maanantai 29. toukokuuta 2017

Look Incredible Deluxe Beauty Box - Toukokuu '17

Moikka!
Tänään tutustutaan toukokuun Look Incrediblen Deluxe Boxiin. Kuten muulloinkin, niin vanhat boksipostaukset löydät tunnisteen "look incredible beauty box" alta.
Boksin kustannus on euroissa noin 55€ / kk sisältäen postikulut, ja useimmiten tämä tuodaan ihan kotiovelle asti. Oman boksisi voit tilata tästä. Valikoimassa on tämän Deluxe-version lisäksi "normaali" Beauty Box jonka merkit ovat aavistuksen edullisempia mutta hintaakin on toki vähemmän.


Boksi on ollut joka kerta samanlainen, iso valkoinen laatikko jossa logo isolla mustalla ja koristeena valkopilkkuiset punaiset rusetit. Kaikki tuotteet ovat muuten tulleet aina ehjinä perille, yleensä jos mukana on jotakin hajoavaa niin se on pakattu erikseen vielä kuplamuoviin. Tästä boksista ja yrityksestä en keksi muuta huonoa sanottavaa kuin sen, että hinta on verrattain korkea (toki merkitkin on high end-tasoa, kuten Becca) ja eivät muistaneet vieläkään lähettää unohtunutta Eyekon eyelineria. No, kuulemma tulee ensi kuun boksin mukana.


Mukana tulee aina isohko tuotelappunen, josta itse pidän kovasti. Tuotteet on esitelty selkeästi, hinnat ovat näkyvissä, samoin "käyttöohje" jos jokin tuote kummastuttaa. Myös tuotteiden kokonaisarvo on painettu näkyviin, mikä on plussaa. Ja kaikki tuotteet ovat saatavilla Look Incrediblen nettikaupasta, joka toimittaa siis myös Suomeen! Puhumattakaan vielä siitä, että kaikki tuotteet joita boksissa tulee, ovat aina täysikokoisia.
Käydään sitten itse tuotteisiin!

DIOR DIORSHOW KHOL PENCIL - OVH £16.99 - LINKKI TUOTTEESEEN
Diorin saaminen tällaisista kuukausibokseista ei ole mitään jokapäiväistä herkkua, joten tämä oli iloinen yllätys. Sävy on onneksi käytännöllisesti musta, joten varmasti tähän tulee tartuttua. Pigmenttiä tuntui olevan mukavasti. Vaikka enpä minä näissä mustissa vahamaisissa rajauskynissä juurikaan eroa huomaa vaikkapa Bellapierren ja Diorin välillä (paitsi hinnassa, Dior on about 10 puntaa kalliimpi..) mutta kuitenkin.


NO7 COMPLETELY QUENCHED BODY LOTION - OVH £12.99
No tässä tuli nyt poikkeus joka vahvisti säännön - tätä tuotetta ei löydy LI:n sivuilta lainkaan, eikä kyllä mistään muualtakaan Ebayta ja Amazonia lukuunottamatta. Lienee siis jo lopetettu tuote. Lupaa kosteutusta 48 tuntia, nopeaa imeytyvyyttä ja keveyttä. Kuulostaa hyvältä, inhoan nimittäin liian raskaita vartalonkosteuttajia. Eiköhän tämä kokeiluun mene!




LANCOME LE SOURCIL PRO BROW PENCIL - OVH £22.99 - LINKKI TUOTTEESEEN
Jippii, Lancomeakin! Kulmakynät kelpaa aina, vaikka mulla nämä microbladatut onkin - tykkään silti skarpata kulmien rajaa kynällä ja värittömällä geelillä. Tuppaan myös aina meikatessani levittämään meikkivoidetta myös kulmien päälle ensin joten ne pitää sieltä sitten naarata esiin :D Tämä kyseinen kynä tuntui tosi hyvältä, piirsi ohutta, pehmeää viivaa vaikka kynä on tuollainen paksukainen. Tuota highlighter-päätä en oikein ole vielä osannut käyttää, mutta yritän opetella. Tosi kivantuntuinen tuote!


 
LAURA GELLER LOVE ME MATTE LIP CRAYON - OVH £17.99 - LINKKI
Tämä on nyt jo toinen tuote jota ei löydy LI:n sivuilta - merkki kyllä löytyy muttei tätä tuotetta. Tutkiskelin asiaa hieman, ja näitä Love Me Matte-kyniä on myyty ainakin QVC:llä 5 kynän pakkauksessa eikä yksittäin lainkaan. En sitten tiedä mistä tuo ovh on repäisty :D QVC:llä tuo Love Me Mattes-paketti on alennuksessa tällä hetkellä; n. 35 dollaria. Sävyn nimi on Guava Lust ja se on kaunis korallinpinkki väri. Kelpaa!






TOO FACED TOTALLY CUTE EYESHADOW PALETTE - OVH £29.99 - LINKKI
Noniin, sitten päästäänkin tämän boksin absoluuttiseen ykkösjuttuun ja ilonaiheeseen! SIIS TOO FACEDIN PALETTI? Kuukausiboksista? Tämä paletti on kuin karkki! Mukana tuli koristeluun tarkoitettuja tarroja, ja Instagramin puolelta voikin kurkkia millaisen muodonmuutoksen minun paletti sai samantien. Pakkohan ne oli kaikki liimata siihen kerralla :D Too Facedin paletit eivät ole aina olleet ihan tasalaatuisia, mutta tämä paletti ainakin vaikuttaa pigmenttiseltä ja hyvältä. Ja onhan tämä nimensä mukaisesti Totally Cute!






Niin, Look Incredible Deluxe Beauty Box on toistaiseksi tarjonnut merkkien puolesta Tartea, Laura Gelleria, Beccaa, Too Facedia, Burberrya, Marc Jacobsia.. Ja pitääkin yhdessä Boxycharmin kanssa vankkaa ykköspaikkaa parhaimmasta kuukausiboksista. En malta odottaa ensi kuuta!

Koska tuotelappusessa ilmoitetut hinnat erosi hieman siitä mitä itse katsoin LI:n sivuilta, niin tässä minun laskemani tuotteiden loppusumma: n. £101.
Eli jälleen kerran, rahalle sai vastinetta yli kaksinkertaisesti.

Mitäs mieltä olit tuotteista? 
Jos saisit päättää, mikä olisi unelmiesi kauneusboksin sisältö?

12 kommenttia:

  1. Tälle boxille kolminkertainen hurraa ja parit voltit päälle, vaikka mukana onkin joitakin lopetettuja tuotteita<3 Luomiväripaletti puhuttelee eniten:) Unelmien boxi olisi tämän suuntainen.

    VastaaPoista
  2. Ihana sisältö, aika havoin sanon, mutta olisin ottanut näistä tuotteista itselleni kaikki. :D

    VastaaPoista
  3. Onhas kivan kuulonen paketti! Toi too faced paletti ja lip crayon kuulostivat omaan makuun sopivilta <3

    VastaaPoista
  4. No huh huh! Pikkasen parempi kattaus ku yleensä,missään boxissa!

    VastaaPoista
  5. Oijoi, nyt harmittaa kun en toukokuun boxia itselleni tilannut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas jäi kesäkuun boksi jostain syystä tulematta - enkä oo sitä missään blogissakaan bongannut :D hmpf..

      Poista
  6. Toi paletti on kyllä ihan parasta, se olisi ollut mulle tän boksin ykkösjuttu :D. Mua niin kiinnostaisi tilata tää kanssa!

    VastaaPoista