tiistai 28. maaliskuuta 2017

25 faktaa minusta!

Blogeissa on kiertänyt haaste, jossa bloggaajan pitää kertoa 25 faktaa itsestään, ideana tietysti asioita joita ei muuten esimerkiksi blogin lukijoille normaaleista postauksista selviä. Tottahan toki minäkin hyppään kelkkaan mukaan, eiköhän aloiteta!

1. En syö vihanneksia, kasviksia enkä marjoja. En ole ikinä syönyt enkä voi kuvitella syöväni. Minua ällöttää maku, haju, koostumus ja kaikki. Poikkeuksena maissi, peruna ja pinaatti. Tää yleensä kauhistuttaa kanssaihmisiä ja uusia tuttavuuksia eniten :D

2. En jaksa hoitaa vartaloni ihoa _ikinä_. Pesen sen kyllä (onneksi sentään se.. :D) mutten kuori enkä rasvaa. Tai kuorin ehkä kerran-pari vuodessa, mutta rasvaa en koskaan. En myöskään jalkoja. Käsiä kyllä rasvaan monta kertaa päivässä, samoin naamaa hoidan uskollisesti! Vihaan sitä sellaista lähmäistä oloa kropassa.

3. Toinen nimeni on Katarina. Oikeasti mun nimeksi piti tulla Aino Inkeri, ei se oo huono nimi sekään.

4. Omistin jossain vaiheessa yli 20 Louis Vuitton-merkkistä laukkua.

5. Samoin omistin yli 10 Mulberry-merkkistä laukkua.

6. Sen jälkeen myin suurimman osan pois, ja nyt jäljellä on muutama rakkain laukku. Nykyään tuhlaan rahat kosmetiikkaan.

7. Aloin käyttää huulipunaa aktiivisesti noin 1,5v sitten. Sitä ennen en käyttänyt ikinä mitään muuta kuin huulirasvaa.

Pancakes & Fried Chicken! Brunssilla Primulassa.


8. Minulla on 3 tatuointia. Molemmissa lonkkaluissa sekä selässä lapaluiden välissä.

9. Kävin ensimmäisen kerran kasvohoidossa jo 13-vuotiaana, kyseessä oli teinin ihonpuhdistus ja sen jälkeen olen oikeastaan käynyt vähintään kerran vuodessa kasvohoidossa hemmottelemassa itseäni.

10. Asumme mieheni ja koiramme kanssa 29,5-neliöisessä yksiössä ja viihdymme mainiosti. Tilaa on kuitenkin jokseenkin rajoitetusti.

11. Olen mestaroinut taidon kuulostaa  siltä, että tiedän asiasta jotain vaikka todellisuudessa juuri ja juuri erotan mistä vastapuoli puhuu. Tämä on hyödyksi varsinkin töissä, jossa taitoa on tullut myös harjoitettua.

12. Olen asunut Lontoossa vuosia sitten, ja puhun englantia samalla tasolla kuin puhun suomea. Myös aksenttini on enemmän britti- kuin rallikuskienglanti.

13. Rakastan lukea kirjoja ja katsoa elokuvia monta kertaa uudelleen! En edes ole jaksanut laskea monestiko olen katsonut Gossip Girlin ja SATC:n läpi. Samoin kirjoja luen tasaisin väliajoin uudelleen. Enkä todellakaan mitään vakavastiotettavaa kirjallisuutta, vaan lähinnä Tuija Lehtisen nuortenromaaneja ja chick flickia.

14. Harrastin ratsastusta 15 vuotta ja kilpailin aluetasolla esteratsastuksessa.

15. Tuntematon sotilas on yksi lempielokuvistani, ja Suomen sodat aiheena kiehtovat valtavasti. Olen myös lukioaikana kirjoittanut tutkielman aiheesta "Murre-erot Tuntemattoman Sotilaan kirjoitetussa versiossa" ja saanut arvosanaksi 10.

ColourPopin metallimattalakka testissä!


16. En voi sietää örinäheviä enkä tietynlaista suomiräppiä. Sellaista, missä ei ole säveltä tai melodiaa. Aiheuttaa suuria raivon ja aggression tunteita.

17. Suuttuessani minulla on paha tapa heitellä kotona tavaroita. Olen muunmuassa heittänyt sakset puisiin sälekaihtimiin sillä seurauksella, että kaihtimesta osa halkesi. Myös televisio on saanut joskus viinilasista (ja viinistä).

18. Olen koulutettu 4H-dogsitter.

19. Suuri haaveeni lukioaikana oli lähteä opiskelemaan teologiaa yliopistoon. Tästä suurin kiittäminen oli ihanaa uskonnonopettajaani, en tiedä sitten oliko se itse uskonto niin kiinnostavaa minulle kuitenkaan..

