sunnuntai 20. elokuuta 2017

Blogi täyttää 6 kk! Huikea arvonta!



Moikka ihanat <3
Blogi täytti kuun alussa 6 kuukautta, eli täällä ollaan oltu jo puolen vuoden ajan kirjoittelemassa teille ja teidän kanssa. Ja tää on ihan sairaan kivaa! Blogi on saanut jo mukavasti lukijoita (teitä on kuukausitasolla noin 2000!) ja kiitänkin jokaista joka tänne on eksynyt, lukenut postauksia tai jättänyt kommentin.

Haluan juhlistaa tätä "merkkipäivää" ja samalla kesän vaihtumista syksyyn ihan superkivalla arvonnalla! Arvon kaksi tuotepakettia, joista kuvat alla. Paketeissa on tuotteita ihan laidasta laitaan, ja ne ovat käyttämättömiä (huulituotteita on saatettu swatchata siveltimellä kertaalleen muttei muuten käytetty) ja sopivat varmasti piristämään alkavaa syksyä ja sateita.


Tuotepaketti nro 1 sisältää tuotteita laidasta laitaan, mukana on niin ihonhoito-, vartalonhoito- kuin kauneudenhoitotuotteitakin sekä muutama hiustuotekin. Tämän tuotepaketin tuotteista ainoastaan lasinen jalkaraspi on saatu pr-lahjana, muuten kaikki on itse hankittua. Huulituotteita on useampi, mukana muunmuassa Tarten Tarteist Lip Paint-pikkukoko. Mukana myös erittäin mielenkiintoiset, puuteripaperin muodossa olevat paineltavat poskipunapaperit!


Tuotepaketti nro 2 sisältää useamman kasvonaamion sekä muutaman käsirasvan, hiustuotteita, vartalonhoitotuotteita ja myös pari tuotetta sisäiseen hyvinvointiin. Myös meikkituotteita on mukana! Sekä ihana Bioderman puhdistusmaito. Tuotevalikoima sisältää muutaman korealaisen tuotteen myös.

Osallistuaksesi arvontaan:

1) Jätä kommentti alle sähköpostiosoitteesi kera! Jaa kommentissa risuja, ruusuja, postausehdotuksia tai ihan mitä vaan. Ei kuitenkaan pelkkää "Mukaan arvontaan"-kommentteja, jooko?

2) Saadaksesi yhden lisäarvan, sinun pitää rekisteröityä lukijaksi joko Bloglovinin (linkki sivupalkissa) tai Bloggerin (paina painiketta sivupalkissa) kautta. Ilmoitathan tästä kommentissasi.

3) Saadaksesi toisen lisäarvan, pistä Huulipunamania seurantaan myös Instagramissa (linkki sivupalkissa) ja jätä joku kommentti johonkin kuvaan. Mikäli seuraat jo, niin mahtavaa, jätä silti kommentti merkiksi osallistumisestasi. Ilmoita tästä myös blogikommentissasi!

Jokainen osallistuja osallistuu molempien tuotepakettien arvontaan, mutta niin ettei sama henkilö tietenkään voita kahta pakettia.
Palkinnot toimitetaan vain Suomeen (pl. Ahvenanmaa) Smartpost-pakettina.
Arvontaan voi osallistua 3.9.2017 klo 21 asti. Voittaja arvotaan viimeistään 4.9.2017
Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostilla sekä voittajien nimimerkit ja kommentit julkaistaan blogissa. Mikäli voittaja/voittajat eivät vastaa sähköpostiin 48h sisällä, palkinnot arvotaan uudelleen.

Ja sitten eikun ONNEA ARVONTAAN! 
Ja kiitos vielä kerran että oot täällä <3

66 kommenttia:

  1. Mukana Blogger-lukijana kivassa arvonnassa. Blogissasi parasta on monipuoliset tuotetestailut :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  2. Hennajenniina
    Minusta vartalonhoito postauksia olisi nyt hyvä lukea, kesän jälkeen kun iho alkaa kesiä vaikka kuinka hoitaa. Tuntuu, kuinka rusketus alkaa rapista pois, suihkussa tulee käytyä joka päivä.

    henna.holappa1@luukku.com

    VastaaPoista
  3. Mukana ja kahdella arvalla yritys. Tykkään sun blogista, postaustahti on hyvä ja erityisesti oon kiinnostunut aina noista kaikenmaailman yllätys-kuukausiboksien arvosteluista. kaljukeiju@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Boksiarvioita tulee kyllä runsaasti jatkossakin, toivottavasti löytäisin pian jotain uutta kivaa boksia esiteltäväksi.

      Poista
  4. Uusi löyty blogisi siis, me like! Kahdella mukana.

