tiistai 7. marraskuuta 2017

Parhaat sivustot shoppailla - kosmetiikkaa tietysti!


Heippa!
Tänään ollaan vähän erilaisen teeman parissa, nimittäin mun rakkaan harrastukseni nettishoppaamisen maailmassa. Ajattelin listata ja esitellä mun lempparipaikat joista ostan kosmetiikkaa (silloin kun ostan sitä netistä). Kohta kun on Black Fridaykin tulossa ja suurimmalla osalla näistäkin sivustoista lienee hyviä tarjouksia ;)
Kaikki linkit ovat normaalilinkkejä enkä hyödy niiden klikkailuista. Tämä on täysin oma postaukseni eikä minkään merkin tai yrityksen sponsoroima, vaan 100% omaa mielipidettäni ja kokemuksiani.
Kaikki kuvat ovat yritysten omia bannereita.


Beauty Bay oli varmaan yksi ekoista kaupoista joista aloin tilailemaan muutama vuosi sitten. Valikoima laajenee nopeasti, ja alesta löytää hyviä ylläreitä pieneen hintaan. Merkkejä muunmuassa Morphe, Jeffree Star, Violet Voss, RCMA, Anastasia Beverly Hills, Spectrum ja soooo much more! Yritys on englantilainen, ja jo 17e ostoksilla saa ilmaisen toimituksen. Toimitustapoja on erilaisia, seurannalla ja ilman. Kun ostoksien määrä on ylittänyt 114€, saa ilmaisen postituksen jossa seuranta mukana. Beautybayn toimitus (ainakin se hitain) saattaa ottaa kolme viikkoakin saapuakseen, joten maltti on valttia.



Beautylish on amerikkalainen sivusto, jonka merkkivalikoima kattaa muunmuassa Beccaa, Charlotte Tilburya, IT Cosmeticsia ja Natasha Denonaa. Hintaan lisätään postikulut sekä mahdolliset ALV- ja tullauskulut jo tilausta tehdessä, eli niistä ei tarvitse enää huolehtia tilauksen maksamisen jälkeen. Ilmaiset postikulut saa yli $50 ostoksista, muuten ne ovat suht kovat, $15. Beautylishin valikoima on omaa luokkaansa, tänne tulevat myös merkkien uutuudet nopeasti ja tuntuvat olevan in stock aika pitkäänkin.



Cult Beauty on kauppa josta olen tilaillut useita kertoja, muunmuassa Anastasian Modern Renaissance on täältä, samoin kaikki Jouerin mattapunat. Merkkivalikoima on todella laaja, valikoimasta löytyy jo mainittujen lisäksi Huda Beauty, Zoeva, Pixi, Limecrime ja Farsali. Kaikkea ihanaa siis! Postit saa ilmaiseksi £40 tilaukseen, ja jos tuo £40 ei täyty, ovat halvimmat postit £4.95. Paketti tulee noin 10 päivässä tilauksen tekemisestä ja on aina ollut hyvin pehmusteilla pakattuna. Täältä ei tule tulleja tai ALV-maksuja, sillä lähetys tapahtuu Iso-Britanniasta.



Musta tuntuu ettei monikaan tiedä että Anastasialla on oma UK-sivusto josta saa tilattua kaikkea valikoimassa olevaa suoraan Suomeen ilman välikäsiä.  Uutuudet tulevat ehkä aavistuksen myöhässä, mutta tulevat kuitenkin. Esimerkiksi juuri nyt voi ilmoittautua Prism-paletin ennakkovarauslistalle jotta saa sen käsiinsä heti kun se tuolla puolella julkaistaan. Postit ovat ilmaiset yli 25 punnan ostoksille, ja paketti tulee noin viikossa, olisiko toimitus ollut joko DHL tai Postnordin hoitama, sujuvasti se kuitenkin meni. Täältä kannattaa ehdottomasti Anastasiat tilata jatkossa! Tullin kanssakaan ei tarvitse asioida kun tavarat tulevat Englannista.



EBay on yksi suosikkipaikoistani tilata markettikosmetiikkaa Jenkeistä, ja sitä suosittelen teillekin! Myyjät Hanamípie ja Nikkidvc ovat luotettavia ja tuotteet ovat aitoja, samoin kuin LAhappysavings ja BeautyJoint. Näiltä neljältä tilailen aktiivisesti, viimeksi eilen Nikkidvc:lta useamman meikkivoiteen ja aurinkopuuterin testiin. Niitä kiinantuonteja ei sitten kannata tilailla, niistä ei voi olla varma mitä oikeasti sisältävät. Ja muutenkin, ei tueta feikkiteollisuutta vaan annetaan rahat merkeille jotka sen ansaitsevat! Tilailen paljo eBaysta myös korealaista kosmetiikkaa. eBayn paketit tulevat noin viikossa-parissa ja yleensä postiin maksikirjeenä tai kirjattuna kirjeenä. Tullit ja ALV:t pitää näistä maksaa, mikäli arvo menee yli 22€ ja paketti jää tullin haaviin.


