lauantai 9. syyskuuta 2017

BeautyBox5 - Heinäkuu '17

Hellou!
Ihanaa lauantaita. Katsoitteko Vain Elämää:n ekan jakson eilen? Mä olin liimautuneena telkkarin ääreen heti kahdeksalta. Ja ei kyllä pettänyt, ihan superhyvä jakso!
Ja onhan Cheek ihan supersöötti.

Anywhoo, urkataan tänään pitkästä aikaa BeautyBox5:n pariin. Mikäli boksi ei ole sulle tuttu, niin tämä on siis jenkkilästä tuleva, noin 10 dollarin arvoinen boksi jonka lähettelen Shipiton avulla itselleni Suomeen. Edelliset aihetta sivuavat postaukset löydät postauksen lopusta olevasta tunnisteesta tai sivupalkista, as usual.
Mulla on ollut vähän mixed feelings tämän kyseisen boksin kanssa, sillä sisältö ei ole aina oikein ollut mielestäni hintansa arvoista.. Katsotaas miten tällä kertaa!Boksiraukka oli tällä kertaa ottanut hieman osumaa matkallaan Suomeen, mutta onneksi sisällä ei ollut mitään helposti särkyvää ja kaikki oli ihan ehjää. Tämän boksin tuotteista 3/5 on täysikokoisia, mun mielestä on tosi kiva kun se ilmoitetaan pienellä sydämellä tuossa tuotekortissa.
Heinäkuun boksin teema oli 'Globetrotter'.


BB5 CUT THAT CREASE ANGLE BRUSH - $10
En tiedä oliko tämä tuote jokin tilaajalahja tms, kun tätä ei tuotekortissa lainkaan lukenut. Hinnan löysin yhdestä toisesta boksipostauksesta, ilmeisesti tämä sama sivellin on tullut viime marraskuun boksin mukana. Tykkään kovasti siveltimistä ja tämä synteettinen toveri tuntui ihan hyvältä ja napakalta juuri häivyttelyyn.


SERAPHINE BOTANICALS QUINCE+CRIMSON EYE+CHEEK PENCIL - $24
Tällainen yksilö saapui jo kesäkuun Lip Monthlyn mukana, joten tämä kappale lähtee eteenpäin. Hintaa on aika paljon siihen nähden että tässä on melko geneerinen väri ja tosi makea, jopa imelä tuoksu.


LUSETA ARGAN OIL HAIR MASQUE - $7 - LINKKI
Jee, hiusnaamio ja ihan kunnon kokoinen tuubi vielä josta riittää useampaan kokeilukertaan! Argan-öljy pitää edelleen pintansa hiustenhoidon saralla, ja mielelläni tämänkin kokeilen tähän pitkään takkukasaan. Sopii kaikille hiustyypeille, ja tuo tukkaan kosteutusta ja kiiltoa.


STYLI-STYLE LINE&SEAL EYE LINER 'BRONZE' - $6.50 - LINKKI
Jee, tämän sävyistä geelirajauskynää mulla ei vielä ollutkaan! Kyseessä 'semi-permanent, gel-like formula, suitable for even the most sensitive eyes'. Sävy olikin tosi kaunis, swatch-kuva löytyy postauksen lopusta.


NANACOCO NAIL POLISH 'COPACABANA CORAL' - $3.50 - LINKKI
Tämä sävy on osa Nanacocon Rio II-kokoelmaa, hence the name. Nätti sävy, mutta lähtee eteenpäin koska en kynsilakkoja ikinä käytä vaan juoksentelen 3-6 viikon välein Aleksiinan tykönä kynsihuollossa. Erittäin hyvänhintainen kynsilakkamerkki kyllä! Ja onpa Nanacocoa tullut nähtävästi BB5:n mukana aiemminkin.

MANNA KADAR GLO ILLUMINATOR SHIMMER LOTION - $11.60 - LINKKI
Jaahas, taas Manna Kadaria.. :D Näitä tulee kyllä nyt ihan joka boksista ja on tullut jo jonkin aikaa, niin suomalaisista kuin ulkomaisista. Tää on mun mielestä selkeästi enemmän primer kuin nestemäinen highlighter, sen verran vaatimaton glow sillä tuli. Käytän siis primerina. Melko kallista tavaraa, tämän pikkukoon hinta on laskettu täysikokoisesta 20ml tuubista jolla hintaa $29.

Vasemmalta oikealle: Bronze eyeliner, Manna Kadar Glo Illuminator, Quince+Crimson cheek+lip pencil

Sellainen setti! Olin oikeastaan todella positiivisesti yllättynyt tästä boksista, tykkäsin lähes kaikista tuotteista. Jos suunta pysyy tällaisena niin erinomainen juttu, taidan jatkaa tilausta vielä muutaman kuukauden.. Tämä boksi näyttäytyy mulle edelleen sellaisena mysteerinä etten ota selvää onko se lintu vai kala.

Tuotteiden yhteenlaskettu hinta on $62.60 joka on selkeästi mielestäni arvokkain mitä näistä on yleensä tullut. Hieno homma siis, keep up the good work BB5.

2 kommenttia:

  1. Todellakin geelikynän sävy on todella kaunis <3 Itseltäkin puuttuu vastaavanlainen sävy, joskus haluaa käyttää muutakin kuin mustaa rajausta :) Tä boksi vaikuttaakin mielenkiintosammalta ku edelliset, sellaisia kivoja ja kepeitä tuotteita, josko se aurinko vähitellen alkaa paistaa sinne risukasaankin. Keep up the good work judging the boxes :D Hyvää viikonloppua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No worries, I'll definitely keep it up ;D Kiitos kun jaksat aina kommentoida, luen niitä aina todella ilolla. <3

      Poista