torstai 23. maaliskuuta 2017

Look Fantastic Beauty Box - Maaliskuu 2017

Moikka! Tää on yhtä yllätysboksien ilotulitusta taas,  toivottavasti teitä ei haittaa. Tänään nimittäin vilkaistaan Lookfantastic Beauty Boxiin ja sen maaliskuun Elle Editioniin. LF:n kuukausibokseissa on useimmiten jokin teema, jota tuotteet sitten enemmän tai vähemmän noudattelevat.
"This specially curated ELLE box pushes the boundaries of beauty, to bring you the most exciting products in the industry".
Kuulostaa aika superhyvältä, eikö? Mennään sitten katsomaan lunastiko boksi suuret lupauksensa..



Boksi itsessään oli taattua LF-laatua, jämäkkä ja tyylikäs, tälläkertaa mattamusta jossa valkoisella ja kiiltomustalla tekstit. Tuotteet oli pakattu pinkkiin silkkipaperiin ja pinkkeihin paperihöttöihin (onneks ei mustiin, yritäppä kuvata valkoisia tuotteita kun puolet niistä on mustan pölyn peitossa..). LF Beauty Boxin mukana on jo pitkään tullut Britti-Elle, mutta sanoisin kyllä että aika turhaan ainakin lukijan kannalta sillä tuntuu että lehdestä 75% on pelkkiä mainoksia. Propsit suomalaisille naistenlehdille siis!

Lookfantasticin kuukausiboksi kustantaa 12kk kestotilauksena 13,95€ kuussa ja summa veloitetaan kortilta kuukausittain. Mikäli sitoutuu hieman lyhyempään jaksoon, on hinta hieman kalliimpi. Tilattua ja tutustuttua saat esimerkiksi tämän linkin kautta.
Kiva juttu on myös se, että useimpia boksissa tulleita tuotteita voi ostaa täysikokoisina suoraan Lookfantasticilta, ja heillä on tosi usein alennuskoodeja ja ilmaista toimitusta sun muuta.


Ensimmäisenä käteen osuivat nämä kaksi pussukkaa, joista ensin ajattelin ainakin toisen olevan kangasnaamio mutta väärässä olin; nämä ovat nimittäin StarSkinin silmänympärys-geelilaput sekä Redkenin lämpenevä hoitonaamio hiuksille.

StarSkin Eye Catcher Smoothing Coconut Bio-Cellulose Second Skin Eye Mask (kiva nimihirviö :D) sisältää muunmuassa lakritsinjuuriuutetta, kamomillaa ja kookosmehua ja tehoaa silmänympärysihon ryppyihin ja tummiin silmänalusiin sekä vähentävän turvotusta. Näiden eye patch-lappujen ennustetaan olevan suurin ihonhoitotrendi vuonna 2017, ja olenkin itseasiassa saanut samanlaisen paketin muistaakseni joulukalenterista muutama kuukausi sitten. LF:n sivuilla 2 pakettia näitä lappuja kustantaa 10,45€, eli yhden setin hinta on noin 5,23€.

Redken Heatcure Treatment onkin aikamoisen jännä tuote, enkä ole moiseen ennen törmännytkään vaikka kosmetiikkamaailmassa olen jo jonkin aikaa seikkaillut. Tässä tuli itseasiassa käyttöohjekin mukana, ja se neuvoo avaamaan  ensin pakkauksen päällä olevan läpän jolloin tuote reagoi ilman kanssa ja alkaa lämpiämään, esimerkiksi shampoopesun ajan. Lämmin tuote levitetään sitten hiuksiin kuten hoitoaine, ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia ennen huuhtelua. Tuote lupaa taikoa hiuksista ennennäkemättömän pehmeät, hoidetut ja sileät. "Salon-quality treatment at home". Erittäin suurella mielenkiinnolla testaan tätä! Tätä myydään neljän "annoksen" paketeissa, ja tämä 4--pack maksaa tällä hetkellä tarjouksessa 22,45€ (ovh 29.95€). Tämän boksissa tulleen tuotteen hinta siis noin 5,60€.


Skinchemists 24H Aqua Repair Facial Serum on pakattu täyteen vitamiineja ja antioksidantteja jotka auttavat ihoa uudistumaan, kiinteytymään ja näyttämään kaikinpuolin terveemmältä. Tuote sopii hellävaraisuutensa vuoksi kaikille ihotyypeille. Tuote on parabeeniton ja sen tehoaineita ovat muunmuassa Aloe Vera, ruusuvesi ja allantoiini. Seerumiholistina toivotan tervetulleeksi jokaisen uuden jäsenen kokoelmaani, ja testausvuoroon päässee piakkoin. Tätä tuotetta ei itseasiassa löytynyt LF:n sivuilta (vaikka muita merkin tuotteita oli runsaasti, ja kiinnostavia olikin!) joten hinta- ja muu tieto otettu merkin omilta sivuilta. Hinta on muunnettu punnista euroksi. Tämä olikin melkoisen hintava tuote, boksissa tuli täysikokoinen 30ml tuubi ja sen hinta puntina on £39, eli noin 45,25€.

St. Tropez Instant Tan Gloss olikin sitten boksin nääh-tuote, sillä en a) rusketu enkä b) käytä itseruskettavia. Tämä menee siis arvonta- tai myyntipinoon, sillä joku muu hyötyisi tästä varmaan paljon paremmin. Tämän tarkoitus on siis tehdä jo ruskettuneesta ihosta "glossy" ja tätä on nähty kevään catwalkeilla kuulemma runsaasti. Täysikokoinen pullo maksaa 14,45€ / 100ml, ja boksissa tuli 30ml matkakoko jolle hintaa tulee noin 4,34€.


