lauantai 8. huhtikuuta 2017

Lip Monthly - Maaliskuu '17


Kaunista lauantaita, lukijani! Pahoittelut vahingossa lipsahtaneesta radiohiljaisuudesta blogin puolella. Työ ja muu elämä vei mennessään, ja olen ollut tällä viikolla ihan ylimaallisen väsynyt jostain syystä. Esimerkiksi eilen nukuin 16-20 päiväunia ja torstaina 17-20.30 ja kävin klo 23 yöunille. Nyt onneksi alkoi vapaat, joten nakuttelen postauksia tulemaan. Luvassa muunmuassa ensimmäinen lukija-arvonta, joten stay tuned niinkun sanotaan ;)

Erilaisia kuukausibokseja tipahtelee tasaisin väliajoin postiluukusta, ja nyt esittelyvuorossa on maaliskuun Lip Monthly. Kaikki Lip Monthly-aiheiset postaukset löytyy muuten samannimisen tagin takaa, mikäli kiinnostaa. Ainakin ekassa postauksessa on myös kerrottu vähän lisää siitä mikä tämä tällainen on, mistä sitä saa ja paljonko se maksaa. (Tästä sellainen huomio, että liikkeellä on vähän kahdenlaista tietoa siitä saako LM:a tilattua Suomeen suoraan vaiko ei, mutta Shipiton kautta se ainakin pitäisi onnistua. Minun pussukat tulevat suoraan Suomeen, sillä tilaus on ollut voimassa jo useamman kuukauden.)

Maaliskuun pussukasta kerrottiin seuraavat saatesanat:
"Welcome to March bag! Spring and warmer weather are upon us and with them flirty colours that will help you transition in style. We're also sending some SOS for your skin. The cold to hot change takes a toll on moisture and this mask will help bring it back."


Tuotteet tulevat aina teemaan sopivassa pussukassa, joka tällä kertaa oli keväisen pastellinvihreä. Isoin tuote, eli Leaders USA:n sheet mask, ei mahtunut pussukaan. Tällä kertaa mukana siis 3 täysikokoista huulituotetta ja täysikokoinen kangasnaamio. Tuotteiden yhteenlasketuksi arvoksi oli ilmoitettu $56,95 joten boksin maksaessa noin 12€ / kuukausi, rahalleen saa hyvin vastinetta.


Ensimmäisenä pussukasta kuoriutui Evelyn Ionan huulikiilto kivassa, pinkihtävässä sävyssä jossa pientä kullanväristä shimmeriä mukana (värit toistuu muuten minun näytölläni ainakin ihan päin honkia.. Swatchikuvan värit on enempi kohillaan.). En ole huulikiiltojen suurkuluttaja, mutta sävy oli tässä kaunis. Tuoksu on toffeisen makea. OVH $21.


Toisena Coastal Scentsin huulipuna, sävynumero 02. Tämä oli tuotteista se, jonka sai Lip Montlyn sivuilla "kustomoida" eli valita tuotteen sävyn. Tämän sävy on siis kaunis pinkihtävä nude-mauve. YOU KNOW? :D Tuotteen ovh hyvin maltillinen $5.95.


Kolmantena Lip Monthlysta jo aiemmin tuttu merkki; Laritzy ja sen Long Lasting Liquid Lipstick ärtsynpunaisessa sävyssä Lola. Nyt on muuten paloautonpunainen, melkein jopa neonväri! Allaolevassa kuvassa sekä swatch-kuvassa tuotteen väri toistuu juuri oikeana, en ole muokannut sen värejä lainkaan! Tuotteen laadusta/pysyvyydestä en osaa vielä sanoa tarkemmin, en ole vielä saanut tilaisuutta punata huulia tällä tavalla ;) Tuoksu tässäkin sellainen makea kermatoffee, ja koostumus näyttää olevan samanlainen melko juokseva kuin esimerkiksi Colourpopin mattapunissa. Tuotteen ovh $24.


Neljäntenä sitten pussukan ulkopuolelta tämä Leaders USA:n 7 Wonders Caribbean Coconut Calming Mask rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa ja luvataan sopivan kaikkein herkimmällekin ihotyypille. Olen tosi huono käyttämään sheet maskeja (oon tosi vähemmistössä tässä, tiedän!!) mutta pinoan ne velvollisuudentuntoisesti laatikkoon odottamaan testausta. Pidän joku viikonloppu jotkut naamiopäivät ja kokeilen vuoronperään kaikkia :D Naamion ovh $6.


Alla sitten swatch-kuvat, joissa tuotteiden sävyt toistuvat juuri oikeanlaisina.


Tykkäsin tämänkertaisesta Lip Monthlysta tosi tosi paljon, tuotteet oli käyttökelpoisia, samoin sävyt. Mielelläni esittelen teille näin kivoja bokseja.

Mitäs mieltä siellä ollaan, oliko tuttuja tuotteita?

5 kommenttia:

  1. Niin vieraita tuotteita kuin olla ja voi;):D Paitsi Coastal Scents, jonka siveltimiä käytän. No, todellakin kiva lukea postauksia näistä pussukoista, koska eihän sitä muuten mitään uutta oppisi;) Sheet maskeista en tykkää yhtään. Mulla on niitä odottamassa aikamoinen läjä, mutta menee varmaan ensi vuosituhannelle ennen kuin niitä edes alan käyttää;)

    VastaaPoista
  2. Onkohan tuo ollut aiemminkin käytössä, että sivuilla on jonkin tuotteen värin voinut itse valita - itse missannut kokonaan vaikka reilun vuoden tuota tilasinkin :D

    VastaaPoista
  3. Kivoja tuotteita, etenkin tuo kirkas punainen näyttää tosi herkulliselta :D Mulle tuli LipMonthly varmaan pari vuotta, kunnes viime kesänä laitoin tilauksen poikki. Saa nähdä tuleeko vielä uusittua.

    VastaaPoista
  4. Ei ole tuttuja mutta onpa kivoja ja keväisiä sävyjä!

    VastaaPoista
  5. Ei ollut mulle tuttuja tuotteita, mutta ihanan sävyinen toi kirkas punainen! ♥

    VastaaPoista