keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Bette Box - Elokuu '17

Hellou! Näitä boksipostauksia tulee nyt hieman epätahtiin, sillä osa heinäkuun bokseistakin on vielä matkalla.. Oh god. Ehkä lokakuussa ollaan vihdoin ajan tasalla. Anywhoo, nyt katsotaan läpi elokuun Bette Box joka varmaan useimmille onkin jo tuttua kauraa.Muuten, ensi kuun boksi on bloggaajaboksi eli nyt kannattaa vihdoin pistää tilaus sisään jos et ole jo tilaajien joukossa. Bloggaajaboksit on perinteisesti olleet niitä parhaita valikoimaltaan ;)
Hintatietona, Bette Box kustantaa uusilta tilaajilta 18,90€ kuukaudessa ja hinta sisältää postikulut.Tykkään kovasti Bette Boxin ulkoisesta habituksesta ja mukana tulevasta tuotekortista - tämä on kompakti pakkaus ja ilahduttaa kyllä kovasti joka kuukausi (vaikka tuotteet ei aina olisikaan ihan right up my alley...)
Elokuun boksissa oli muutamakin eri teema; Back to Basics, Kosteutta kasvoille ja käsille sekä Kauneudenhoitoa sisältäpäin. Kaksi ekaa kuulostaa erinomaiselta, kolmannesta arvasin samantien että jotain ravintolisäähän sieltä on odotettavissa...NOUU.


MANNA KADAR BEAUTY PRIME TIME EYE & LIP PRIMER - 20,20€ / 2G - LINKKI
Tämä onkin tosiaan jo tuttu tuote heinäkuun Lip Monthlysta, jossa tuli samainen tuote. Toinen kappale lähti eteenpäin mutta kai tätä on kokeiltava kun nyt joka tuutista tätä kotiin kannetaan :D Sävy näyttää melko oranssilta. Tämän pitäisi sopia siis huuli- ja silmämeikinpohjusteeksi sekä myös peitevoiteena ja highlighterina.. okei juu ei tälle ihonsävylle kyllä. Tuote on täysikokoinen ja ovh $24 Manna Kadarin sivuilla, josta muunsin hinnan euroiksi.


IBERO RIPSENTAIVUTTIMET - 4,90€ - LINKKI
Okei, en juurikaan käytä ripsentaivuttimia mutta kai sellaisetkin yhdet on hyvä olla olemassa. Mulla on suhteellisen tuuheat ja kaartuvat ripset jo itsessään, joten välitöntä tarvetta taivutuksille ei ole kun ripset osuvat yläluomiin jo muutenkin jos käytän pidentävää ripsiväriä.


NIVEA INTENSIVECARE KÄSIVOIDE - 3,90€ / 75ML - LINKKI
Käsivoidetta kuluu mulla aina, mutta tämä on sanalla sanoen vaan tylsä tuote, hajuton ja mauton ja niin peruskauraa kun voi olla. Talvikuukausina kädet kuitenkin kiittää, uskoisin. Tuote on täysikokoinen.


LUMENE UUDISTAVA YÖVOIDE - 50ML / 7,50€ - LINKKI
Tämä oli mulle boksin mieluisin tuote - rakastan kosteusvoiteita! Olen tätä jo kokeillut, ja yllätti positiivisesti - paksu, kosteuttava koostumus, omiaan yövoiteeseen. Imeytyi kuitenkin kohtuullisesti ja jätti ihon pehmoiseksi. Eikä hinta todellakaan ole paha! Tuote oli täysikokoinen.


HELEIN SKIN, HAIR & NAILS KAUNEUSRAVINTOLISÄ - 60 KPL / 27,80€ - LINKKI
Tässä tuotteessa yhdistyykin boksin kallein ja turhauttavin tuote. Minua ei vaan kiinnosta laisinkaan nämä terveystuotteet, mun tukka ja kynnet kasvaa ilmankin ihan hurjaa vauhtia. Olis ollut tämän tilalla vaikka highlighterpaletti (se Lumenen uusi!) tai vastaavaa. En kestä enää YHTÄÄN ravintolisää näistä bokseista..! Tämäkin tuote oli täysikokoinen.


Näytteinä tulivat CLEAN-tuoksu Fresh Laundry ja Listerinen suuvettä. Cleanin tuoksua suihkin mielelläni vaatehuoneeseen ja Listerinen mies käytti jo pois ennen kuin huomasinkaan.


Sellainen setti. Tätä boksia oli hehkutettu etukäteen yli 50€ arvoiseksi ja täynnä täysikokoisia tuotteita - kyllähän ne toteutui mutta uskallan sanoa että aika moni odotti aika paljon enemmän. Missä on kaikki uutuustuotteet ja ne tuotteet jotka ovat nyt pinnalla? Esimerkiksi nestemäiset huulipunat (tai huulipunat ylipäätään), se pirun highlighter, contouriin sopiva sävy, irtopuuteri? Bette Box pliis, kuunnelkaa teidän asiakkaita.
Boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo oli 64,30€ mutta siitä suurin osa tuli tosiaan tuosta primerista ja noista hemmetin tableteista. Niistä muuten vielä, syön niin paljon lääkärin määräämiä tabletteja päivittäin etten viitsi enää lisätä siihen määrään yhtään kauneustablettia..

Mitä te tykkäsitte elokuun Bette Boxista? Jaksaako enää innostaa?

2 kommenttia:

  1. Tää boksi oli kyllä aika pohjanoteeraus. Varsinkin kun mun suosikit noista oli yövoide ja käsivoide, eli todella perustuotteet :D Kauneuslisät ei kiinnosta muakaan ja toi Mannan primer tuli tosiaan jo Lip Monthlysta. Noi Iberon ripsientaivuttimetkin osoittautui lopulta niin hempuloiksi, etten niitäkään aio käyttää :D Ehkä tän kuun boksi on mieluisampi! :)

    VastaaPoista