PÜR Minerals Disappearing Act Concealer tuli sävyssä light, joka sekin oli ikäväkseni minulle liian tumma käytettäväksi yhtään mihinkään. Onneksi uusi koti löytyi äkkiä :) Parabeeniton, retinolilla, keramideilla ja salisyylihapolla ryyditetty peitevoide lupaa äärimmäistä peittoa ja silti superkevyttä tunnetta iholla. Salisyylihapon ansiosta tuote toimii hyvin esimerkiksi finnien päällä, peittämässä niitä ja samalla nitistämässä kokonaan pois. Hieman harmitti ettei sävy osunut kohdalleen, koska merkki on muutoin kiinnostava ja kokeilisin mielelläni! Tätäkään ei löytynyt LF:n sivuilta, joten hintatieto napattu Eleven.fi:stä ja täysikokoinen tuote kustantaa 29,30 / 2,8g. Tämä boksissa tullut kappale oli noin puolet täysikokoisesta, joten sen hinnaksi laskin 14,65€.

Caudalie Vine Active 3 in 1 Moisturizer on kevyt ja silti kosteuttava päivävoide, "täydellinen tuomaan iholle kaivattua lisäkosteutta ja luonnollista hehkua". Koostumus myös sisältää suojan ilmansaasteilta, joka voisi edesauttaa ihon ikääntymistä. Tuote sopii kaikille ihotyypeille. Voide sisältää viinirypäleen polyfenolia (mikä oli?) ja hyaluronihappoa syväkosteuttamaan ihoa. Täysikokoinen 40ml tuubi kustantaa 38,45€, eli tämän matkakokoisen 15ml tuubin hinnaksi tulee 14,42€.


Kaikenkaikkiaan tuotteiden yhteishinnaksi kertyi 89,49€ eli aika hulppeasti verrattuna postikulut sisältävään 13,95€ ostohintaan! Mielestäni Lookfantasticin Beauty Box toteuttaa ultimaattisesti sitä, minkä takia tällaisia bokseja tilataan; uudenlaisia tuotteita ja merkkejä, edullisesti ja reiluja kokeilukokoja, jopa täysikokoisia tuotteita. Kaikkein ihanin, jännittävin tai parhaita merkkejä edustava tämä boksi ei ole, mutta olen useita kivoja tuotteita tätä kautta löytänyt! Muunmuassa Caudalieta tulee boksista tasaisin väliajoin, ja olen tykännyt lähes jokaisesta merkin tuotteesta (Ah, Vinosourcen Hydrating Sorbet ja Serum..)

Miltäs boksi vaikutti, oliko tuttuja tuotteita?

ps. Esiteltäviä bokseja on postausjonossa vielä useita, sanokaa ihmeessä jos ette jaksa näitä esittelyjä näin usein lukea!



15 kommenttia:

  1. Vaikuttaa aivan loistoboxilta:) Ihania tuotteita:)

    VastaaPoista
  2. Tämän sisältö näytti kyllä oikein mainiolta, jos taso jatkuu samanlaisena niin pitää ehdottomasti harkita josko laittaisi uudemman kerran tilaukseen :)

    VastaaPoista
  3. Boxin tuotteet oli minulle ihan vieraita, en ole ikinä kuullut näistä kosmetiikka brändeistä. Boxi vaikuttaa kyllä oikein loistavalta tuotteiden hintojen vuoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, hinta-laatusuhteeltaan nämä boksit on yleensä oikein hyviä!

      Poista
  4. Mietin salilla että olisipa kiva jos iho ei näyttäisi niin kalman kalpealta. Itseruskettava ja kiilto voisi olla ihan kiva jos pukeutuu toppeihin, ennen kuin alkaa oikeaa rusketusta tulemaan..

    VastaaPoista
  5. Oon jo pitkään mietiskelly jonkinlaisen kosmetiikkaboxin tilausta ja tän perusteella tää vois olla hyvä vaihtoehto!

    VastaaPoista
  6. Mä tykkäsin tästä maaliskuun boksista kovasti, kaikki tuotteet jäi omaan käyttöön :) Starskin ja PÜR kiinnostaa eniten just nyt.

    VastaaPoista
  7. Oon monesti haaveillut tällaistan beautyboxien tilaamisesta, mutta pelkään että suurin osaa tuotteista jäisi vain kaapin perälle ja oon ollut tunnetusti aikamoinen kosmetiikan hamstraaja niin ehkä tää ei vaan toimis itsellä. :D Mutta voi sitä päivää kun tuo boksi tulisi postiluukusta ja saisi avata sen ja ihastella yllätystuotteita. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takia mulle näitä tuleekin, se on kuin joulu joka kuussa monta kertaa :D

      Poista
  8. Toi Starskin mua kiinnostaa! Harmittaa että itellä ei riitä budjetti tilailla ihania kauneusboxeja, mutta toisaalta näissä tulee tuotteita joista osa jää käyttöön ja osa ei. :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottahan tuo. Musta on vaan ihanaa yllättyä monta kertaa kuukaudessa :D hihi

      Poista
  9. Hyva boksi! :) Mullekin pahimmillaan tuli monta boksia kuukaudessa ja koitan nyt keskittya tyhjentamaan varastoja ennenkuin alan tilata uudelleen. :D

    VastaaPoista