lauantai 3. kesäkuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Toukokuu '17

Hellou, ja mukavaa viikonloppua ja valmistujaispäivää kaikille. Tänään perehdytään vihdoin ja viimein Lookfantasticin Beauty Boxiin toukokuulta - yritän pitää tavoitteena että olen kirjoittanut edellisestä boksista viimeistään siihen mennessä kun seuraava saapuu..
Kuten aina, edelliset LF Beautyboxia koskevat postaukset löydät tunnisteen 'lookfantastic beauty box' alta. Huomasin, että boksin hinta oli kallistunut 1,50€ ylöspäin - ennen minulta veloitettiin joka kuun viimeinen päivä 13,95€ mutta nyt hinta on ollut 15,45€. No, ei haittaa minua. Olen tilannut tätä boksia jo yli vuoden päivät, ja yleisesti ottaen pitänyt siitä kyllä kovasti. Boksit toimitetaan suoraan Suomeen ilman postikuluja, ja tilaus onnistuu Lookfantastic.com:sta.


Boksin ulkoasu oli tällä kertaa todellakin mun pala kakkua, pinkkiä ja valkoista kultaisilla teksteillä. Toukokuun teema oli "Get the Glow" ja siihen tuotteetkin pohjautuivat. Harmi kyllä mukana ei ollut yhtään highlighteria, se mulle (ja varmasti monelle muullekin) tulee ekana hehkusta mieleen.
Boksin mukana tulee aina myös Britti-Elle, joka on kyllä ihan vitsi, siinä ei oikeasti ole muita kuin mainoksia. Suomalaisissa naistenlehdissä sentään on asiaakin ainakin puolet..
Mukana tulee myös tuotelehtinen, jossa esitellään boksin sisältämät tuotteet. Ja löytyy lehtisestä yleensä jonkun kauneusvaikuttajan minihaastattelukin, ja uutuustuotteiden esittelyjä.


GLOV HYDRO DEMAQUILLAGE - HINTA 4,90€ - LINKKI
Tämä olikin aika kiinnostava tuote, jos katsotte tuosta linkistä niin kyseessä on sormenpäähän laitettava MakeupEraserin tapainen mikrokuituliinanpalanen, jonka tarkoitus olisi poistaa meikki ainoastaan veden avustuksella, ilman mitään puhdistusaineita. Glov:n sivuilta näitä (ja merkin muita tuotteita, esim. isompia tällaisia liinoja) saa tilattua ja myös oletkaunis.fi:llä on yksi liina ainakin valikoimassaan. LF ei myy tätä merkkiä ainakaan vielä.NUSKIN PREP-N-GLOW CLEANSING CLOTH - HINTA N. 1,17€ - LINKKI
Tätä tuotetta ei oltu esitelty tuotelehtisessä lainkaan, joten olisiko kyseessä jokin extratuote/tilaajalahja? Joka tapauksessa, kyseessä on vähän edellisen kaltainen monitoimituote joka lupaa puhdistaa ihon, kuoria ja kosteuttaa kun kasvoja pyyhitään tällä puhdistusliinalla. Tuote sisältää muunmuassa hyaluronihappoa ja antioksidantteja suojaamaan kasvoja ympäristön stressitekijöiltä. Tuotetta myydään LF:n sivuilla 20 kappaleen pakkauksissa hintaan 23,45€, josta tuo ylläoleva yksittäishinta on laskettu.


SCRUB LOVE COCONUT CRANBERRY BODY SCRUB - HINTA 7,65€ - LINKKI
Tätä merkkiä ilmeisesti pitäisi olla LF:n valikoimassa, mutta en löytänyt heidän sivuiltaan tätä kuitenkaan. Beautybaylla sen sijaan on valikoimassa tätä, ja linkki viekin heidän sivuilleen. Täysikokoisen tuotteen (200gr) hinta on 15,30€ joten tämän arvo laskettu siitä. Kyseessä on siis kahvipohjainen kuorinta, joka sisältää myös kosteuttavaa kookos- ja karpaloöljyä. Kuulostaa hyvältä, ja meneekin testiin pikapuoliin!


SYSTEM PROFESSIONAL LUXE OIL - HINTA 18,95€ - LINKKI
Jahas, taas kerran hiusöljyä. Näitä, kuten kuivashampoita, tulee kyllä sitä tahtia etteivät tämän elinajan aikana vielä lopu :D Tämä on täysikokoinen tuote, toinen kahdesta tässä boksissa. Tämä öljy lupailee ravita ja hoitaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia, ja on saanut ainakin LF:n sivuilla ihan hyviä arvosteluja. Katsotaan nyt säästänkö itselle vai meneekö eteenpäin.


MELLOW COSMETICS BAKED EYESHADOW 'PEACH' - HINTA 7,45€ - LINKKI
Heti perään boksin toinen täysikokoinen tuote, Mellow:n baked-luomiväri kauniissa sävyssä Peach. Tämä saattaisi tuplata myös highlighterina, joskin hyvin hillittynä sellaisena. Tykkään kaikesta baked-muodossa olevista (kuten korvapuusteista EHHEH).


REAL CHEMISTRY LUMINOUS 3-MINUTE PEEL - HINTA N. 1,81€ - LINKKI
Jo toinen vartalokuorinta samaan boksiin.. Tämän tai sen edellisen tilalla olis kyllä voinut olla vaikka jotain GlamGlow'lta. No anyway, tämä 7ml tuubi on kyllä niin armottoman pieni että se on kerralla käytetty. Täysikokoinen 160ml pakkaus maksaa LF:n sivuilla 41,45€ josta hinta tälle minille on laskettu. Tämä on kyllä siitä ihan mielenkiintoinen tuote, että tämän olisi tarkoitus toimia kuten monien kasvokuorintojen eli irroittaa ihosta kuollutta ihosolukkoa ja muodostaa sitten yhdessä tämän kuorinta-aineen kanssa näkyviä "pallukoita" kun tätä hieroo ihoon. Kokeiluun siis!


JAMES READ H20 FACE TAN MIST - HINTA N. 7,33€ - LINKKI
Mä en normaalisti ole mikään itseruskettavien ystävä, mutta tämä kuulostaa aika helpolta ja ennenkaikkea sotkemattomalta tavalta saada vähän väriä kasvoihin. Mulla on normaalisti aina sen verran meikkiä ja niissä suojakertoimia, että naama ei juurikaan rusketu mutta tämä voisi korjata asian ainakin vähän parempaan suuntaan. Tuote sisältää ruusuvettä, mineraaleja ja vitamiineja ja lupaa samalla myös kosteuttaa ja virkistää ihoa kesäkuumalla. Täysikokoisen 100ml pullon hinta on Lookfantasticilla 24,45€ joten tämän matkakokoisen hinta on laskettu siitä.


Sellainen hehkua tuova pakkaus tällä kertaa. Kivoin tuote oli ehkä tuo James Readin rusketussuihke sekä Real Chemistryn ihosolukkokuorinta (:D). Sen sijaan hiusöljyn olisi voinut mun mielestä jättää poiskin, mutta moni siitä varmasti pitää. Kaikki merkit (Mellow Cosmeticsia lukuunottamatta) oli mulle ihan uusia tuttavuuksia, ja sehän onkin näiden boksien kivoin ominaisuus.
Boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo on n. 49,26€.
Nythän onkin muuten jo kesäkuu, joten kesäkuun boksin pitäisi saapua noin 10 päivän sisällä, jeij!

Mitä mieltä sinä olit toukokuun LF Beauty Boxista? Tai oliko tuttuja tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti