keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Boxycharm - Toukokuu '17

Hups, taas lipsahti viikko ilman pihaustakaan. No, kesä ja kärpäset ja siihen malliin. (Tai mikä kesä, kun tuolla on 10 astetta kylmää ja vettä tihuttaa..) Valitusvirsi on sama joka vuosi.
Kesäkuun Bette Box saapui tänään, joten nyt on korkea aika esitellä vielä alta pois pari toukokuun boksikaveria. Otetaan ekana käsittelyyn Boxycharm, yksi lemppareistani ehdottomasti. Parillakympillä kuussa saa aina yli 100 dollarin edestä kosmetiikkaa, joten what's there not to like.
Kuten aina, vanhat aihetta käsittelevät postaukset löytyvät tunnisteella 'boxycharm' tuosta sivupalkista.Toukokuun boxin teemana oli "Makeup Is Art" eli meikkaaminen on taidetta, ja sitähän se parhaimmillaan onkin. Ihmisnaama ja -vartalo on erinomainen kanvas siinä missä perinteisempikin taulukangas ja sille saa luotua aivan ihania maailmoja ja teemoja. Seuraan instagramissa monia aivan superlahjakkaita meikkitaiteilijoita, toisten lahjakkuutta on upeaa seurata vaikkei itse siihen koskaan pääsisi tai pyrkisikään.
Kuten aina, tuotekortissa on kerrottu tuotteesta hinta ja muuta tietoa, ja listattuna on myös aina merkin omat kotisivut. Löytämäni hinnat saattavat hieman erota tuotekorttiin painetuista hinnoista, mutta listaan ja lasken kokonaisarvon boksille niiden hintojen mukaan, joita itse löysin. Ne ovat ainakin kaikkein ajantasaisimpia!
TEMPTU X BOXYCHARM LIQUID GLOW - 30ML - $24 - LINKKI
Temptun vastaavaa nestemäistä aurinkopuuteria tuli muistaakseni jokin kuukausi sitten Boxycharmin mukana, ja yhteistyö jatkuu tämän nestemäisen korostustuotteen merkeissä. En itse hirveästi perusta näistä nestemäisistä, mutta testaan tämän kyllä. Temptu muuten on tunnettu myös kuluttajakäyttöön myytävistä Airbrush-koneista, joilla saa suihkutettua meikkivoiteen kasvoilleen like a pro ;) Tuote on täysikokoinen.

CROWN PRO ROUND CONTOUR BRUSH - $24.99 - LINKKI
Nämä pyöreät siveltimet ovat ehkä vähän menneen talven lumia jo, mutta paketista ilmestyi Crown Brushin versio aiheesta. Tämä contouriin ideaali sivellin on hyvin tiheä, ja omiaan nestemäisille tuotteille ja niiden häivyttelyyn. Kokeilin tätä meikkivoiteelle; EI jatkoon.


THE BROWGAL CONVERTIBLE BROW PALETTE - $35 - LINKKI
Tämä tuote olikin jo tuttu, sama paletti (ja seuraavana esiteltävä sivellin) tulivatkin jo muistaakseni edellisessä Beautyconin boksissa. En juurikaan käytä kulmavärejä tässä muodossa, kun olen vannoutunut kulmakynäilijä. Sävyt vaikuttavat kuitenkin ihan fiksuilta ja saatanpa kokeilla (edellisen myin pois, kun en tullut käyttäneeksi) jos jaksan alkaa väsäämään tämän puuterisen värin kanssa. Tämän paletin sävy on 02. Browgalia (jolla on paljon muitakin erinomaisia kulmatuotteita, esimerkiksi juuri kynä!) myy Suomessa Kicks ja valikoimaa on tilattavissa myös esimerkiksi Cult Beautysta.THE BROWGAL BROW BRUSH - $14 - LINKKI
Sama tarina kuin edellä, niin sivellin kuin palettikin on tuttu jo entuudestaan. Sivellin vaikuttaa hyvältä ja napakalta, eikä ole ihan hirveän hintainenkaan. Kokeiluun, kun siihen asti edellinen kappale ei päässyt.

IBY BEAUTY HIGHLIGHT&CONTOUR PALETTE - $40 - LINKKI
Tässä on ehdottomasti tämänkertaisen Boxycharmin ykkösjuttu, IBY Beautyn korostus- ja varjostuspaletti. Sävyt sopivat itselleni ja pigmenttiä on sopivasti, ei liikaa eikä liian vähän. Näissä kun sanonta kuuluu; vähemmän on enemmän. Nappasin tämän samantien käyttöön ja onkin ollut joka päivä käytössä. Tykkään käyttää Contour-sävyä 2 varjostukseen ja Highlight-sävy nro 2 sopii hyvin silmien alle kiinnittämään meikkivoiteen/peitevoiteen. IBY Beauty ei toimita Suomeen, enkä löytänyt muutakaan paikkaa joka näin tekisi, mutta Shipiton kautta onnistunee mikäli tämän itsellesi haluat. Toki, Anastasian vastaava on saatavilla helpommin ja mielestäni ajaa oikein hyvin saman asian.

Siinäpä tämänkertaiset tulokkaat. Kokonaisarvoksi laskin huikeat $138 eli voidaan sanoa että rahalle saa aika moninkertaisen vastineen. Suosittelen tätä boksia kyllä jokaiselle teistä, nämä on ihan huikeita! Vähän kun olisi joulu joka kuussa.

Mitäs tykkäsit toukokuun Boxysta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti