keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Huhtikuu '17

Aurinkoista keskiviikkoa! Tänään tutustutaan viime kuun Ipsy Glam Bagin sisältöön.
Tuttuun tapaan, edelliset samaa aihetta sivuavat postaukset löydät tunnisteen 'Ipsy Glam Bag' alta. Siellä myös lisätietoa tilaamisesta, hinnoista ja muusta tarpeellisesta. Tai klikkaa itsesi tästä Ipsyn kotisivuille. Tästä linkistä taas näet kaikki tuotteet, mitä oli toukokuulle valikoimassa ja kohta käydään sen kimppuun mitä minun pussistani löytyi. Jokaisen kuun jokaista tuotetta arvioimalla Ipsyn sivuilla kerää itselleen pisteitä (joilla voi lunastaa ilmaisia bonustuotteita) ja samalla auttaa Ipsyn tiimiä valikoimaan joka kuulle juuri itseä kiinnostavat tuotteet. Tai ainakin yrittämään parhaansa :D
Lisäksi Ipsy tarjoaa yhdessä edustamiensa merkkien kanssa usein alekoodeja ja muita etuja.

All in all, Ipsy on yhdessä Boxycharmin ja Look Incrediblen kanssa ehdottomasti mun suosikki-kuukausibokseja, ja suosittelen niistä jokaista lämpimästi.


Ipsy Glam Bag tulee nimensä mukaisesti aina tällaisessa meikkipussukassa, eikä huhtikuukaan ollut poikkeus. Kuukauden pussukaksi oli valittu lentolippua muistuttava, synteettistä nahan kaltaista ainetta oleva kirkkaan korallinoranssi vetoketjullinen pussi. Minusta tosi kiva, ja jää kyllä jonkinlaiseen jatkokäyttöön. Tämä kuukausi oli pyhitetty "kaikille, jotka ovat joskus tunteneet olevansa ulkopuolisia" ja keulakuvina toimivat kauneusgurut Gabriel ja Bailey (kuvassa),


OFRA COSMETICS BLUSH, SHADE FORMAT, 4g
Iloinen yllätys, näitä irtopannuja on aina kiva saada Z-paletin täytteeksi ja nyt vielä poskipuna! Näitä oli tarjolla myös kahdessa muussa sävyssä (Peach ja Rendezvous) ja olisinkin ehkä ottanut Peachin mieluiten sillä se olisi sopinut vaalealle iholle helpoiten. Ofran omilla sivuilla napin hinta on $12.


TOUCH IN SOL NO POREBLEM! PRIMER 5ml
Seuraava tuote oli tämä pikkuinen primer merkiltä josta en ollut aiemmin kuullutkaan. Tätä myy ainakin Urban Outfitters! Mielestäni aika perus pore-filling silikoninen primer, tullee käytettyä pois kunhan kerkiää. Näitä on kyllä aina kiva kokeilla, jospa jokin joskus olisi yli muiden! 30ml täysikokoinen pullo kustantaa $18, joten tälle tuubille tuli hinnaksi $3.


SKIN&CO ROMA RUFFLE THERAPY FACE TONER 30ml
Tryffeliterapiaa, jopas jotakin! Tämä aika vahvantuoksuinen kasvovesi paljastui pussista seuraavana, ja tottahan minä tämän kokeilen kun sen aika joskus koittaa. Skin&Co Roman tuotteet on tehty Italiassa, ja tähän Truffle Therapy-sarjaan kuuluu kaikenlaista, puhdistusvaahdosta seerumiin. Vaikka kyseessä on "toner", niin merkin sivujen mukaan tämä kasvovesi on suunniteltu syväpuhdistamaan kasvoja ja estämään uusien epäpuhtauksien syntyä antibakteeristen ainesosiensa avulla. Sisältää muunmuassa tryffelin, kehäkukan, ruusun ja rosmariinin uutteita. Täysikokoinen 200ml pullo on hinnaltaan $27, joten nopeasti laskettuna tämän 30ml pullon hinnaksi tulee $4,05.


