lauantai 4. maaliskuuta 2017

Erään päivän meikkipussi ja sen sisältö

Niin, en siis kovin usein kanna meikkipussia laukussani - ihan siitä syystä että meikkaan aina kotona ennen töitä, joten maksimissaan mulla on Marimekon pussukassa lääkkeet, puuteri, käsirasva ja päivän huulipuna (tai pari jos on edellisiä unohtunut).


Menneellä viikolla eräänä aamuna kohtasin kuitenkin tilanteen jossa en ehtinyt millään ennen töitä maalaamaan naamaani (olin avausvuorossa, ja avata piti 7:00, ja heräysaikataulu hieman petti) joten pakkasin pikapikaa perusmeikit tuohon söpöön Michael Korsin meikkipussiin, ja ajattelin tänään jakaa sen sisällön teidän kanssa.
Nämä tuotteet on siis sellainen ultimaattinen peruskokoonpano, tässä ei mitään kovin fancya tosiaankaan ole.
Lopputuloksestakaan ei ole kuvaa, mutta yritetään nyt pärjätä.


Meikkipohjan toteutan näillä tuotteilla. Duroyn puuterivippa, Real Techniquesin hassunmuotoinen Miracle Sculpting Sponge, Tarten Limited Edition-poskipunasetin mukana tullut löysänlöysä contoursivellin, Luxien Soft Tapered Highlighter ja ultimaattisin suosikkisiveltimeni, tässä lyhytvartisena (molemmat löytyy) MACin 168SH.


Meikkivoiteena toimi luottopakki, Misshan Signature Complexion Coordinating BB-cream. Oikeammin käytän sitä punaisessa tuubissa olevaa useammin, mutta nämä molemmat ovat erittäin hyviä. Puuterina toimii NARSin puuteri, sävyssä Siberia, tää on ihan huippu, kohta harmikseni loppu. Kulmakynänä vanha tuttu Lumene, sävyssä 3. Saako tätä enää? Tämä kynä on huippu silloin, kun en jaksa väkertää vaan haluan nopeasti skarpata kulmia.


Varjostusvärinä Makeup Storen Masai-luomiväri, poskipunana MACin Mineralized Blush sävyssä Dainty (mahdollisesti :D kuvan näyttää tässä koneen ruudulta vähän omituiselta.. ) ja highlighterina IHANA Artist Couturen Diamond Glow Powder sävyssä Illuminati. Tämä korostaja sai kehuja muunmuassa MACin pisteeltä kovasti! Kimallus on todella hienojakoista ja silti näyttävää.
Iso kiitos muuten Charming Nails-blogin Tainalle tuon Masain vinkkaamisesta, passaa ihonsävyyn just eikä melkeen!


Ripsivärin virkaa toimitti Lumenen uutuus Nordic Noir Deep Impact, josta en ole vielä ihan varma. Annan tälle aikaa ennenkuin teen lopullisen arvion. Huulille sutaisin helpon nudesävyn, tämä on Colourpopin Lippie Stix Glossy sävyssä Skimpy.

Semmoista! Oliko tuttuja tuotteita? Mikä on teidän go-to kiireisenä päivänä/aamuna?

6 kommenttia:

  1. ompas kiva postaus idea, aina kiinostaa nähä bloggaajien luottotuotteita arkimeikissä :-)

    VastaaPoista
  2. Misshan punatuubista BB-voidetta olen käyttänyt. Ja se on hyvä:)
    Ihana pöllö:)

    VastaaPoista
  3. Tätä voisikin itse myös testata, että mitkä tuotteet lähtisi käyttöön jos olisi todella kiire. Pohtiessa saan jo aikamoisen läjän aikaiseksi, mutta toisaalta ei se arkimeikin teko kauaa kestä muutoinkaan vaikka luomiväreilläkin kikkailisin :)

    VastaaPoista
  4. Mä niin haluan tuon Artist Couturen highlighterin! <3

    Mulla taas kulkee meikkipussi laukussa mukana joka päivä, vaikka en arkisin töihin edes meikkaa :D Ihan vaan varmuuden vuoksi, jos tuleekin yllättäen menoa jonnekin, missä pieni ehostus olisi eduksi.

    VastaaPoista
  5. BB-voide on mulle sellainen pikatuote, jota joskus käytän jopa ilman kosteusvoidetta, jos BB-voiteen hoitavuus riittää :)

    VastaaPoista
  6. Siis tuo Narsin siberia on pakko saada haalittua myös itselleni, olen kuullut siitä ihan hirveesti kaikkea hyvää!

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista