lauantai 16. syyskuuta 2017

Facetory - Elokuu '17 / Uusi kuukausiboksi kokeilussa!

Moikka ihanat!
Jatketaan hetki kangasnaamioiden parissa, ja tutustutaan uuteen kuukausiboksiin jonka ensimmäisen boksin sain elokuussa käsiini - nimittäin Facetoryyn. Facetory on rapakon takaa lähetettävä, korealaisia kangasnaamioita sisältävä kuukausiboksi. Tarjolla on kaksi eri versiota, hieman edullisempi FOUR-ever Fresh joka sisältää 4 naamiota ja kustantaa $5,95 ja Seven Lux joka nimensä mukaisesti sisältää 7 naamiota ja kustantaa $15.95. Suomeen näitä kahta voi tilata 9,95 dollarin postikuluilla, taikka Shipiton kautta jolloin postikulut Facetorylta Shipitolle ovat 2,95-3,95 ja Shipitolta sitten 5-10 dollaria painosta riippuen.
Itse valitsin suoran toimituksen Suomeen, sillä katsoin että se tulee noin saman hintaiseksi (ellei edullisemmaksikin) Shipiton kautta lähettämisen kanssa. Koko homman hinnaksi tulee euroissa kurssista riippuen 23-25€.


Mulla on muuten affiliate-linkki tuolla ale/affiliate-linkki-sivulla, mikäli haluatte tilata Facetorynne sitä kautta. Uusille uutiskirjeen tilaajille Facetory tarjoaa 10% alennuksen ensimmäisen boksin hinnasta, samoin moni Youtubettaja tarjoaa jonkinlaisen alekoodin jolla saa ekasta boksista hintaa pois. Itse käytin juuri tuon 10% alennuksen.


Jokainen kuukausiveloitus kerryttää omalle tilille pisteitä, joita voi sitten käyttää alentamaan kuukausimaksuja tai alennuksena jos haluaa tilata yksittäisiä naamioita erikseen.
Naamiot tulevat tällaisessa suloisessa laatikossa, ja mukana on kaksipuoleinen tuotekortti jossa on täydelliset infot englanniksi jokaisesta naamiosta, käyttöohjeita jne. Elokuun teema oli amerikkalaiset elokuussa olevat "juhlapyhät" jotka kerron jokaisen naamion yhteydessä alempana.
Olen näistä naamioista kokeillut vasta yhtä, joten lähinnä keskityn tässä kertomaan millaisia naamioita viime kuun boksi sisälsi!


NOHJ KINEMA IN BEAUTY CONTOUR MASK SERUM - $8
Tämä naamio oli omistettu elokuun ensimmäiselle päivälle, sillä 1st of August on USAssa National Girlfriends Day! Tämä naamio on kaksipuoleinen ja siinä on myöskin kaksi kangasta päällekkäin varmistamassa, että naamio pysyy kosteana vaikka iho imee siitä seerumia sisäänsä. Tiedättehän, että juuri tästä syystä kangasnaamioita ei saisi pitää pidempään kuin on suositeltu? Johtuu juuri siitä, että kankaan kuivuessa se alkaa vetämään ihosta jo sinne mennyttä kosteutta takaisin. Tämä naamio sanoo olevansa täydellinen ratkaisu vuodenaikojen vaihtumiseen ja ihon reagointiin esimerkiksi ilmojen kylmentyessä. Kosteuttaa, hoitaa ja rauhoittaa herkkää ihoa. Pääraaka-aineet ovat kulta(!), erilaiset kasviuutteet ja 5 erilaista peptidia joilla on anti-aging-vaikutuksia. Naamio on myös koristeltu - ulkopuoli on kukkakuvioitu ja ihoa vasten tuleva osa sisältää joitakin geometrisia kuvioita.


DOUBLE&ZERO MY SWEET MACARON MASK WITH RED FRUITS - $3.50
Elokuun kolmatta juhlittiin National Watermelon Dayn merkeissä ja niitä (sekä punaisia marjoja kuten tomaattia ja mansikkaa) sisältävä oli myös siihen liittyvä naamio. Naamiokangas ei ole normaalia puuvillaa vaan (laitan tämän nyt englanniksi kun en ole varma miten kääntää suomeksi) "100% Sky Cell Crystal Fibers" , kuulostaa kiehtovalta! Tämä on monitehoinen naamio ja ravitsee, virkistää ja puhdistaa ihoa sekä häivyttää ihohuokosia. Tämä myös sisältää tomaattien, kirsikoiden, vesimelonien, granaattiomenoiden sekä mansikoiden uutetta jotka toimivat yhdessä kosteuttaen, viilentäen ja kirkastaen ihoa. Sisältää myös 6 eri aminohappoa jotka auttavat kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa ärtymiseltä


SEOUL SALON 7 MINUTE MIRACLE MASK DEER MILK MOIST-UP SOLUTION - $4
Elokuun neljäs oli sitten National Chocolate Chip Cookie Day ja sen hengessä naamio oli vuohenmaitoa sisältävä yksilö, kuin lasillinen maitoa hyvän keksin kanssa. Tämän kanssa nimen mukaisesti riittää 7 minuutin vaikutusaika, ja sen aikana naamio palauttaa ihon elastisuutta, kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Naamio sisältää myös niacinamidea joka vahvistaa ihon suojakerrosta, silkkiproteiinia säilyttämään kosteuden ihossa ja Galactomyces-sienen uutetta pehmentämään ja kirkastamaan ihoa. Tuo Galactomyces oli mulle ihan uusi ainesosa ja googlettelinkin asiaa, se on siis eräänlainen sieni jota käytetään paljon niin korealaisessa kuin luonnonkosmetiikassa kosteuden säilyttävänä ainesosana. Tämän naamion neste on muuten paksumpaa kuin normaalisti, ja sitä suositellaankin käytettäväksi ennemmin illalla kuin aamulla ennen meikin tekoa.


