lauantai 17. kesäkuuta 2017

Lemppari kauneusvloggerit/youtubettajat!

Moikka!
Tänään ajattelin että käydään läpi mun muutamia ihan ykkösuosikiksi nousseita kauneus- ja kosmetiikka-aiheisia vloggareita. Nämä kaikki kanavat ovat nähtävillä Youtubessa, ja uutta sisältöä julkaisee jokainen heistä USEIN. Linkkaan esittelyn yhteyteen suoran linkin kanavalle, josta tekin pääsette tutustumaan jos jokin kuulostaa kiehtovalta.

Seuraan pääasiassa siis vain ja ainoastaan kosmetiikka-aiheisia kanavia, ja suosikkivideoitani ovat ostos- ja kokoelmakarsinta-videot sekä lipswatch-videot. Olen varmaan tämän mielipiteeni kanssa melko yksin, mutten juurikaan jaksa katsoa tutoriaaleja, paitsi jos jokin tietty tuote niissä juuri kiinnostaa tai haluan vinkkejä jonkin tietyn asian toteuttamiseen. Näistä kanavista siis löytyy muutakin kuin tutoriaaleja, jos joku teistä on mun kanssa samoilla linjoilla! Kaikki listaltani löytyvät vloggerit ovat tehneet videoita jo useampia vuosia.

TATI - GLAMLIFEGURUTati Westbrook aka GlamLifeGuru on yksi mun suosikki-youtubettajia. Hänen puhetyylinsä on ihana, informatiivinen, rauhallinen, melkein jopa jollain tapaa meditatiivinen! Videoita löytyy PR-haalintavideoista tutoriaaleihin ja meikkikokoelman eri osioiden esittelyyn. Tämän uskoisin sopivan jo myös vähän kypsempään makuun, Tati on aivan upea aikuinen nainen.

KATHLEENLIGHTSKathleenlights on mun seurantalistalla suhteellisen uusi löytö, vaikka kyseessä on yksi suosituimpia vloggareita kauneuden saralla. Hän on tehnyt yhteistyötä muunmuassa Ofran ja Colourpopin kanssa, eiköhän tulevaisuudessa tule vielä lisääkin yhteistyökokoelmia. Tätä naista on kiva kuunnella, hän on pirteä ja idearikas ja omaa myös ihan oman tyylin puhua ja olla olemassa. Videot ovat selkeitä ja valoisia, joka on mulle myös tärkeä juttu. Oikeastaan jokainen tämän suosikkilistan vloggareista kuvaa ja editoi videonsa erittäin laadukkaasti.

KELLY STRACKKelly Strack on aivan ihanan pirteä ja valoisa nainen, ja myöskin mielestäni ihan superkaunis ja taitava meikkaaja. Kuten edelliset, tekee hänkin (tutoriaalien lomassa) paljon ostospostauksia ja pr-haalintavideoita. Kannattaa tutustua! Mielestäni hän (kuten muutamat muutkin tässä listassa!) ovat jääneet vähän "isoimpien tähtien" varjoon, vaikka eipä sillä, on Kellyllakin kanavallaan yli 300 000 tilaajaa.

LAURA LEELaura Lee onkin sitten vähän suuremman luokan stara - hänellä on yli 3 miljoonaa seuraajaa kanavallaan. Tällä naisella on aivan IHANA southern accent, jonka kyllä voin kuvitella jakavan mielipiteitä. Mun mies esimerkiksi ei jaksa kuunnella Lauraa ollenkaan, ja länttääkin kuulokkeet korvilleen aina kun katson Lauran videoita. Tämä leidi on ihan hykerryttävän hauska ja hupsu, ja ovat miehensä kanssa todella symppis pari. Lauran videoista tulee aina hyvä mieli! Laura (ja Nikkia Joy joka listalla seuraavana) oli muuten mukana MACin kampanjassa, jossa kauneusvaikuttajat tekivät omat huulipunasävynsä. Ja tietysti ne oli heti loppuunmyyty, eBayssa joku myi about satasella tuota yhtä punaa.. Laura kuvailee usein videoita yhdessä Jeffree Starin ja MannyMUAn kanssa.

