perjantai 3. marraskuuta 2017

Kokobox - Lokakuu '17 - Korealaista kosmetiikkaa kerran kuukaudessa!

Moikka!
Tänään olisi aika esitellä yksi uusi boksi tässä blogissa, nimittäin korealaista kosmetiikkaa sisältävä Kokobox. Boksin hinta on n. 29 dollaria postikuluineen ja siihen voi tutustua tarkemmin täällä.
Minulle on tulossa toinenkin K-Beautyyn keskittynyt kuukausiboksi, mutta siitä lisää myöhemmin kun se saapuu.
Suosittelulinkeistä muuten löytyy myös tämän Kokoboxin linkki, jos haluat tilata omasi kauttani.





Tämän boksin mukana oli muuten ohjeet koreankieleen, mikäli se vaikka kiinnostaisi. Ääntämisohjeet ja kaikki.



MISSHA PURE SOURCE CELL SHEET MASK 'ALOE' - $2
Jee, kangasnaamioita! Tämä Misshan aloenaamio oli taattua laatua - kosteutti mukavasti ja oli ihan hyväntuntuinen kasvoilla. Toki näitä olisi voinut olla muutama lisää, niin olisi saatu  boksin arvoa hilattua vähän ylöspäin. Mukana tuli myös pari tuotenäytettä, putsarista ja primerista.




PONY EFFECT DEEP & PURE LIP TINT - $9
En ole mikään suuri liptinttien ystävä, ja tämäkin lähtee eteenpäin. Väri on kirkas punaisenpinkki, ja nämä tintit ovat äärimmäisen pigmenttisiä ja kestäviä huulilla. Miksei vaikka pikkujouluihin!



HOLIKA HOLIKA ALOE 99% SOOTHING GEL - $12
Vitsi miten iso pullo, ja hauskasti aloenlehden muotoinen. Tätä en ole vielä kokeillut, mutta ilmeisesti tosi tykätty ja laadukas, kosteuttava geeli on tämä. Sopii sekä kasvoille että vartalolle, ja erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. No mutta hello, sittenhän meistä tulee hyvät kaverit kunhan talvi kunnolla alkaa.



THE FACE SHOP PUMPKIN HAND CREAM 'VANILLA CHIFFON' - $6.90
Ei ehkä kaikkein käytännöllisin pakkaustapa käsirasvalle, mutta söpö on kuin mikä ja tuoksu on superhyvä! Vaniljaa jossa aavistus jotain muuta, ehkä juuri kurpitsaa. Halloween-teemalla mennään tämän kanssa selvästi. Kosteutustehot eivät ehkä riitä kaikkein kuivimpaan kauteen, mutta tällä hetkellä menee vielä hyvin.



Semmoinen setti! Olisin kyllä odottanut vielä runsaampaa tarjontaa, mutta ihan kivoja juttuja oli tässäkin ja annan Kokoboxille uuden tilaisuuden vielä tässä kuussa vakuuttaa tuotteillaan. Tämän boksin tuotteiden arvo oli tismalleen sama kuin hinta, eli $29.90.

8 kommenttia:

  1. HolikaHolika aloe geeli on todella hyvää tavaraa:) Tekee hyvää rutikuivalle iholle. Puteli on tosi nätti, mutta hieman epäkäytännöllinen ja liian kovaa muovia. Sain oman geeliputelini rätsähtämään rikki ilmeisesti liian kovan "rutistelun" takia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, hyvä tietää, pitääkin olla varovainen sen kanssa :P

      Poista
  2. Tosi kivoja tuotteita, mutta tosiaan ehkä tuotteiden määrä ja boksin hinta ei ihan kohdannut. :) Kun kuitenkin toivoisi, että boksin arvo olisi korkeampi kuin hinta, muutenhan olisi sama ostella tuotteet erikseen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan. :) Toivottavasti ensi kuun boksi olisi parempi silläkin saralla.

      Poista
  3. Sekä tuo aloe naamio, että aloe geeli on todella hyviä tuotteita :-)

    VastaaPoista
  4. Tässä olikin kivoja tuotteita! Tosi omituista kyllä, että sisältö ei ollut yhtään boksin hintaa arvokkaampi.

    VastaaPoista