maanantai 5. kesäkuuta 2017

Anti Haul - tuotteita joita EN aio ostaa!

Heippa!
Tänään tehdään vähän jotain erilaista. Monet seuraamani ulkomaiset kauneusbloggaajat ja youtubeilijat ovat tehneet jo jonkin aikaa näitä antihaul-videoita ja -postauksia, ja mielestäni idea oli kiva; listataan niitä hypetettyjä tai muita kauneustuotteita, joita et itsellesi aio ostaa etkä koe tarvitsevasi. En kylläkään ole millään tavalla shoppailua tai kulutusta vastaan, mutta lompakko ei ole pohjaton joten itsehillintää on parasta harjoittaa tiukasti.

(c) Sharmtoaster

 Kaikki postauksen kuvat on kopioitu merkkien omilta sivuilta.


 1. TOO FACED MELTED LATEX HIGH SHINE LIPSTICK $21
 Okei, nämä ei ole tulleet vielä edes myyntiin (myynti alkaa 15.6) mutta tiedän jo nyt etteivät ole mun pala kakkua. Tykkään pääasiassa matta- ja satiinipintaisista huulista itselläni, joten nämä korkeakiiltopunat on nounou.

2. ABH GLOW KIT 'SUN DIPPED' $40
Pariisin Sephoroissa ei ollut tarjolla mitään muuta glow kittiä kuin tämä tumma Sun Dipped, ja swatchasin sen aivan tarpeeksi monta kertaa huomatakseni ettei tämä nyt ole mun NC15-iholle ihan sopiva paletti kuitenkaan. Minulla ei ole siis mitään näitä paletteja vastaan, päinvastoin - Moonchild-, Nicole Guerriero- tai Aurore-paletti, kokoelmassani olisi paikka mille vain näistä!


3. BENEFIT HOOLA LITE BRONZER $29
Swatchailin tätäkin Pariisissa useasti, mutta tuotteen sävy ei vakuuttanut, vaikka vaalea onkin. Etsin pääsääntöisesti aurinkopuuteria jolla voin tehdä myös varjostuksen, mutta tämän sävy oli ihan liian lämmin ja jopa oranssihtava. Käännyn siis mieluummin normaalin Hoolan puoleen, vaikka se tummempi onkin. Minusta tämä vaikutti vain liian tummalta puuterilta.


4. NARS LIQUID BLUSH 'ORGASM' $30
Alkuperäinen Orgasm on ihana, ja Narsilla on monta muutakin ihanaa poskipunaa mutta nimenomaan puuterimuodossa - nestemäiset tai voidemaiset poskipunat ei putoa mulle yhtään. Ne tuntuvat vaan mössäävän allaolevan meikkipohjan ja mihin kohtaan sitä edes laitetaan, puuterin alle vai päälle? Saan itseäni täysin tyydyttävän lopputuloksen puuterimaisilla poskipunilla, joten en vaivaa päätäni näillä muilla vaihtoehdoilla.


5. TOO FACED GLITTER BOMB PALETTE $45
Tämäkään uutuus ei ole vielä myynnissä, vaan tulee myyntiin 15.6. Olen aika low-key silmiä meikkaillessani, eikä tarvetta ole glittereille - shimmerit riittää varsin hyvin. Tämä olisi siis ihan vain turha ostos minun kokoelmaani. Sävyt ovat kauniita ja niillä saa varmasti superkivaa jälkeä aikaan - mutta it's just not for me.

Siinäpä tuli muutama tuote, jotka jäävät minun osaltani ostamatta. Varsinaisella ostoslistalla onkin sitten monta kertaa enemmän tuotteita - mutta siitä ehkä toisessa postauksessa lisää. Valitsin tähän listaan ihan tarkoituksella tuotteita sellaisilta merkeiltä, joista pidän kovasti ja joiden tuotteita löytyy kokoelmastani muutoin useita.

Kertokaa ihmeissä kommenteissa, mitä teidän antihaul-listalle kuuluisi? Entä kiinnostiko tällainen postaus ollenkaan?

4 kommenttia:

 1. YouTuben Anti Haul -videot on kutkuttavan kiinnostavia. Ahmin ne aina etunenässä heti varsinaisten Haul -videoiden perään. Mulle moni selektiivinen tuote on omalla anti haul -listallani ihan finanssipoliittista syistä, mutten osaa sen kummemmin eritellä, meikeistä ehkä Jeffree Starin tuottet voi nimetä suoralta kädeltä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää on musta kivoja, vois tulla suomalaisiinkin blogeihin enemmän! Ms. Star jakaa kyllä mielipiteitä. :)

   Poista
 2. Tää oli hurjan mielenkiintoinen postaus! ABH:n Sun Dipped on itse asiassa yksi mun suosikkihighlighterpaleteistani, rakastan noita sävyjä<3 Myöskin toi Too Facedin tuleva glitterpaletti houkuttelee ihan älyttömästi :D Mitä enemmän kimalletta ja hohtoa, sen parempi!

  Tollasia nestemäisiä poskipunia en mäkään oikein ymmärrä. Voidemaisista kyllä tykkään, mutta jotenkin noi nestemäiset tuntuu jo ajatuksen tasolla kamalan hankalilta. Tiedä sitten onko ne sellaisia oikeasti, kun en oo päässyt sellasta testaamaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nestemäiset kaikki (lukuunottamatta primer ja meikkivoide ja huulipunat) on epäilyttäviä :D

   Poista