maanantai 11. syyskuuta 2017

Kicks Shopping Haul - mitä ihanuuksia tarttui mukaan?

Heippa ihanat!
Kiinnostaisiko teitä perinteinen haalintapostaus, kävin nimittäin tekemässä tuhojani Kicksissa pari kertaa viikon sisällä ja voitaisiin käydä läpi mitä ostin.
Pahoittelen jo nyt suuresti että ihan kaikkien tuotteiden hintaa en vaan muista kun hävitin kuitin - melkein kaikkien kuitenkin tai ainakin jotain suuntaa antavaa.


Minulla oli Kicksiin useampi eri alennuskuponki, ja lisäksi Kicksissa oli tämän kuun alussa vielä siveltimet -20% muistaakseni. Tämä oli siis selvää säästöä koko homma!


KICKS PRECISION POWDER BRUSH lähti mukaan, sillä halusin Spectrumin puuterisiveltimen lisäksi toisenkin esimerkiksi pesupäiviä varten. Kicksillä oli tätäkin isompi versio vielä, mutta se ei ollut aitokarvainen kuten tämä. Suosin tietyissä kasvosiveltimissä aitoharjaksisuutta sillä ne mielestäni vaan toimivat kasvoilla ja tuotteiden kanssa paremmin. Tämä ei kuitenkaan sopinut sitten käteen puuteria varten, mutta hyppäsi loistavasti toimimaan aurinkopuuterin kanssa ja sitä tällä onkin ihana huiskutella kasvoille. Olisiko tälle jäänyt alen jälkeen about 15€ hintaa?

KICKS FACE MASK SPATULA löysi ostoskoriini, sillä olen nyt kangasnaamioiden myötä innostunut muistakin naamioista kovasti ja kynsieni ollessa suhteellisen pitkät, katsoin että naamiot b helpompi levittää tällaisella "siveltimellä" tai spaattelihan tämä oikeasti nimensäkin puolesta on. Ihoon osuva osa on silikonia ja näin helppoa pitää puhtaana. Hintaa tällä oli 7,90€. Olisin toki voinut tilata tämän esim eBaysta halvemmalla, mutta ei sitä hintaa nytkään paljoa ollut ja sainpahan tuotteen heti käyttöön. Pidän myös kovasti, kuten kaikissa siveltimissäni, pitkästä varresta joka tässä on. Olen myös jo kokeillut tätä käytössä, ja ajaa asiansa oikein hyvin. Nappiostos!


FORMULA 10.0.6 BE BERRY CLEAR ILLUMINATING PEEL MASK RASPBERRY + ACAI (aikamoinen nimihirviö!) on mulle ihan uusi tuttavuus, kuten tämä merkkikin. Naamioita löytyi näiden peel offien lisäksi myös savi-versiona ja tämän ihoa kirkastavan lisäksi ihohuokosia pienentävää, kosteuttavaa., syväpuhdistavaa, energisoivaa ja montaa muuta vaihtoehtoa. Merkkiä myy muuten Eleven, ja siellä näyttää olevan noin 0,5e Kicksia alhaisempi hinta sekä iso valikoima. Ainakin Jumbon Kicksissa ei ollut kuin 4 tai 5 vaihtoehtoa. Merkiltä löytyy muuten myös putsareita ja kosteusvoidetta. Testasin tätä naamiota tänään, instaseuraajani näkivätkin ehkä kuvan naamiosta kasvoilla. Itse tuote on hennosti vaaleanpunertavaa, kirkasta geeliä jota sivellään ohueksi (mitä ohuempi sen parempi, oikeasti!) kerrokseksi kasvoille silmänympärysihoa välttäen. Naamion annetaan sitten kuivua 10-15 minuuttia (tai kunnes selkeä kalvo on muodostunut) ja sitten se rullataan/kuoritaan pois kasvoilta leuasta ylöspäin edeten. Naamio irtosi helposti, parina isona riekaleena ja naama kannattaa ehdottomasti huuhtoa vielä lämpimällä vedellä ennen ihonhoitorutiinin jatkamista. Iho tuntui hyvin napakalta naamion jälkeen, ja imaisi hyvin sisäänsä kosteuttavan seerumin ja täyteläisen kosteusvoiteen. Myös ihonsävy tuntui tasoittuneen ja sananmukaisesti kirkastuneen. Haluan kokeilla tämän merkin muitakin naamioita ehdottomasti. Tämän normaali hinta Kicksissa on 10,17€ mutta minulla oli alennusseteli jonka avulla sai kasvonaamiosta 20% pois, eli hintaa jäi 8,14€.