TONYMOLY LIPTONE LIP CARE STICK, SHADE ROSE BLOSSOM
Jee, K-Beautya! Tonymoly lienee jokaiselle vähänkään korealaista kauneuden- ja ihonhoitoa seuraavalle tuttu merkki, ehkä jopa se ensimmäinen jonka tuotteisiin tutustutaan Korean suuntaan mentäessä. Ja miksi ei, merkki on helpostilähestyttävä ja huumorintajuinen, ja pakkaukset supersöpöjä. Tämä melko neutraalin näköinen putkilo on siis aavistuksen sävytettyä huulirasvaa, ja pidin itse kovasti tästä korallisesta sävystä jonka sain (muut vaihtoehdot tarjolla olivat Honey Moisture ja Mint Light). Tämä tuote oli täysikokoinen, ja sen hinnaksi merkin omilla sivuilla on ilmoitettu $10.


GLAMOUR DOLLS x LISA FRANK ANGLE BLUSH BRUSH
Nyt puhutaan siis merkistä jonka yksi kokoelma kantaa nimeä "Sperm Whale" ja sivellinten varret on kuvioitu pienenpienillä siittiöillä... tai ehkä ne onkin valaita :D Who knows. Joka tapauksessa, tämä merkki ei sovi itseään turhan vakavasti ottaville sitten alkuunkaan. Tämä uusi kokoelma (jonka sivellin ylläoleva on) Lisa Frankin kanssa on tarkoitettu viemään suoraan takaisin ala-asteelle niiden ihan ensimmäisten meikkien pariin. Niin, siis ulkonäöltään, sillä laadultaan näiden pitäisi olla jotain ihan muuta. Kokoelmaan kuuluu sivellinten lisäksi värikosmetiikkaa. Tämä kyseinen sivellinen on vegaaninen ja harjakset tietysti synteettistä, melko liukasta karvaa. Ei voi mitään, mutta minulle tulee vaan mieleen ne lapsuuden meikkisetit ja niissä tulleet "siveltimet" eikä sitten millään hyvällä tavalla.. MAC 168, I stay with you! Ihan söpöjähän nämä ovat, jos tällaisista tykkää. Minulle riittää hyvin SLMissGlam:n ja Luxien pienet timantit ja pastellinväriset varret. Tämä kokoelma on tällä hetkellä vasta pre-order-vaiheessa, mutta siveltimen hinta tulee olemaan kohtuullinen $5.


Sellainen setti huhtikuussa, mitäs tykkäsitte?

Setin kokonaisarvoksi laskin $34 ja voisihan se tosiaankin olla korkeampi. Ipsy kustantaa kuukausittain $10 + verot ja lisäksi lähetys Shipitolta Suomeen on noin $7.

12 kommenttia:

  1. Ofran poskipuna on kiva. Hassunhauska värikäs sivellinkin miellyttää mua, vaikka noin värikkäitä epäilee heti enemmän leluksi kuin vakavasti otettavaksi meikkausvälineeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sen laatu ei vaan tyydytä mun vaatimuksia (siveltimen) :/

      Poista
  2. Tosi kiva sisältö! Sivellin ainakin kelpaisi heti. <3

    VastaaPoista
  3. Harmitti kun en tätä tilannut.Kaikki on kiinnostavia tuotteita ja pussikin ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moni vloggaaja teilasi tuon pussukan täysin mutta minä kyllä tykkäsin!

      Poista
  4. Poskipuna, sivellin ja primer vaikuttivat tosi kivoilta! :)

    VastaaPoista
  5. Poskipuna ja toner oli samat kuin mulla :) Toi sivellin näyttää tosi hauskalta ja voisi kyllä tulla mun kokoelmaani, vaikka laadultaan ei ehkä olekaan ihan priimaa sitten? SLmissglam siveltimet on mun mielestä kanssa tosi hyviä :)

    VastaaPoista
  6. Sisältö näyttää kyllä todella hyvältä, saas nähdä sorrunko vielä joku kaunis päivä itsekin tätä tilaamaan kun tarpeeksi blogeissa hehkutatte ;D

    VastaaPoista