta jotain kuitenkin. Tilaukseni yhteisarvo oli tasan 33€ (postitus on ilmainen) joten suht halvalla selvittiin.Tässä siis tilaukseni pääsyyllinen - Milanin Rose Blush Trio sävyssä Floral Fantasy (näitä oli kahta eri "sävyä"). Aivan ihastuttavat persikansävyt joita käytän jatkuvasti, ja pigmentti ja laatu tuntui oikein hyvältä! Tälle hintaa tuli 15,45€ ja oli näin ollen kallein tuote. Ne muut olivatkin sitten tosi halpoja :D Barry M. on varmasti suomalaisille vähän tuntemattomampi merkki - se on suositumpi Briteissä josta se mullekin tuttu on alunperin työharjoittelujakson Lontoossa jäljiltä. Luxplus kuitenkin merkin tuotteita myy ja koska rakastan nähtävästi haalia kulmageelejä (kts. tuleva Makeup Revolutionin ostospostaus..) niin nappasin tämän mukaan. Harja on sopivan pieni ja tavaraa tulee harjasta kulmiin sopivasti. Tällä hintaa oli 4,95€.
Dupes much? Päivänselvää on että Barry M. Unicorn Primer Drops yrittää kovasti olla Farsalin Unicorn Essencelle edullisempi vaihtoehto. Ja onhan se, mutta onko hyvä? En ole vielä ehtinyt kokeilla. Väri on sama niin sisä- kuin ulkopuolella, Farsali kyllä tuoksuu paremmalle (vaikkei tämäkään pahalta tuoksu). Ja hintaa on tällä edullisemmalla 8,95 (sis. 15ml) - Farsalin 10ml pikkupullolla taitaa hintalapussa lukea £20 eli noin 23€. Isolla mielenkiinnolla odotan testausta.


Käytän nyt tyhmästi tätä samaa kuvaa kuin alussa, koska dementoituneet aivoni eivät sitten keksineet ottaa kuvaa kolmesta viimeisestä tuotteesta; Alberto Balsamin kaksi hoitoainetta ja Airpuren huonetuoksu.

Hoitoaineet kustansivat 1,45€ / kpl, ja guugeloituani näitä selvisi että Barry M:n tapaan näitäkin myydään enimmälti Briteissä (esim. Boots) ja arvostelut olivat kautta linjan kehuvia, joten miksipä ei, hoitoainetta tässä taloudessa kuluu samaa tahtia sukkien kanssa. Toinen on siis tuoksultaan mustikka ja toinen kookos-litsi. Hyviltä tuoksuvat, testausjonossa vuoroaan odottaen.

Airpuren Forever Berry on nimensä mukaisesti marjainen, ja hinnalla 1,45€ käytän sen mielelläni (me käytetään paljon huonetuoksuja muutenkin, kunhan ne eivät tuoksu vessanraikastimilta).

Onko Luxplus teille tuttu, ja jos niin mitä sieltä tilailette? 
Mulle ainakin jäi oikein hyvä fiilis (joskin vallitsevan tilanteen ja hulluna netistä tilailevien ihmisten kuten allekirjoittanut takia tilauksen käsittely ja postitus hieman kesti) ja varmaan tilailen edullisesti kosmetiikkaa uudestaankin! Tai siis.. ostoskorissa on 90€ arvosta lähinnä puutereita. Send help, please.

3 kommenttia:

 1. En ole kertaakaan vielä tilannut. Ehkä sitten tilaan, kun saan vähän ensin varastoja kuluteltua. Tosta unicorn primeristä haluun ehdottomasti kuulla lisää. On sen verran houkutteleva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kunhan oon sitä ehtinyt testailla! Instaa kannattaa seurailla pikatestauksia ja arvioita varten :)

   Poista
  2. No sitten mä kyttään sieltä :D

   Poista