keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Beauteque Monthly - Lokakuu '17 / Toinen korealaisen kosmetiikan yllätysboksi!

Heipparallaa, kiinnostaisiko teitä toinen korealaisen kosmetiikan yllätys/kuukausiboksi? Täältä pesee ja huuhtelee joka tapauksessa!



Beauteque Monthly on rapakontakaa tuleva boksi, joka Suomeen postitettuna maksaa euroissa 28,90€ ja tulee noin parissa viikossa, eli kuukauden loppupuolella. Boksi sisältää aina 6 täysikokoista tuotetta, ja ne ovat tottakai usein tunnetuilta merkeiltä kuten Mizon, Innisfree, Tonymoly yms.

Lokakuun boksin teema oli "Transform your skin" eli alkavan talvi-ilmaston haittapuolia torjumaan tarkoitettuja tuotteita.
Edellisiä bokseja näet tästä linkistä ja pääset halutessasi tilaamaan oman Beauteque Monthlyn!


LOOK AT ME NOSE PORE GREEN TEA STRIPS (5KPL) - OVH. $5.99
Kiva kokeilla tällaisiakin nenän mustapäihin tarkoitettuja lappuja. En ole tähän mennessä vakuuttunut oikein mistään vastaavista, mutta taidan laitta nämä kokeiluun heti huomenna. Sisältää aktiivihiiltä ja silicaa imemään ylimääräisen öljy pois ja aloe veraa kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.



INNISFREE NO SEBUM MINERAL POWDER - OVH $9.50
Tämä tuote mulla on joskus ollutkin ja ei sovi mun pintakuivalle iholle lainkaan, lähtee siis eteenpäin. Tämä on tehokas imemään iholta rasvaisuutta, mutta onpa sillä muitakin listattuja käyttötapoja; primerina, hiuspuuterina ja jopa deodoranttina!


BLACK CAT HEADBAND - OVH. $5.99
Tämä oli supersöpö hiuspanta - harmi vaan että mun pää on niin iso että tämä juuri ja juuri menee mun pään ympärille :D Käytän tätä kuitenkin naamaa pestessä. Kangas on ihanan samettista ja pehmoista.



BOBMIKI AURA PANG PANG BLUSHER - OVH $12.99
Kiva oli saada tällainen pirteän värinen puuterinen poskipuna! Pigmenttiä ei ole mitenkään liikaa, joten pelleposki-efekti on aika mahdotonta tämän kanssa. Olen toistaiseksi vain swatchannut kädelle tätä, mutta pitänee kokeilla ihan käytössäkin.



MIZON VITA LEMON CALMING CREAM - OVH. $23
Tämä oli mukava ylläri, isohko purkki Mizonin sitruunavoidetta! Rauhoittaa ihoa, ja voi käyttää myös yönaamiona kun laittaa paksumman kerroksen. Tuote sisältää hiilihapotettua vettä sekä hedelmäuutteita, ja tuoksuu kirpakasti sitruunalta!



ELIMINA BOOBKISS BETA-BIO GEL MASK PACK - OVH $5.99
Tässä se nyt on - TISSINAAMIO. Koska pitäähän niillekin oma sheetmask saada ja harjoittaa hellää huolenpitoa :D En ole vielä kokeillut, ja voin luvata ettei kuvatodisteita myöskään ole luvassa.Sisältää muunmuassa beetaglukaania ja kollageenia. Tämän naamion materiaali on Beta-Bio gel, joka on yhdistelmä hoitovettä ja geeliä joten nestettä ei pitäisi valua tisseiltä enää muualle.


Sellainen boksi! Parasta mun mielestä oli Mizonin voide ja nuo nenänpuhdistuslappuset.  
Oliko teille mitään tuttuja tuotteita?
Boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo on noin 63,50 dollaria joten rahalleen sai hyvin vastinetta!

4 kommenttia:

  1. Voi, miten kiva boksi. Korealaisilla tuotteilla on mieleenpainuvat ja vinkeet nimet... bobmiki aura pangpang...miksen tota itse keksinyt;)
    Boobsinaamio, mikä ettei:) Mizonin voide on mahtavan kuulonen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta, ja tuntuu että sana 'aura' on suosittua korealaisessa kosmessa muutenkin. :P

      Poista
  2. Siis apua tuo tissinaamio! :D Ei ehkä sitä, mitä ensimmäisenä kauneusboksista odottaisi. Hauska idea kuitenkin :)

    Kiva oli lukea tällaisestakin erilaisesta boksista :)

    VastaaPoista