torstai 7. syyskuuta 2017

WISH LIST vol 2 - mitä kosmetiikkaa haluaisin seuraavaksi hankkia?


Moikka ihanat!
Edellisestä wishlistista onkin jo aikaa useampi kuukausi, ja toiveetkin on muuttuneet hieman. Edellisen toivelistani näette tästä linkistä ja tuossa postauksesta esitetyistä tuotteista olen hankkinut 3/8; MACin 116-siveltimen, Beccan Champagne Pop-paletin ja Anastasia Beverly Hillsin Modern Renaissance-paletin.

Kuvan (c)

COLOURPOP YES PLEASE! EYESHADOW PALETTE 
Hinta: $16
Saatavuus: Colourpop.com
Tämä paletti on ollut kaikkien huulilla viime aikoina - ja ei ihme, onhan sen ilmeinen hinta-laatu-suhde ihan huikea ja sävyt todella tätä päivää. Tämä on jokaisen restockin jälkeen heti loppuunmyyty, mutta paletti on niin suosittu että restockeja tulee tasaisin väliajoin. Tämä on kuulemani mukaan erittäin pigmenttinen ja erinomaislaatuinen luomiväripaletti. Ja hei onhan nuo värit nyt ihan ihania!

Kuvan (c)
 GLOSSIER WOWDER POWDER
Hinta: $22
Saatavuus: Glossier.com (Shipiton avulla)
Tämä Glossierin Wowder Powder tuli minulle tutuksi Youtuben ja ulkomaisten kauneusblogien kautta, ja tätä irtopuuterimuotoista puuteria on kovasti kehuttu sen mattaavien ominaisuuksien vuoksi - merkki itsekin sanoo tämän olevan for non-dewy days. Sävyvalikoima on melko pieni, vain 3 sävyä joka voi aiheuttaa probleemaa värikartan molemmille ääripäille. Tämän pitäisi myös olla äärimmäisen keveäntuntuinen kasvoilla. What's not to love?!


Kuvan (c)


IT COSMETICS YOUR SKIN BUT BETTER CC+ CREAM
Hinta: $38
Saatavuus: Beautylish 
Tämä IT Cosmeticsin CC-voide on myös supersuosittu rapakon takana - ja olen lukenut tästä suomalaisistakin blogeista. Kuten korealaiset bb- ja cc-voiteet, on tämäkin ilmeisesti meikkivoiteeseen verrattava peittävyydeltään. Tämän haluaisin testata juurikin siksi että tätä niin monessa paikassa kehutaan - pakko kokeilla onko worth the hype!

Kuvan (c)

MAC LIPTENSITY LIPSTICK 'DRIFTWOOD'
Hinta: 28,90€ 
Saatavuus: Stockmann
Swatchasin tätä sävyä Stockalla joku päivä sitten, ja ihastuin suuresti. Täydellinen, viileän sävyinen nude ja ihanantuntuinen, kevyt koostumus. Jos näitä saa jo Sokokselta, niin Kutsu Kauneuteen-ale taidetaan käyttää tähän.


MAC SHADESCENTS PERFUME 'CREME D'NUDE'
Hinta: $57 / €?
Saatavuus: Stockmann kivijalkaliikkeet / Linkki Maccosmetics.com 
Samalla Stockmannin reissulla tuoksuttelin vihdoin nämä Shadescents-tuoksut läpi, ja lämpimän vaniljaiselta tuoksuva Creme D'Nude vei sydämeni ihan täysin - täydellinen syystuoksu! Tämän ajattelin hankkia jo tulevana viikonloppuna tuoksukokoelmaani kaunistamaan. Tässä on tuoksunuotteina nerolia, karamellia, myskiä ja sitä ihanaa vaniljaa. AH. En ole muuten näiden tuoksujen euromääräisestä hinnasta varma - jos teillä on se tiedossa niin infoa kommentteihin, kiitti!
Kuvan (c)
NARS BORD DE PLAGE HIGHLIGHTING & BRONZING PALETTE
Hinta:  45€
Saatavuus: Narscosmetics.eu (tällä hetkellä Sold Out) 
Olen tästä paletista lähettänyt Narsin asiakaspalveluun viestiä, että tuleeko restock ja jos tulee niin milloin. Tämä on nimittäin ihan superkivan näköinen, ja sävyjen pitäisi sopia passelisti myös kalpealle iholle. Tässä on siis 4 korostussävyä ja pari varjostuksiin sopivaa aurinkopuuteria, joista toinen on ikoninen sävy Laguna.


Kuvan (c)

NARS VELVET MATTE FOUNDATION STICK
Hinta: 39€ 
Saatavuus: Narscosmetics.eu (Ilmainen toimitus Suomeen yli 50€ tilauksille)
Markkinoilla on tällä hetkellä useita kiinnostavia puikkomuotoisia meikkivoiteita (Hourglass, I'm looking at you!) ja uutuuksista tämä Narsin Velvet Matte Stick kiinnostaa tosi paljon, ja aionkin tämän pikapuoliin tilata. Anastasian vastaava meikkivoidepuikko oli ihan täyttä kuraa ainakin minun pintakuivalle iholleni, mutta tätä on kyllä kehuttu Youtubessa runsaasti (muunmuassa Gabriel Zamora on tätä käyttänyt paljon viime aikoina). Sävyjä on tarjolla useita, jokaiselle varmasti omansa. Minä taidan tilata sen vaaleimman, kun talvikin on tulossa.


