torstai 16. huhtikuuta 2020

Huhtikuun suosikit


Huhtikuun suosikit ovat tällä kertaa ainoastaan meikkejä, sillä olen käyttänyt samoja ihonhoitojuttuja kuin koko alkuvuonna (tai testailut uusien tuotteiden kanssa vielä kesken) joten uusia supersuosikkeja ei niissä tällä kertaa ole.

Nämä meikkisuosikit sisältävät niin uusia juttuja kuin vanhoja tuttuja, ja näyttävät olevan tällä kertaa enemmän panosta- kuin pihistä-osastoa. Linkkailen ostopaikkoja ja kerron hintoja itse tuotteiden yhteydessä.

*pr-näytteinä saadut merkattu tähdellä. Linkit eivät olle affiliatelinkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.





Hourglassin Ambient Lighting Palette oli mun ostoslistalla toooodella pitkään, ja vihdoin kovetin itseni ja pistin yli 60e tähän 3 pannun palettiin. Ja onhan se ihana! Todella subtle, mutta tuo ihanaa hehkua iholle. Käytän tätä ns viimeistelypuuterin tavoin, eli meikin aikana moneen kertaan sudin tätä isolla siveltimellä kasvoille :D sävyistä vasemmanpuoleisin toimii koko kasvoille, keskimmäinen on näkyvämpi ja sitä sudin kasvojen korkeimmille kohdille, oikeanpuoleisin tummin sävy sopii aurinkopuuterin päälle hyvin. Tilasin omani Cultbeautylta, mutta nykyisen kurssin mukaan edullisemmaksi tulee tilata se Skincityltä, jossa hintaa on 63€ ja taitaa olla ilmaiset postitkin.



Touch In Solin Glassy Skin Balm tuli joskus muistaakseni Boxycharmin mukana, ja tämä on IHANA! Kosteuttaa, tuoksuu ihanalta ja luo erinomaisen pohjan meikkivoiteelle. Kombona tämä, Estee Lauderin Double Wear ja myöhemmin tässä postauksessa esitelty puuteri = parasta bestiä siinä. Tätä saa aika huonosti Suomeen, eBayta voisi kokeilla. Tämä on siis samanmerkkinen kuin suosittu (tosin ei mun suosikki) No Poreblem.





Tämä tässä on edellisessä mainittu mahtava puuteri, eli Jeffree Starin Magic Star Powder. Tätä saa esimerkiksi Sokokselta ja Oletkaunis.fi:sta jossa hintaa on 23,90€. Tavaraa on purkissa 10g joka on suht yleinen koko irtopuutereille. Tätä on saatavilla eri sävyissä, omani on Fair jossa on pigmenttiä jota kaipaan puutereilta noin yleisesti. Translucent on saapuvilla ihan väritöntä puuteria toivoville.  Alimmassa kuvassa puuteria on siis tuossa ranteen kohdalla tuo vaaleampi kohta :D esittää siinä siis tuota pigmenttiä. Tykkään tästä tosi paljon, ja toimii lähes minkä meikkivoiteen kanssa tahansa eikä tuo esille ihon kuivia kohtia kuten jotkut irtopuuterit (yleensä näin mulla tekevät ne valkoiset hd-puuterit).




Tämä Kicksin The Basics-paletti* on erinomainen nopeisiin arkiaamuihin, sisältää kaksi shimmeriä ja neljä mattaa joista yksi on todella tummanharmaa, melkein musta ja mukavan pigmenttinen. Tämä on tällä hetkellä Kicksin sivuilla alennuksessa, normaalihinta on 22,90€ ja nyt alennuksessa hintaa on 16,03€.



Smashboxin Hydrating Undereye Primer on ollut mulla superpitkään, mutta vasta nyt sitä kokeilin jokin aika sitten ja tykästyin kovasti sen tuomaan kosteutettuun lopputulokseen. Mun silmänaluset tuppaa olemaan kuivat kaiken puuterin ja muun alla, ja tämä auttaa siihen. Tämä on tietysti ihan pikkukoko, 10ml täysikokoinen tuubi kustantaa Kicksissä 25€, ja aion kyllä ostaa full sizen kun tämä loppuu - tätä nimittäin tarvitsee ihan todella vähän kerralla joten uskon olevan rahalle vastinetta!

Lumenen väritön kulmageeli on pitkäaikainen suosikki - en vain muistanut pitkään aikaan käyttää tätä ja nyt kun otin käyttöön niin woo, tämä on yhtä hyvä kuin suosikkini Essencen Lash&Brow Gel. Tätähän saanee kaikista paikoista jossa Lumenen meikkejä myydään, mutta esimerkiksi Cocopandalla tämä on alessa hintaan 10,60€. Jos kaipaat hyvää kirkasta kulmageeliä, kokeile tätä! Harjaan tulee tarpeeksi tuotetta, joka on ongelma monissa - tuntuu ettei kulmiin tartu mitään kun stopperi ottaa pullosta tullessa kaiken itse geelin talteen pois harjasta. Mun harja on vähän kökköinen, mutta ei anneta sen häiritä sen enempää.


Yritetään saada toukokuun suosikkeihin jotain ihonhoitoakin mukaan! Myös loppuneiden tuotteiden kori alkaa olla täynnä, joten niitä varmaan kuukauden sisällä myös täällä blogissa.

4 kommenttia:

  1. Jeffree Starin puuterin kokeilusta olen haaveillut! Nyt olen ihastunut Kat Von D:n lock it irtopuuteriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä oon kuullu myös paljon hyvää! Pitäis tehdä tilaus KVD:lle nyt kun controversy on vähän vähentynyt omistajan vaihdoksen myötä.

      Poista
  2. Glassy skin balm pitääkin muistaa ottaa itse kokeiluun. Meinasin ensin että annan sen eteenpäin mutta kun kerran kehuit niin taidan kuitenkin kokeilla 🤗

    VastaaPoista