    Sara.rokman@gmail.com

    VastaaPoista
  5. No kyllä on huikea arvonta ja huikeat palkinnot! :D Mä seuraan sua Bloglovinin kautta ja kävin äsken Instan puolella "ilmoittautumassa" :D Ihania meikkikuvia siellä <3 Mä löysin alunperin sun blogin kun etin arviointeja eri bokseista, ja täytyy sanoa et jäin heti koukkuun :) Ihanan monipuoliset ja houkuttelevat boksit sulle tulee, ja on mukava tietty lukea mitä mieltä muut on bokseista mitä itsekin on tilannut. Hyviä vinkkejä ollut myös uusiin, mulle outoihin nettikauppoihin (hyvästi rahat...) Onnea siis puolivuotiaalle blogille! :) tuuli.uusitalo@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, ihana kommentti, kiitos! <3 Toivottavasti pysyt matkassa vielä pitkään. Meikkikuvia olis tarkoitus saada myös tänne blogin puolelle piakkoin!

      Poista
  6. Arkiset meikkivinkit kiinnostaisivat eniten.

    Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta sekä ilmoittauduin seuraajaksi myös Instagramin puolella! :)

    jasmine.ahola-olli@helsini.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, se on ehdottoman toteutettavissa piakkoin! :)

      Poista
  7. Tykkään eniten pussukka- ja boxiarvioista. Niistä löytää kaikkia uusia kiinnostavia juttuja. Mahtavat palkinnot<3
    Blogger ja insta eli kaksi arpaa.
    blooomxo at gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, boksiarvioita täällä kyllä piisaa! :D Kiitos kun kommentoit <3

      Poista
  8. Onpa hienot palkinnot! Löysin blogiisi vasta nyt, mutta aloin heti tykätä tyylistäsi ja monipuolisista arvosteluistasi. Yhdellä arvalla mukana.

    joku.varpuslintu[ät]gmail.com
    viikarivartti.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Luonnonkosmetiikan puolelta kaipailisin postauksia uutuustuotteista ja tuotevertailuja.
    Blogger- ja instaseuraajana mukaan kolmella arvalla.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Onhan ihana arvonta, ja onnittelut synttäreiden johdosta!
    Kahdella mukana, luen bloggerin kautta ja seuraan instassa (+jätin puumerkkini.)
    Tykkään selkokielisestä tekstistäsi ja kuvistasi. Moittia en osaa mistään :)
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
  11. boxi-postaukset on kivoja! ja tuotteiden testaukset.
    bloglovinissa seuraan.
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Minua kiinnostaa kaikki luonnonkosmetiikkaan liittyvät postaukset. Kahdella arvalla mukana. Salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Toivoisin vinkkejä hyvistä luonnonkosmetiikan tuotteista :-) ansode@gmail.com

    VastaaPoista
  14. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa minua,joten sellaiset tuotearvostelut olisi nyt kivoja :) Mukana kahdella arvalla :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  15. Boxipostaukset lemppareita, tykkään että lasket näytekokoisillekin hinnat yms :)
    Luen Bloggerin kautta
    n-i-n-n-u@hotmail.com

    VastaaPoista
  16. Onnea:) Pidän tuote-esittelystä. Noista upeista kynsistä voisit joskus tehdä postauksen:) Myös meikki tutoriaalit kiinostavat.
    Mukana kahdella arvalla. Instassa olen ollut seuraajana jo jonkin aikaa ja kävin kommentoimassa siellä sun upeita pinkkejä kynsiä.
    tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

    VastaaPoista
  17. Löysin sun blogin kun etsin tietoa eri kauneusbokseista, ja ne onkin ollut mun lempipostauksia sun blogissa! Mielenkiintoista nähdä mitä niistä löytyy ja mitä tykkäät tuotteista. Tuotearvosteluista ja sun tavasta kirjoittaa tykkään, oot ihanan aito minkä takia oonkin kiinnostavan sisällön lisäksi jäänyt lukijaksi. Bloggerin kautta seurailen. Mahtava arvonta muuten!
    jenna.autio@gmail.com

    VastaaPoista
  18. Onnea puolivuotiaalle! Kolmella arvalla mukana, seuraan Bloggerin ja Instan kautta. Laitoin Instassa kommentin, siellä tunnukseni on @elisemaaria.
    Kosmetiikkaboksien sisältöä esittelevät postaukset ovat mielestäni erittäin kiinnostavia, kiva kurkkia, että mitäs siellä taas onkaan :D
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Onnea paljon blogille! Aivan kreisiupeat palkinnot. Erityisesti tykkäilen blogissasi boksikatsauksista ja niihin liittyen sitten kaikkien uusien Suomessa tuntemattomien brändien esittelystä. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Onnea blogiin! Ihania tuotteita sekä mielenkiintoisia arvottavana :)
    niinaarvonnat@luukku.com