CLINIQUE MOISTURE SURGE HYDRATING SUPERCHARGED CONCENTRATE oli kiinnostanut minua jo pidempään, ja kyselinkin kauneusbloggaajien ryhmässämme josko kukaan olisi tätä kokeillut. Kokemuksia ei löytynyt, mutta kävin tätä Kicksissa pari kertaa kokeilemassa ja ihmettelemässä ja lopulta päätin tämän kotiuttaa. Käytän tätä päivävoiteena seerumin päällä, kyseessä on siis periaatteessa tiiviste mutta geelimuotoisena käytän tätä kosteusvoiteen asemasta mieluummin kuin seerumina. Olen oikein tyytyväinen kosteutustehoihin ja pidän kovasti tästä pullosta ja tuotteen ulkonäöstä! Meikin allekin tämä käy hyvin, sillä jättää jälkeensä aavistuksen tahmean pinnan johon meikki levittyy kivasti päälle. Silikonisen primerin kanssa tämä ei oikein tule juttuun, joten se kannattaa pitää mielessä. Hintaa tällä tuotteella oli 36€. Tämä Moisture Surge-sarja on muutenkin hyvä, suosittelen kokeilemaan jos sinulla on kuiva/kosteusköyhä iho.





YVES SAINT LAURENT ALL HOURS FOUNDATION lähti mukaani puhtaasti youtubettajien hehkutuksesta, ainakin Tati on kehunut tämän meikkivoiteen yhdeksi parhaista ja kyllä se todella hyvältä tuntuikin kun swatchasin kädelle; peittävä mutta kevyt! Minun sävyni on BR20 Cool Ivory, joka taisi olla vaalein mitä Kicksista löytyi. Meikkivoiteen SPF on 20, ja lupaukset kuuluvat seuraavasti: 24h Longwear Flawless Matte with Full Coverage. Odotan tän testaamista todella innolla, sen aika koittakoon mahdollisimman pian. Meikkivoiteen normaali hinta oli 53€, mutta 20% alennussetelillä hinnaksi jäi 42,40€, varsin kohtuullinen hinta selektiivisen kosmetiikan meikkivoiteelle.

BUXOM FULL-ON LIP CREAM sävyssä Hot Toddy on toinen "Youtube made me buy it"-tuote, varsinkin sävyä White Russian kehutaan joka paikassa, niin blogeissa kuin Youtubessakin. Swatchasin useita sävyjä, ja koin omimmakseni tämän hieman White Russiania tummemman Hot Toddyn, joka Ultan sivuilta kopioituna on "Toasted Nude" ja se kuvaakin tämän sävyä hyvin. Ihan täydellinen arkikäyttöön, tykkään kovasti parittaa tämän Kylien Maliboo-sävyisen huultenrajauskynän kanssa. Huulituntuma on myös ihastuttava, aavistuksen viilentävä muttei epämukavan pistelevä kuitenkaan. Tämän hinta taisi olla luokkaa 20€.


Tällaisia ostoksia löysin, oliko joukossa tuttuja tuotteita?
Ja hei jakakaa kommenteissa omat naamiosuosikkinne, oli ne sitten sheet maskeja tai tällaisia perinteisiä levitettäviä naamioita.

10 kommenttia:

  1. Monta kivaa ostosta:)
    Tuollainen iso pallomainen puuterisivellin on mulla hakusessa. Täytyypä tsekata Kicks:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa katsastaa se isompi, synteettinen versiokin - se oli tosi muhku!

      Poista
  2. Tota Cliniquen tuotetta olen himoinnut siitä lähtien, kun näin se muutama kuukausi sitten ja YSL:n meikkivoide on ehdottomasti sellainen, mikä pitää kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, Cliniquen voide on tosi hyvä. YSL en oo vielä kokeillut kun tänään en jaksanut maalata naamaa yhtään, ehkä huomenna :P

      Poista
  3. Ei ollut joukossa tuttuja tuotteita, mutta Buxom löytyy kyllä itseltä ostoslistalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Suosittelen kyllä lämpimästi, ja aion hommata itsekin lisää värejä tuota Buxomia.

      Poista
  4. YSL:n meikkivoide kuulostaa ihastuttavalta ja tuota Cliniqueta silmäilin muuten kasn joku kerta Kicksissä, mutta jätin toistaiseksi ostamatta :) Naamion levitysjuttukin on mullakin mietinnässä, mä tunnustan joskus käyttäväni tarkoitukseen isoa lusikkaa :D!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. YLS:sta tulee raporttia heti kun ehdin kokeilemaan! Tuo naamionlevitys-spaatteli on kyllä mulla ihan ehdoton, muuten kaivelen naamiota kynsien alta vielä seuraavanakin päivänä kun nää on sen verran pitkät :D Cliniquelle myös iso peukku!

      Poista
  5. Eipä ollut tuttuja tuotteita paitsi merkiltään toki :) YSL:n meikkivoide houkuttelee, mut mul on yhä käytössä Le Teint Encre de Peau Foundation ja en kehtaa ostaa uutta meikkivoidetta vaikka haluttaisikin :) Eilen kävelin urheasti Kicksin ohi vaikka taskussa ois poltellu alelipukkeet ja tuotteet huuteli mun nimeä!!! 8D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kokeillut tota meikkivoidetta nyt kerran ja täytyy sanoa ettei meistä ihan bestiksiä ainakaan heti tullut! Tuntui korostavan kuivia kohtia joten en sanoisi olevan ainakaan kovin kuivalle iholle.

      Poista