keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Kesäkuu '17

Jello!
Heinäkuun Ipsy Glam Bag kolahti tänään postiluukusta, joten nyt on korkea aika esitellä teillekin kesäkuun versio. Kuten aina, löydät edellisten boksien esittelyt tunnisteen 'Ipsy Glam Bag' alta josta löytyy hinta- ja muut oleelliset tiedot.
Ainiin! Jos haluat tilata Ipsyn minun kauttani (saan samalla 250 pistettä suosittelupalkkiota) niin sen voit tehdä tästä linkistä. Jos haluat tilata ilman suosittelua, niin Ipsyn sivuille pääset tästä. Sieltä pääset myös katsomaan edellisiä Ipsy bageja, ja esimerkiksi sen mitä kaikkia tuotteita oli tarjolla viime kuussa.

Aina kunkin kuun pussukan tultua, se kannattaa ilman muuta käydä arvioimassa Ipsyn sivuilla, sillä saat jokaisen tuotteen arviosta 15 pistettä, ja se auttaa samalla Ipsyn henkilökuntaa valikoimaan pussiisi tuotteita jotka ovat mieluisia sinulle.

"This loud and proud pouch is not-so-subtle reminder to ALWAYS speak your mind!"


Aina mukana tuleva meikkipussi oli tällä kertaa ihan kivan näköinen, kankainen ja teemana oli SPEAK UP.



SKYN ICELAND GLACIAL FACE WASH - N. $4 / 20ML - LINKKI
Skyn Icelandilta minulla on aiemmin ollut silmänympärysvoide ja olen siitä pitänyt kovasti. Tämä valkopajun kuorta sisältävä putsari mainostaa olevansa herkällekin iholle sopiva, eikä omakaan ihoni tähän mitenkään ikävästi reagoinut. Ei kuivata ihoa sen enempää ja toimii kakkosvaiheen putsarina moitteetta. Täysikokoisen n. 148ml putelin hinta on $30 joten tämän näytteen hinta laskettu siitä.


NYX WHIPPED LIP & CHEEK SOUFFLÉ 'PINK CLOUD' - $4.20 - LINKKI
Toisena tuotteena kaivoin pussista NYXin mousse-muotoisen huuliin ja poskiin sopivan värin sävyssä Pink Cloud. Muita vaihtoehtoja olivat Cocoa Bean (tumma nude) ja Plush (nude pink). Tämä Pink Cloud on aavistuksen koralliin päin oleva pinkki. Tässä on vähän samanlainen mousse-koostumus kuin Soft Matte Lip Creameissa, mutta tuntuu kyllä kosteuttavammalta. Poskille en ole tätä kokeillut mutta huulille kyllä, ja sävy oli kaunis, joskin ei kovinkaan pitkäkestoinen. Sopiva kesään! Tuote oli muuten täysikokoinen, ja hinta on otettu NYXin jenkkisivustolta.



DOUCCE MAXLASH VOLUMIZER MASCARA - N. $11 - LINKKI
Jee, ripsari! Tykkään tosi paljon kokeilla erilaisia ripsareita joten tämä oli iloinen yllätys. Harja muistuttaa Too Facedin Better Than Sex-ripsivärin harjaa, ja ei siis ole sellainen kova ja muovinen vaan enemmän "perinteinen" ripsiväriharja. Tämän pitäisi olla "clump-resistant, flake-proof ja smudge-proof", mielenkiinnolla kokeiluun. Massa ei ole mitään superjuoksevaa, ja se on hyvä asia. Täysikokoinen ripsari kustantaa $22 ja arvioin tämän koon olevan noin puolet siitä.


BEAUTÉ BASICS TRAVEL FACE BLENDER - $9.99 - LINKKI
Ensimmäinen ajatus tästä vaaleanpunaisesta kaveri oli, että jummijammi miten kovalta ja karhealta tämä tuntuu ihoa vasten, ainakin kuivana! Ipsyn sivuja kyyläten, tätä mieltä ovat olleet muutkin. Vielä en ole tätä kokeillut sen enempää. Tuote on täysikokoinen, ja hintaa hieman vähemmän kuin originaalilla Beautyblenderilla. Väri on kyllä söpö!


THEBALM BLUSH 'BALM SPRINGS' - N. $3 - LINKKI
TheBalmia on aina kiva saada, vaikka tämän poskipunan pannu onkin ihan minimaalisen kokoinen ja tuotetta on 1/7 täysikokoisesta :D Tätä on kuvailtu merkin sivuilla sanoin "Earthy Rose Shade" ja sitä se onkin, tosi lämmin, jopa hieman terrakottainen sävy. Olen tykännyt merkin poskipunista, joten iloisena kokeilen tätäkin (jos saan jonkun siveltimen mahtumaan tuohon pannuun..) Täysikokoisen 5,6g punan hinta on $21, joten tämän hinta laskettu siitä.

Swatchit, vasemmalle TheBalm, oikealla NYX


Sellainen valikoima tuotteita viime kuussa, ja pakkohan se on sanoa ettei Ipsy pettänyt taaskaan; kivoja tuotteita jotka jää käyttöön. Tuotteiden yhteishinta on noin $32 eli pussin maksaessa Shipiton postikulujen kanssa noin 18 dollaria, saa rahoilleen ihan hyvin vastinetta. Ja useinhan tässä tulee merkkejä joita ei Suomesta saa laisinkaan.

Mikä olisi ollut sun suosikkituote?

4 kommenttia:

  1. Melkein sama pussukka kuin itsellenikin tuli. Sain tuon blenderin tilalla mutanaamion, mutta muuten kaikki täsmälleen samoja. Todella kiva pussukka oli tällä kertaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin vähän odottelin sitä naamiota, mutta toisaalta tää oli mulle mieluisampi. Ja ihan selkeästi noita arvosteluja ja omia mieltymyksiä kuunnellaan - oon nyt saanut kahdessa boksissa peräkkäin poskipunan ja rakastan niitä <3

      Poista
  2. Tämäkin olisi todella houkutteleva tilausjuttu. Oikeastaan aika kiva, ettei kaikki tuotteet ole jättissuuria, niin saa todennäköisemmin ne myös joskus käytettyä;)
    Islantilainen putsari vaikuttaa kiinnostavimmalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oon samaa mieltä tosta koosta kun testausta odottaa noin 20 eri putsaria kokoajan :D

      Poista