    VastaaPoista
  21. Kosmetiikan ystävänä tykkään sun blogista tosi paljon, se on monipuolinen ja esittelet paljon uusia kiinnostavia tuotteita. :)
    Kolmella arvalla mukana <3
    annikajokinen95@gmail.com

    VastaaPoista
  22. kosmetuotteisiin hurahtanut myöskin synttärisankari näin elokuussa toivottaa Sinulle ja ihanalle blogille iloista syksyä!!tykkään eniten tuotetestikokeiluistasi, kiitos!:)sandi.osterlund@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Onnea puoli-vuotiaalle <3 En itse juurikaan ymmärrä kosmetiikasta mitään, mutta teini-ikäiset tyttäreni ovat niistä luonnollisesti kiinnostuneita ja sitä kautta itsekkin yritän vähän pysytellä kartalla, mistä puhutaan ;) kahdella arvalla mukana

    VastaaPoista
  24. Onnittelut puolivuotispäivästä! :) Minusta on mukava lukea erilaisista kosmetiikkabokseista ja mun postaustoive olisi meikkikokoelma! Vaikka osissa että yhdessä postauksessa olisi kaikki meikkivoiteet ja toisessa kaikki highlighterit jne.. Seurailen myös bloggerin kautta :)

    emmi-karoliina@hotmail.com

    VastaaPoista
  25. Onnea! :) Tuotetestaukset on mielenkiintoisinta luettavaa. Myös eri kosmetiikkaboksien sisällöt tulee kutsuttua:)
    Mukana kahdella.
    ellijapii@gmail.com

    VastaaPoista
  26. Mukana arvonnassa kahdella arvalla. Tuotetestaukset ovat mielenkiintoisia, niistä saa hyviä vinkkejä :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  27. Oon mukana kahdella arvalla, seuraan bloglovinin kautta. s_kerola@hotmail.com
    Minusta sää kirjotat oikein hyvin ja perusteellisesti tuotteista omat mielipiteesi, sen takia rupesin sua seuraileenkin. Postauksia voisi tulla enemmän juurikin tuotetestailuista. :) Aika paljon tulee postauksia boxien sisällöstä, mikä on ihan mielenkiintoista, mutta kaipaisin muitakin postauksia. :D

    VastaaPoista
  28. Onnittelut sinne! Tulen kahdella mukaan (bloggerlukija). Toivoisin tuote-esittelyitä luonnonkosmetiikasta :)

    hippohiiri at gmail. com

    VastaaPoista
  29. Tuote esittelyt minunki makuuni. Ihana arvonta,mukana ollaan (Y)

    pinja.pylvas@hotmail.com

    VastaaPoista
  30. Onnea kuudesta kuukaudesta ja pitkää ikää blogillesi!
    Tykkäsin esim. BullerBox-postauksesta, virkistävää ja hauskaa vaihtelua. Ja kaikki uutuudet kiinnostaa tottakai, miksei joku postaus vanhoista hyvistä tuotteista, kooste tms. talviuninalle(at)gmail.com (2arpaa)

    VastaaPoista
  31. Oikein paljon onnea! Uutuudet ja loppuneet kiinnostavat erityisesti :)
    Kahdella mukana.
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  32. Ihana blogi! Erityisesti kuukausiboksien esittelyt ovat mieleen ja nyt on mullekin tulossa shipitolta eka Boxycharm. :) Käyn aina koneen avatessa vilkaisemassa josko olisi uusi postaus tullut, kiitos että jaksat kirjoitella tänne meidän iloksi!

    noora.lumme@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Tuotetestit ja nopeasti toteutettavat meikkausvinkit kiinnostavat eniten.
    1 arpa
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Onnea, onnea blogille!
    Yksi arpa, kiitos!
    Olen tykännyt kovasti Lip Monthly -postauksista, joten vähän harmi, jos ne loppuu. Samoin olen kokenut hyödylliseksi ja aina innolla odotan Bette Boxien esittelyjä, kun ei itselle tule tällä hetkellä.
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

    VastaaPoista
  35. Meikkausvinkit kiinnostavat :) Kahdella mukana.
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  36. Yksi arpa minulle. Meikkausvinkit kiinnostavat aina, itselläni on rasvainen ja paksuhko iho ja meikin kiinnitys on haastavaa, eli rasvaisen ihon laadukkaat meikkituotteet esittely olisi kiva joskus saada.
    -Arppa-
    maijamummu1@luukku.com