NIKKIA JOY
Nikkia Joy on australialainen kauneusalan ammattilainen, ja hänen videonsa ovat olleet minulle suureksi avuksi kun näin kesäisin ihoni on runsaasti enemmän öljyinen kuin kuiva, ja olen etsinyt hyviä meikkivoide- ja puuterisuosituksia kesäiholleni. Nikkia on todella selkeäsanainen ja informatiivinen, ja videot vaan ovat niin laadullisesti kuin sisällöltään ihan huippuluokkaa. Nikkialla on noin 430 000 seuraajaa Youtubessa. Myös Nikkia teki MACin kanssa oman huulipunansa, ja niin se kuin Laura Leenkin sävy ovat IHANIA. Kunpa sais jostakin käsiinsä..

SHAAANXOShaaanxo eli Uusi-Seelantilainen Shannon Harris oli ihan ensimmäinen vlogger jota aloin aktiivisesti seuraamaan, ja edelleen hän on yksi suurimpia suosikkejani! Shannon on ihana, hupsu ja hulluna kosmetiikkaan, videot ovat valoisia ja superkivoista aiheista ja meikki-ideat inspiroivia, joskin hieman värikkäitä ainakin arkikäyttöön. Shaaanxon Declutter- ja PR Unboxing-videot ovat mun supersuosikkeja! Tällä naisella on oma XOBeauty-kosmetiikkamerkki, jonka lisäksi hän on tehnyt yhteistyötä muunmuassa BH Cosmeticsin kanssa jonka tuloksena oli Shaaanxon nimeä kantava luomiväri- ja huulipunapaletti. Enkä ole mielipiteineni yksin, Shaaanxoa seuraa youtubessa yli 3 miljoonaa ihmistä ympäri maailman.

JAMIE PAIGEJamie Paige on itseasiassa lähestulkoon uusin tulokas tällä listalla, ja tähän kanavaan tutustuin kun Kathleenlights sitä mainosti. Jamie on Kanadasta, todella maanläheinen ja "helpostilähestyttävä" ja hänen videonsa ovat erittäin hyviä, täynnä tietoa ja perusteltuja mielipiteitä. Noussut nopeasti yhdeksi suosikeista! Jamie on mielestäni yksi aliarvostetuimmista youtubettajista; "vain" hieman yli 300 000 tilaajaa, vaikka mielestäni hän ansaitsisi niitä paljon enemmänkin. Kannattaa todellakin tutustua!

Sellaisia oli mun suosikit, ja nyt tahtoisin kuulla teidän mielipiteitä ja vinkkejä uusista seurattavista!
Mikä on sun suosikki kauneusvloggeri/youtubettaja?

2 kommenttia:

 1. Mulla on paljon samoja suosikkeja kuin sulla ja ihan samoista syistä:) Laura Leestä olen samaa mieltä sun miehesi kanssa;) En kestä ollenkaan! Ja seuraan YouTubesta vain kosmetiikkatubettajia:)
  Ykkössuosikkin yli muiden on Shaaanxo. Tatin ja Nikkia Joyn videot katson kaikki, mutta Kelly Starckin, Jamie Paigen ja Kathleen Lightsin vähän valikoidummin. Tykkään eniten Best of -tyyppisistä videoista, meikkikokelmista, declutter, ostos- ja PR-haalinnoista, mutta myös meikkitutoriaaleista.

  Muita suosikkeja ovat emilynoel83, Crystal Conte, thataylaa (hyvät meikkivoidearvioinnit), Zabrena, Marlena Stell (MakeupGeek), Sally Jo, Fleur de Force, JKissaMakeup (upeat meikkitutoriaalit), Casey Holmes, Chloe Morelo, Wayne Goss, Julia Graf... jne. Tässä muutama, lisäksi seuraan joitakin kymmeniä tubettajia satunnaisemmin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Shaaanxo tekee mun makuun vähän turhan paljon tutoriaaleja nykyään. Laura Lee on IHANA! Ja mun uusin rakastus on Gabriel Zamora, siis söpömpää miestä ei voi olla. Tati, Kelly, Jamie ja Kathleen on taattua laatua aina. Rachhloves on kans uusi tuttavuus ja aika kiva.

   Poista