sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Boxycharm - Heinäkuu '17

Hyvää sunnuntaita rakkaat lukijani, toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu jotta jaksatte alkavan viikon töissä/koulussa/missä sitten aikaanne vietättekin.

Tänään ruksitaan odottavista postauksista taas yksi pois, ja vilkastaan heinäkuun Boxycharmiin. Elokuun versiota minulle asti ei tosiaan koskaan tullut, mutta syyskuun boksia jo odotellessa - siellä pitäisi olla ainakin MACin kulmakynä ja PUR:n luomiväripaletti..! <3
Boksin teema oli 'Cutie Pie' mutta en varsinaisesti nähnyt mitään isompaa yhdistävää teemaa tuotteiden välillä, muuta kuin että kaikki olivat tunnetuilta ja laadukkailta merkeiltä. 5/5 tuotteista oli täysikokoisia ja arvo reilusti yli 100 dollaria. Mutta palataan siihen postauksen lopussa tarkemmin.


Kuvan (c) Temptalia

COLOURPOP ULTRA SATIN LIP 'LOCK DIARY' - $6
Tuotekortin mukaan boksissa piti tulla Ultra Matte Lip, mutta tämä on kyllä ainakin minulle mieluisampi koostumus sillä se ei ole niin kuivattava huulille eikä kuivu ihan mataksi, mutta kestää kuitenkin hyvin ja koostumus ei ole kovin kiiltäväkään huulilla. Tämä fuksianpunainen 'Lock Diary' oli osa Hello Kitty-kokoelmaa, ja ei ole enää myynnissä.

BLINC ELECTRIC EYES EYESHADOW PALETTE - $25 - LINKKI
Okei, heti alkuun, WOW! Mikä pigmentti! En malta odottaa tämän käyttöä. Tämän paletin normaali hinta on tuotekortissakin mainittu $45, mutta on nyt alennuksessa $25 joten nappasin sen hinnan tähän. Harmillisesti tuote oli ottanut aavistuksen osumaa kuljetuksen aikana, mutta onneksi reunimmaisista pannuista oli lohjennut vaan pienet palat joten putsasin vain paletin kosteuspyyhkeillä ja we were good to go. 


PROJECT BEAUTY SPRAY. SET. GO SETTING SPRAY - $32 - LINKKI
On aina kiva kokeilla uusia meikinkiinnityssuihkeita, ja tämä Project Beautyn yksilö ei ole mulle ollenkaan entuudestaan tuttu. Tämä suihke sisältää villikamomillaa, vihreä tee- ja ruusunmarjauutetta ja lupaa lukita meikin paikalleen ja pitää samalla ihon pehmeänä ja kosteutettuna. Kuulostaa hyvältä!BAREMINERALS INVISIBLE LIGHT TRANSLUCENT POWDER DUO - $32 - LINKKI 
Olin tästä tuotteesta tosi innoissani kun näin tämän - ulkonäkö on aavistuksen samanlainen kuin Hourglassin ikonisissa valopuutereissa. Tässä on siis mattapintainen puuteri sekä valoaheijastava, aika vaatimaton highlighter. Kokeilin tätä kuitenkin tänään ja ensivaikutelma ei oikein vakuuttanut: mattapuoli ei saanut aikaiseksi yhtään mitään (päälle piti laittaa toista puuteria jotta meikkipohjan sai kiinnitetyksi) ja highlighteria sai kerrostaa usean kerroksen ennen kuin se näkyi edes aavistuksen. Maybe it's just me, mutta mulla on harmikseni paljon tätä parempiakin tuotteita kokoelmassani.WINKY LUX UNI-BROW UNIVERSAL EYEBROW PENCIL - $12 - LINKKI
Tämä sen sijaan on tosi hyvä tuote! Kokeilin tätä tänään meikissä myöskin, ja voi että miten kauniit kulmakarvat tällä sai aikaan. Tässä on tuollainen kolmionmuotoinen pää, jolla oli helppo saada kulmiin skarpit rajat ja täyttää vaaleampia kohtia. Toisessa päässä on oikein hyväntuntuinen kulmaharja jota minä ainakin kaipaan aina kulmakyniini. Tätä on olemassa vain tämä yksi sävy, ei ehkä ihan blondeille tai vaihtoehtoisesti mustatukkaisille sopiva mutta siitä väliltä, tämä sopinee kaikille. Osalle sitten kevyemmällä kädellä. Toki jos tykkäät oikeasti lämpimän sävyisistä kulmista, tämä ei ole ehkä sinun juttusi.


Siinäpä heinäkuun tuotteet, ja pakko sanoa ettei Boxycharm pettänyt tälläkään kertaa - kaikki tuotteet jäi omaan käyttöön ja näistä neljä viidestä oli vielä tosi hyviä tuotteita joita käytän mielelläni jatkossakin. Sormet syyhyää etenkin Blincin ihanilla metallinhohtosävyillä tekemään syksyisiä silmämeikkejä <3
Boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli tällä kertaa 107 dollaria. Boksin hinta ja postikulut Shipitolta Suomeen ovat noin 30e luokkaa, joten rahalleen sai tälläkin kertaa vastinetta.

Mikäli edelliset Boxycharm-postaukset kiinnostavat, niin tuosta alta löytyy tunniste jota painamalla kaikki aihetta koskevat postaukset ilmaantuvat näytölle.
 

2 kommenttia:

  1. Mä käytän tota Baremineralsin puuteria koko kasvoilla ja silmien alla, musta se vastaa aika paljon Guerlainin meteoriittien jälkeä, tosi sellainen himmeän hehkuva, eikä todellakaan sellainen olen täällä highlighter. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle se ei vaan toiminut ollenkaan, mutta näinhän se juuri menee. Onneksi se löysi uuden kodin kanssabloggaajan luota ja toimii toivottavasti hänellä yhtä kivasti kun sulla! :)

      Poista