JOLSE on korealaiseen kosmetiikkaan keskittynyt, erittäin hyvillä hinnoilla varustettu verkkokauppa. Yli $40 tilauksiin on Standard Shipping ilmainen, ja Economy Shipping on joka tilaukseen sisällytetty. Täältä kannattaa tilailla vaikkapa kangasnaamioita ja muutakin K-Beautyyn kuuluvaa, mikäli eBayn käyttö ja luotettavuus aitoudessa mietityttää. Jolsella on usein ihan poskettoman hyviä tarjouksia joita kannattaa ilman muuta hyödyntää. Myytävien merkkien joukosta löytyy muunmuassa It's Skin, Laneige, Missha, Mizon, Skinfood ja kaikki isot ja vähän pienemmätkin korealaisen kosmetiikan merkit.


Eleven on suosiotaan vankasti kokoajan keskittyvä, Ruotsissa toimiva nettikauppa joka jokin vuosi sitten lanseerattiin myös Suomeen (ja onhan siellä töissäkin pari suomalaista bloggaajakollegaa) ja on hyvin suosittu nettikauppa. Merkeistä löytyy muunmuassa Pixi, Lancome, Sigma ja myös paljon korealaista kosmetiikkaa. Tarjouksia on usein ja paljon, ja postikulut ovat Suomeen aina 4,50€ mikäli valitset toimituksen Smart-automaattiin. Yli 50€ tilauksiin saa ilmaiset postikulut, noutopaikasta riippumatta. Täältähän me kaikki tilasimme joulun suurimman joulukalenterin, eikö vaan ;) Omani odottelee jo kovasti joulukuun alkua! Toimitus oli nopeaa, noin 4-5pv ja tilaus olisi tosiaan tullut Smart-automaattiin jos se olisi sinne vain mahtunut.



Cocopanda on alunperin norjalainen yritys, joka laajensi sitten myös Suomen markkinoille jokunen vuosi takaperin. Cocopandalla tuntuu kaikki olevan alennuksessa kokoajan, ja merkkivalikoima uudistuu jatkuvasti. Olen kuullut että yritys ostaa tuotemerkkien ja tuotteiden jäämäeriä ja myy niitä sitten itse (kuten vaikkapa Jeffree Starin tuotteissa), tästä linkistä lisätietoa. Myös Laura Mercierin ihanaa irtopuuteria saa Cocopandalta! Tilaukseen sisältyy ilmaiset postit yli 40€ tilauksissa, ja toimitus on nopeaa. Täältä olen tilaillut muunmuassa Real Techniquesin siveltimiä sekä theBalmin tuotteita, joita ei oikein mistään muualta Suomesta saa. Nyt Cocopandalla on valikoimassa myös Physicians Formula jonka aurinkopuutereihin ja poskipuniin kannattaa ilman muuta tutustua, kyseessähän on jenkkiläistä markettikosmetiikkaa parhaimmillaan!


Spectrum Collection on myös brittiläinen yritys, ja tekee maailman söpöimpiä siveltimiä! Hintakaan ei päätä huimaa, joten suosittelen ehdottomasti tutustumaan. Merkin C04-sivellin on ihan paras puuterin levitykseen, ja ajattelin tilata vielä tuplakappaleen kun on niin kovassa käytössä minun arsenaalissani. Spectrum tekee siveltimiään erilaisilla teemoilla, on marmoria, mermaid-henkistä sekä muuten vaan söpöä pinkkiä ja nyt myös Mean Girls-teemaista. On wednesdays, we wear pink ;) Muistaakseni toimituksessa kesti noin 10 päivää. Postikulut Eurooppaan ovat alkaen £4.99.


Sellaisia vinkkejä teille! Toivottavasti näistä on apua jollekin teistä ja jos ei apua niin uusia ideoita ainakin. Käytän näistä vinkeistä itsekin useita kuukaudessa, koska nettishoppailu nyt vaan on parasta terapiaa. Ja se Black Friday... ihan kulman takana jo!

Onko teillä vinkkailla vielä muita nettikauppoja, joista itse ostoksenne useimmiten teette?
Jaa omat vinkkisi kommenteissa!

6 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä, Idsu:) Nyt vaan odottelemaan Black Fridaytä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no problem, ole hyvä vaan! täällä sitä jo odotellaan kovasti <3

      Poista
  2. Tässä oli monia omiakin suosikkeja listattu :) Tosi kattava postaus! Näiden lisäksi Selfridges ja Feelunique ovat mulla tosi kovassa käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, miten mulla jäi Selfridges laittamatta.. Se on kyl hyvä puoti myös!

      Poista
  3. Ebaysta en ole koskaan uskaltanut tilata kosmetiikkaa mutta haluaisin kyllä ehdottomasti kokeilla! Kyllä Beautybay taitaa olla noista oma lempparini, varsinkin kun uusia tuotteita ja merkkejä tulee sinne jatkuvasti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan rohkeasti kannattaa aloittaa, ainakin listaamani myyjät myyvät pelkkiä aitoja tuotteita :) jos K-Beauty kiinnostaa niin oikeastaan kaikki Koreasta tulevat, hyviä arvosteluja saaneet myyjät myyvät aitoja tuotteita. Kiinasta tuleviak kannattaa varoa.

      Poista