RECLARI NATURAL SPA FIRMING GLOVE + MASK PACK - $4.50
Elokuun 15. päivä oli National Relaxation Day (siis näillä jenkeillä on kyllä jos jonkinlaisia juhlapäiviä :D) ja tämä maski onkin kuin minikasvohoito ja sisältää kaksi vaihetta: pienen kuorintalapun jota käytetään kasvoille ensin ja valmistellaan iho naamiota varten. Itse naamio sisältää sitruunaöljyä, ruusuvettä ja laventeliuutetta sekä rohtosammakonputkea (engl. Centella Asiatica) ja oliivinlehtiuutetta ja nämä yhdessä kosteuttavat, ravitsevat, häivyttävät pieniä ryppyjä ja kirkastavat ihoa. Tämä Spa-naamio sopii hyvin käytettäväksi ennen meikin tekoa, juuri tuon kuorintaominaisuuden vuoksi.


SHINE K II HONEY WITH NATURE MASK - $3.50
Elokuun 19. päivä sisälsi kaksi eri "juhlapyhää" ja tässä niistä ensimmäiseen, National Honey Bee Dayhin liittyvä hunajanaamio, joka sisältää myös seerumin silmänympärysiholle. Tämä on musta tosi hyvä idea, sillä käytän usein geelinaamiolappuja sy-iholla silloin kun käytän kangasnaamiota ja tässä se tuli niinsanotusti mukana! Sy-seerumi sisältää hunajan lisäksi panthenolia ja adenosiidia ja nämä aineosat yhdessä toimivat silmänympärysihon pieniin ryppyihin ja ihon elastisuuteen. Varsinainen kangasnaamio sisältää tietysti myös hunajaa ja lisäksi sheavoita, jotka muuttavat väsyneen, hilseilevän kuivan ja samean ihon kirkkaaksi, kiinteäksi ja kosteutetuksi. Tätä naamiota olen itse kokeillut jo, ja ensimmäinen huomio: tässä on aivan ihana tuoksu! Ei kuitenkaan kovin hunajainen mielestäni. Iho tuntui kosteutetulta ja kirkkaalta, samoin silmänympärykset. Ehdottomasti jatkoon siis!


FG BEAUTY STEWARDESS MASK PACK BUSINESS CLASS - $4
Elokuun 19. oli myös National Aviation Day, ja teemaanhan sopii hienosti tämä alalla työskentelevien lentoemäntien ja matkailijoiden suosittelema kangasnaamio joka on iholle todellinen pick-me-up! Tässä kerrotaan olevan kaksi taikoja tekevää luonnon ainesosaa; Opuntia Humifusa-kaktus joka tehostaa ihon uusiutumista, immuniteettia ja jopa helpottaa jos kärsit ekseemasta. Toinen ihmeainesosa on jojobaöljy, josta olen kuullut muuten paljon hyvää ja joka auttaa ärtyneeseen ihoon, tulehduksiin ja jopa auringonpolttamiin ja tietysti myös kosteuttaa ihoa. Tämä lentoemonaamio sisältää siis rauhoittavan geelin, hoitonesteen, seerumin, kosteusvoiteen, kasvoveden ja ravitsevan yövoiteen kaikki samassa! Kuulostaa superhyvältä.


SNP GREEN TENSION CALMING LIFTING MASK - $5.50
Elokuun 27. päivä on nähtävästi nimetty kun mitään muuta ei ole enää keksitty; silloin on Just Because Day, one day in a year you don't have to answer the question why. Tämä maski on kaksivaiheinen; iholle laitetaan ensin nuo kuvassa pilkulliset liuskat, silmänympärysiholle ja hymyjuonteisiin tarkoitetut hoitoliuskat jotka kiinteyttävät ja kirkastavat näitä alueita. Iholle näiden päälle laitetaan sitten itse naamio jossa on myös tuollainen leuka/kaula-osa ja tämä naamio on erityisen tehokas rauhoittamaan punoittavaa ihoa ja samalla kosteuttamaan ja onpa tällä myös "lifting" vaikutus. Tässä on leukaosan lisäksi myös lenkit korvien taakse, jotka edesauttavat naamion sopimista kasvoille jotta kaikki tehoaineet varmasti imeytyvät parhaalla mahdollisella tavalla. Tästä naamiosta on kerrottu, että se saattaa tuntua iholla viileältä ja piristävältä.


Aikamoinen setti naamioita, ja postissa on tulossa jo uusi Facetory September Edition sekä parikymmentä eBaysta tilattua myös.. Sheet masking every day! Tämä on sikäli niin hauskaa, että vielä pari kuukautta sitten en ymmärtänyt yhtään näiden ideaa ja ihmettelin kellä on aikaa ja jaksamista pelata näiden kanssa.. Kunnes itse kokeilin ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Ihosta tuli silminnähden kosteutettu, punoitus väheni ja meikki levittyy paremmin. Jes!

Oletko sinä jo hurahtanut kangasnaamioihin vai alkaako ne tulla jo korvista ulos?

2 kommenttia:

  1. No olen, käytän monta kertaa viikossa. :D Toi Macaron-naamio kuulostaa niin kiinnostavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeilin sitä eilen, se oli tosi hyvän tuoksuinen ja jätti ihon hyvin kosteutetuksi!

      Poista