keskiviikko 15. marraskuuta 2017

American Drugstore Haul part. 3 - lisää kosmetiikkaa rapakon takaa!

Heippa ihanat, kaikken boksipostausten keskelle voitaisiin puhua hetki amerikkalaisesta kosmetiikasta, ja nimenomaan ns. 'drugstore' merkkejä mitä löytyy heillä supermarketista. Tilasin nämä eBayn kautta, myyjänä erinomainen nikkidvc. Paketti tuli nopeasti, 9 päivässä mukaanlukien viikonloppu ja ei jäänyt tulliin.
Ebayssa kannattaa toki olla tarkkana keneltä tilaa, mutta myyjät joita voin lämpimästä suositella jenkkikosmetiikan ostoon ovat jo mainittu nikkidvc, Beauty Joint, hanamipie ja lahappysavings. Kaikilta löytyy hyvä valikoima edullisempaa ja vähän kalliimpaakin, enkä juuri tilaile kosmetiikkaa Amerikasta muita kuin näiltä myyjiltä.
Markettikosmetiikkaa rapakon takaa-sarjan edelliset postaukset löydät tästä ja tästä.


Tilaukseni oli tällä kertaa hyvin meikkivoidepainotteinen, kuten varmasti huomaatte. Tämän paketin yhteishinta oli n. 34€ ja postikulut n. 11,70€. Paketin arvoksi oli muistaakseni merkitty pyytämättä alempi hinta.


L'Orealilta tilasin testiin paljon hehkutusta muunmuassa Youtubessa saaneet Infallible Total Cover ja Infallible Pro-Matte meikkivoiteet. Ensinmainitun sävy oli 301 ja jälkimmäisen 102 ja molemmat olivat sopivia minun ihonsävylleni. Olen jo kesästä asti ollut tosi kovasti mattameikkivoiteiden perään ja koska talvi edelleen odotuttaa tuloaan (=iho ei ole vielä kovin kuivunut) niin jatkan näiden käyttöä. En ole vielä ehtinyt kokeilla kumpaakaan, mutta odotukset ovat kovat. Total Cover kustansi 6,84€ ja Pro-Matte 8,39€.


Covergirlin Ready, Set, Gorgeous kiinnosti kovasti juurikin sen saamien arvostelujen takia Youtubessa ja nyt sattui hyvällä hinnalla eteen joten kyllä kiitos, tänne vaan. Tämän sävy on aavistuksen kahta edellistä tummempi, 115, mutta käyttökelpoinen kuitenkin. Tätä olen kokeillut kerran ja tuntui melko hyvältä, tosin kestävyys olisi voinut olla parempi. Testailu jatkuu! Tämän hinta oli 6,08€.




Olen kauan jo halunnut kokeilla tuotteita Physicians Formulalta ja valitsin testiin tämän argan-öljyä sisältävän aurinkopuuterin Ultra Nourishing Argan Oil Bronzerin. Kuten kuvasta näkyy, pinta sisältää aika lailla glitteriä joten ei ole varmasti kaikkien cup of tea aurinkopuuterina, kovin kaunishan tuo pinta on eikä sitä oikein malttaisi "pilata" käytöllä. Minun ihonsävylleni tämä toimii hyvin, on tarpeeksi vaalea ja tuo kivasti väriä kasvoille. Ainoa mikä asia tässä häiritsee on tuoksu - sellainen vanhojen leidien vanhaksi mennyt hajuvesi jos tiedätte mitä tarkoitan :D Hinta oli 6,84€.

Milanin Eyebrow Shaping Gel on huomaamaton, väritön kulmageeli ja tilasin tämän testiin koska etsintä parhaalle kulmageelille on edelleen käynnissä. Tässä on vähän isompi harja eikä tuotetta tule kovin paljoa tuubista / tuote ei ole kovin märkää. Itse tykkään vähän kosteammista kulmageeleistä mutta kyllä tämä käytettyä tulee! Hinta oli 5,31€.



Sellainen satsi, ja onpahan taas paljon kokeiltavaa ja ihmeteltävää. Erityisesti Lorkun pari meikkivoidetta kiinnostavat niiden saamien hyvien arvostelujen takia!
Mitä sun ostoslistalla on tällä hetkellä kosmetiikan suhteen?

6 kommenttia:

  1. Covergilin Ready Set Gorgeous -meikkivoidetta tosiaankin monet tubettajat kehuvat. Kiva kuulla, että on ihan ok, koska olen itsekin miettinyt sen hommaamista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei mun mielestä parhain meikkivoide mutta ihan käyttis kuitenkin. Ja tämä mielipide on vain yhden kerran jälkeen, pitää kokeilla seuraavaksi eri puuteria ja primeria.

      Poista
  2. Tuo aurinkopuuteri näyttää kyllä kauniilta, vähintään nätti rekvisiitta jos ei muuten oliskaan hyvä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa ajattelin! Tolla merkillä on paljon kauniita tuotteita <3

      Poista
  3. Oi jes, olipa huippua et törmäsin tähän postaukseen!^_^ Oon nimittäin ikuisuuden jo miettinyt että mistä sais tilattua Jenkeissä myytäviä drugstore- meikkejä. Tosi monesti harmittaa kun tubettajat hehkuttaa semmosia tuotteita, joita ei täältä oo mahdollista saada, yhtenä esimerkkinä L'Oreal Infallible Pro Glow- meikkivoide ja esimerkiksi tosi monet ripsarit, joiden myynti on täällä lopetettu (tai sitten ei ole täällä ikinä myytykään). Pitääpä vetästä ostohousut jalkaan ja painua E-bayhin, ei ookkaan aikoihin tullut siellä shoppailtua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit tänne, ja toivottavasti olet tehnyt hyviä löytöjä <3

      Poista