 
Kuvan (c) Sigma

SIGMA F03 HIGH CHEEKBONE HIGHLIGHTER BRUSH
Hinta: 21,70€
Saatavuus: Eleven.fi 
Huomasin kokoelmastani uupuvan pienehkön highlighter-siveltimen, ja tämä Sigman F03 kiinnostaa kovasti. Elevenilta ajattelin omani tilata pikapuoliin! Haluan erityisesti siveltimen joka sopii niin puuteriselle kuin nestemäiselle korostustuotteelle.


Kuvan (c) Sigma

SIGMA F80 FLAT KABUKI BRUSH
Hinta: 24,70€
Saatavuus: Eleven.fi
Haluaisin myös jonkin oikein hyvän kabuki-tyyppisen meikkivoidesiveltimen, ja tämä Sigman F80 on jopa maailman parhaan siveltimen maineessa. Tietyt meikkivoiteet toimivat paremmin siveltimen kuin sienen kanssa, esimerkiksi Marc Jacobsin Remarcable on tällainen; se on niin paksua jankkia ettei meinaa sienellä vaivatta levittyä.


Kuva (c) Sigma

SIGMA F86 TAPERED KABUKI BRUSH
Hinta: 24,70€
Saatavuus: Eleven.fi
En käytä peiteainetta silmien alla kovinkaan usein (silmänaluseni ovat kuivat mutteivät onneksi tummat) mutta joskus toki, ja haluaisin hyvän siveltimen peiteaineen puuterointiin ja googlettelujeni perusteella tämä voisi olla hyvä toveri siihen. Tämä ei ole muuten mikään Sigman tai Elevenin sponsoroima postaus - Sigma nyt sattuu vaan tekemään hyviä siveltimiä jotka ovat suht kohtuuhintaisia.
Kuva (c)

TOO FACED I WANT KANDEE BANANA PUDDING BRIGHTENING FACE POWDER
Hinta: $30
Saatavuus: Älyttömän huono. Tuurilla onnistuu Shipiton kautta, muuten odotellaan jos tulee Selfridgesille tai eBay:in. / Linkki Toofaced.com
Ärsyttää NIIN paljon että Too Facedin saaminen Suomeen on niin vaikeaa, ja toivonkin että nämä uudet kokoelmat (I Want Kandee ja Peaches & Cream) tulevat myös Selfridgesille myyntiin. Tämä ihonsävyä kirkastava, aavistuksen marmoripintainen ja kuulemma banaanintuoksuinen puuteri houkuttelee ihan SIMONA.


Kuvan (c)

TOO FACED PEACH PERFECT COMFORT MATTE FOUNDATION
Hinta: $36
Saatavuus: Älyttömän huono. Tuurilla onnistuu Shipiton kautta, muuten odotellaan jos tulee Selfridgesille tai eBay:in. / Linkki Toofaced.com
Rakastan meikkivoiteita, ja tämä Too Facedin uutuus (hei, infused with peach and fig cream?!) kuulostaa tosi hyvältä ja onpa tätä Youtuben maailmassa jo kehuttukin. Lopputuloksen luvataan tosiaan olevan comfort matte, joka sopisi mulle oikein hyvin. Kyllä kiitos, tule vaan Selfridgesille myyntiin, Sephoran 30€ postikulut ei oikein houkuttele jostain syystä.

Kuva (c)

COLOURPOP NO FILTER CONCEALER
Hinta: $6
Saatavuus: Colourpop.com
Tulikin jo aiemmin sanottua etten tosiaan peitevoiteita liian usein käytä, mutta silloin harvoin kun käytän niin haluaisin käyttää jotain laadukasta ja arvostelujen mukaan tämä Colourpopin superedullinen uutuus voisi olla juuri sitä. Okei, tottakai voisin tilata Tarten ShapeTapen ja olla done with it, mutta kiinnostaa todella saako näin halvalla niin hyvää kuin puhutaan. CP lupaa tämän No Filterin olevan creaseproof eli ei kasaannu pieniin juonteisiin, sounds good to me.

Huh mikä lista tulikin, jaksoitteko lukea tänne asti?
Kertokaas kommenteissa omia kokemuksianne näistä tuotteista, tai jakakaa omat toivelistanne.

4 kommenttia:

  1. Ton Colour Popin paletin haluaisin itsellenikin, se on niiin kaunis! <3 Mäkin odottelen josko toi Too Facedin meikkivoide tulisi myyntiin Selfridgesille. Sephorasta en halua enää tilata yhtään mitään, kun toimituskulut on niin jäätävät :D

    VastaaPoista
  2. Colour Popin palettia olen himoinnut minäkin, samoin It Cosmeticsin CC Creamia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä, jospa saisi vihdoin ryhdyttyä haaveista tekoihin :P

      Poista