20. Olen tosi laiska pesemään hiuksiani. Ne ovat jo niin pitkät (lähes takapuoleen) ja sen verran paksut että ne pitää pestä 2-3 kertaa ja sitten läträtä hoitoaineen/-naamion kanssa ja sitten vielä kuivatakin. En myöskään ikinä föönää hiuksiani enkä omista edes fööniä. Yleisin kampaukseni on taakse vedetty tiukka nuttura, jossa viihdyn noin 90% ajasta. Loput 10% pidän poninhännällä. Onneksi en ole mikään hiusbloggaaja, vois olla aiheet melko vähissä.. :D

21. Edelliseen liittyen, suuri haaveeni on kuitenkin opiskella kosmetologiksi & parturikampaajaksi ja perustaa oma liike. Tämän kun saisi toteutettua, ja sen yhteyteen vielä pienen verkkokaupan jossa myisin merkkejä mitä Suomesta ei vielä saa tai saa hyvin rajoitetusti - vitsi se olisi ihanaa!

Testissä viime postauksen So Choixin tuotteista ainakin poskipuna!


22. Meidän koko koti on sisustettu joko Ikean tai Jyskin kalusteilla. Silti meillä näyttää mielestäni tosi kivalta!

23. Lemppari-tositv-sarjat tällä hetkellä on Voice of Finland ja Huippumalli haussa (sekä Suomen että Jenkkien versiot). Katson sarjoja usein työmatkalla niin, että laitan Elisa Viihteestä jakson puhelimella pyörimään, äänet täysille, puhelin penkille ja kuuntelen samalla kun ajan töihin. Työmatkaa on joka päivä 30-45 minuuttia ruuhkista riippuen suuntaansa, joten hyvin kerkeää siinä "katsomaan" jakson tai pari :D

24. Olen kirjoittanut blogia aiemminkin, itseasiassa kahtakin. Minusta ja blogistani on jopa tehty juttu Lappeenrannan Uutisiin (asuin Lappeenrannassa 2008-2011 opiskelujen takia). Blogit olivat "muotiblogeja" joskin nyt tarkasteltuna sanoisin ettei siinä ollut kyllä muodista tietoakaan :D

25. Täytän säännöllisesti huuliani hyaluronihapolla. Tykkään, kun normaalisti ylähuuli on vain murto-osa alahuulen paksuudesta, niin saan täytteillä vähän tasoiteltua eroa. Kuitenkin hyvin harkitusti, tuksu-huulet ei oo tavoitteena ;)

Viimeisin Stockan tilaus oli täyttä rakkautta! <3


Kuvituksena joitakin viimeaikaisia räpsyjä.
Yllättikö mikään? 
Kopioi ihmeessä jos et ole tätä vielä tehnyt tai vastaa kommenttikentässä :)

10 kommenttia:

  1. 4H-dogsitter kuulostaa kivalta:) Sellaiseksi minäkin tahtoisin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin kivaa, ja mukavaa oli tienata vähän taskurahoja ja ulkoilla samalla jo 15-vuotiaana! :)

      Poista
  2. Hurja määrä laukkuja (rahaa)! Mihin ne ovat kaikki mahtuneet? Minulle riittäisi yksi kiva. Minunkin teoriani mukaan kasvot hoitavat itse itseään ja jos aloittaa rasvan käytön ihoa pitää olla koko ajan rasvaamassa. Ryppyvoide on eri juttu :D Ihanaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne yhteen hyllyyn + vaatehuoneeseen mahtuivat, osa laukuista oli aika pieniä ;) kasvojen ihoa hoidan kyllä melkein uskonnollisesti mutta vartalon ihonhoito on plääääh. Ja ihan hyvin se näyttää voivan silti :D Ihanaa viikon alkua sinulle <3

      Poista
  3. Hauskoja nämä faktat! Mulla meinaa kans jäädä vartalon ihon hoitaminen aina! Välillä yritän vähän rasvailla, kun iho talvisin meinaa kuivua.Ja tuota laukkujen määrää hämmästelen minäkin, vau! Melkoinen kokoelma on sinulla ollut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, olihan niitä, mutta oon kyllä tyytyväisempi nyt kun on vaan muutama paras jäljellä.

      Poista
  4. Hurja määrä ollut sinulla merkkilaukkuja!!!

    VastaaPoista
  5. Tätä lukiessa tuli mieleen se, kuinka erilaisia me ollaan: itse esimerkiksi lähes elän kasviksilla ja marjoilla, enkä voisi elää ilman ihon hoitoa 😂 Itselläni ei myöskään ole yhtään merkkilaukkua (ja tuskin tulee olemaankaan - suurimman ajan kun rötvään treenilaukun kanssa...). Mutta erilaisuus on rikkautta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en minäkään vois elää ilman kasvojen ihonhoitoa, vartalon iho on eri juttuja :P

      Poista