perjantai 14. huhtikuuta 2017

Beauty Box 5 + Surprise Box / Maaliskuu '17

Heippa, tänään tutustutaan taas yhteen uudenlaiseen kauneusboksiin. Tai perinteinen siinä mielessä, että konseptissa ei ole mitään uutta tai innovatiivista, vaan perinteinen kosmetiikkaan keskittyvä kuukausiboksi kyseessä.
Aloittaessani tilauksen, otin mukaan myös kertaluonteisen yllätysboksin jonka käyn tässä samassa postauksessa läpi.



Beauty Box 5 kustantaa kuukaudessa 12 dollaria, eli ei ole kovin kallis yksinään. Again, yritys ei toimita suoraan Suomeen joten Shipiton kautta mennään, postikulut Shipitolta Suomeen on noin 7-10 dollaria. Yllätysboksi maksoi 10 dollaria, ja lisäksi uutena tilaajana mukaan tuli eyeliner kaupan päälle.



Allaolevassa kuvassa siis kaupanpäällisenä tullut eyeliner, jossa melko harvakseltaan pieniä hopeisia hippusia seassa. Mainostaa olevansa myös vedenkestävää mallia. Merkki on You're So Fine ja täysikokoinen tuote (kuten kuvassa) kustantaa noin 20 dollaria.


Käydäänpä sitten itse kuukausiboksin kimppuun. Maaliskuun teema oli "Lash Bash" eli ripsiin liittyvää kosmetiikkaa oli odotettavissa. Hupsusti kuitenkaan ripsiväriä ei mukana tullut.

PRESTIGE COSMETICS True Metals Eyeshadow ovh $9.75
Tuote oli ikävä kyllä rikkoutunut kuljetuksessa, mutta kyseessä oli siis kullanhohtoinen metallipinnan antava luomiväri. En jaksanut ruveta uudelleenpressaamaan, kun en oikein osaa irtoluomivärejä käyttää muutenkaan vaan kaivan aina jonkun paletin esiin. Boksin tuote oli täysikokoinen.


BELLAPIERRE COSMETICS Cosmetic Glitter ovh $15
Tällaista mulla ei olekaan vielä ollenkaan, joten oli ihan mukava ylläri, kyllä yksi irtoglitteri aina kokoelmiin mahtuu. Väri on aika tuollainen perus hologrammihopeainen, joka hohtelee sitten sateenkaaren väreissä. Boksin tuote oli täysikokoinen.


MANNA KADAR Lash Primer ovh $12
Manna Kadaria puskee nykyisin lähestulkoon jokaisesta kosmetiikkaboksista :D Mutta ei haittaa, kokeilen tämän ripsivärinpohjustajan mielelläni. En siis käytä ripsiväriä ilman pohjustajaa, joten siinä mielessä tulee ihan oikeaan osoitteeseen tämä. Boksin tuote oli matkakokoinen, eli noin puolet täysikokoisen koosta. Täysikokoisen ovh $24.


SWEEP Lash Helper & Lashes ($9.99 + $15)
Ripsiteeman mukaisesti, boksin vikat tuotteet olivat 5 paria irtoripsiä ja niille asettimet. Nojuu, ymmärrän kyllä että ripsiteemaan nämä aika olennaisesti liittyy, mutta itse en irtoripsiä juurikaan ikinä käytä joten nämä etsii uuden omistajan tai tulevat arvontavoitoksi teille lukijoille. Liimaa ei muuten tullut mukana. Molemmat tuotteet "täysikokoisia" eli samoja kuin myyntituotteet.


All and all, 4/5 täysikokoisia ja boksin arvo yhteensä $62 joten rahoilleen sai kyllä vastinetta. Tuotteet eivät aiheuttaneet ainakaan minussa mitään riemunkiljahduksia, mutta joku toinen saattaisi kyllä tykätä tosi paljon näistä. Jatkan tilausta nyt ainakin vielä huhtikuun, katsotaan onko tuotteet silloin enemmän itselle sopivia.


Käydään sitten tuon mysteeriboksin kimppuun. Sen mukana ei ikävä kyllä tullut lainkaan tuotekorttia, joten googlasin tuotteiden hinnat eli niissä voi olla jonkinverran virhemarginaalia. Sen verran jo sanon, että yksi tuotteista löysi jo tiensä ihan päivittäiseen käyttöön!