    VastaaPoista
  37. Paljon onnea puolivuotiaalle!!
    Sattumalta löysin blogisi ja liityin lukijaksesi bloggerin kautta. Ihanan pirteää syksyä!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  38. Toivoisin postauksia korealaisesta kosmetiikasta :)
    Yhdellä ollaan mukana, koska mulla ei jostaan syystä toimi tuo lukijaksi liittyminen muissakaan blogeissa, en tiedä miksi jumittaa :/

    tiinatsi@hotmail.com

    VastaaPoista
  39. Mukana yhdellä arvalla. Mukava olisi lukea syksyn suunnitelmista tai mitä odottaa syksyltä:-)
    johanna.tuulia(at)hotmail.fi

    VastaaPoista
  40. Onnea blogillesi! Luonnonkosmetiikkajuttuja olisi mukava lukea, samoin tuote-esittelyitä. Usein kaupasta ostaa ne samat tutut tuotteet, mutta usein blogistin kehujen saattelemana uskaltaa kokeilla ostaa jotain uuttakin. Kahdella arvalla mukaan (blogger). riiti81(at)gmail.com

    VastaaPoista
  41. Sinulla tuntuu olevan todella paljon mielenkiintoisia tuotteita, joten jonkinlaista meikkikokoelmajuttua olisi kiva lukea! Myös jonkinlaista kokoelmajuttua nettikaupoista, joissa shoppailet. Olen muutaman kaupan bongannut tätä kautta, mihin en ole ikinä aikaisemmin törmännyt, kiitos niistä! :)
    Seurailen sinua bloggerin kautta :)
    someonesmoments@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Onnea! :) Juttuja uutuustuotteista on kiva lukea. Varsinkin sellaisista mistä ei ole aikaisemmin kuullutkaan :)
    Bloggerin kautta seuraan, eli kahdella mukana.
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Kolmella vissiinkin mukana (blogger & insta). Mua kiinnostaa aina vaan se kosmetiikan haittapuoli, mitä jäämiä jää kehoon. Ja onko se, mitä luonnonkosmetiikaksi luonnehditaan, sittenkään lopulta sitä...
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  44. Kolmella vissiinkin mukana (blogger & insta). Mua kiinnostaa aina vaan se kosmetiikan haittapuoli, mitä jäämiä jää kehoon. Ja onko se, mitä luonnonkosmetiikaksi luonnehditaan, sittenkään lopulta sitä...
    postin.tuomaa@gmail.com

    VastaaPoista
  45. Löysin sut ig:n kautta ja kolmella arvalla mukana :) uutuustuotteiden testaus kiinnostais.

    VastaaPoista
  46. Löysin blogin instagramin kautta ja liityin lukijaksi bloggerin kautta! Ihania juttuja molemmissa paketeissa, ja kiinnostaisi lukea erityisesti arvosteluja ja mielipiteitä uutuustuotteista :)
    henriikka123@gmail.com

    VastaaPoista
  47. Tuotteiden esittelyt, testit tai vertailut! Onnea muuten!
    T: T.

    Oonjustiina@ gmail.com

    VastaaPoista
  48. Paljon onnea! 2 arpaa! Uutuustuotteet kiinnostavat!

    Maire

    Hullutellen(A)gmail.com

    VastaaPoista
  49. Tuotearvosteluja on ollut kiinnostava lukea. Yhdellä mukana. sonjaemiliia(at)gmail.com

    VastaaPoista
  50. Löysin sun blogin instagramin kautta ja siellä seurailenkin jo! Sun blogissa on parasta tuotetestailut. Lisää tuotetestailuja esim. halpismerkkien uutuuksista! :)
    iida.ala@saunalahti.fi

    VastaaPoista
  51. Näyttää kivoilta tuotteilta, mukana ollaan :)
    julia.hirvonen@pispala.net

    VastaaPoista
  52. Oon ruennu kiinnostumaan beatu boxeista ja ruennu harkihtemaan semmosen tilaamistaki. Sun beaty box postauksien ansiosta vielä syvempi "himo" tullut tilata! Vielä ku osais päättää että minkä...
    Ja yhdellä arvalla arvonnassa mukana! :) mc_sarqqu@live.fi

    VastaaPoista
  53. On ollut kiva saada uusi blogi luettavaksi seurattavaksi, aika paljon luen semmoisia blogeja, joita olen seurannut jo vuosia... blogin nimi on myös mainio! :) Ja kiva kun blogissasi on noiden eri yllätysboksien esittelyjä. Niitä on kiva seurata, kun ei kaikkia itselle tule tilattua. Seuraan ainakin Bloggerin kautta. Ja instassakin (ninianee).
    charmedtaisan@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Rento ja letkee blogi, mukava lueskella.
    Yksi arpa. marianna1 at luukku.com

    VastaaPoista
  55. Airiina
    Yksi arpa minulle, uutuus tuoksut kiinnostavat, hakusessa on ajaton arkeenkin sopiva tuoksu joka viipyy kauan iholla. Onnea puolivuotiaalle blogillesi.

    aiholapp at lailanet.fi

    VastaaPoista