BRIOGEO Rosarco Milk Conditioning Spray ovh $5.50
Boksissa 30ml tuote, täysikokoisen (51ml) hinta Sephorassa $9 joten hinta laskettu siitä. Briogeon tuotteita on tullut kuukausibokseissa aiemminkin, ja ainakin hiusnaamio oli ihan positiivinen kokemus joten mielelläni kokeilen tämänkin. Sisältää ruusun terälehtiöljyä, arganöljyä sekä kookosöljyä, ja on hiuksia korjaava tuote.


THE BEAUTY CROP Glamazon Highlighter Stick Crayon ovh $12
Tämä on nyt se tuote, jota olen käyttänyt lähestulkoon päivittäin. Ei ole helpompaa tapaa korostaa silmän sisänurkkia sekä kulmaluuta (miksei amorinkaartakin) kuin tällä kynällä. Koostumus on hyvinkin "creamy" muttei kuitenkaan mössää allaolevaa meikkipohjaa. Poskipäiden korostuksen hoidan edelleen puuterimuotoisella highlighterilla. Tämän sävy on kynässä kellertävämpi kuin luonnossa, jossa kuvaisin tätä kalpean shampanjan väriseksi. Juuri passeli siis! Täysikokoinen tuote on tämä, ja merkin omilla sivuilla hinta 11€ josta muunnettu dollarihinta.


NEUTROGENA Make-Up Remover Cleansing Towelettes ovh $2.80
Taas meikinpoistoliinoja..! No, onpahan nyt ainakin hetkeksi apuvälineitä swatchien poistamiseen käsivarresta, kun meikinpoistoon en tällaisia osaa käyttää. 25 kappaleen täysikokoinen tuote maksaa n. $10, joten tämän kokeilukoon hinta (7kpl) laskettu siitä. Tämä muuten lupaa poistaa myös vedenkestävän ripsivärin.


EMERY + IVORY Girl Boss Nail Appliques ovh $12.99
Ihanat marmorikuosiset kynsitarrat/decalit/miksi näitä kutsutaan? Tulee siis kynnelle ja top coattia päälle. Harmillisesti ei oo mun kuppi teetä kun on nuo kuvassakin näkyvät yksisarviskynnet tällä hetkellä, mutta luulen että nämä voisi ilahduttaa esimerkiksi arvonnassa jotakuta teistä? Nämä on ihan uusia tuotteita, ja launch oli ilmeisesti tämän boksin yhteydessä. Täysikokoinen tuote kyseessä.


MAI COUTURE Blush Papier ovh $1.44
No nyt on jotain minulle ihan uutta! Siis kasvopaperimuodossa olevia poskipunia, näitä olisi tarkoitus ilmeisesti painella kasvoille ja väri jää siihen. Mitenköhän häivyttyvät tms..? Luulen että kokeilen näitä siveltimen kanssa ensin. Täysikokoinen pakkaus (jossa 50 paperia) kustantaa $15, joten nämä 4 (kumpaakin väriä 2 kpl) eivät maksa sen enempää kuin $1.44. Minulle tuli sävyt Prettyful (pinkki) ja Montecito (terracotta).


Semmoinen yllätysboksi siis! Tällä oli hintaa 10 dollaria, ja tuotteiden yhteishinnaksi sain $34.80. Eli jäi aika kauaksi taakse tuosta itse kuukausiboksista, ja luulenpa että pitäydyn toistaiseksi vain siinä. Innovatiivisia tuotteita kyllä ja tuo korostuskynä oli tosi hyvä juttu, mutta parempiakin bokseja löytyy joihin laittaa se liikenevä 10 dollaria.


Oliko itse boksi tuttu, taikka tuttuja tuotteita? 
Kertokaa myös, kiinnostaako arvontavoittoina nuo kynsi-marmori-hässäkät tai/ja irtoripset?

ps. Muistakaa osallistua arvontaan jos ette ole sitä vielä tehneet, voittona toukokuun Bette Box! Aikaa osallistua on 18.4 asti.

6 kommenttia:

  1. En ole koskaan aikaisemmin ko.boxiin törmännytkään. Hintaansa nähden sisältö ihan ok, mutta ehkä tällainen kosmeaddikti ei ainakaan näistä kahdesta boxista ihan hirmuisesti saa irti..

    VastaaPoista
  2. Ihan uusi boksi mulle myös! Muutama kiinnostava tuote oli mukana, mutta ei mullekaan mitään sykähdyttävää. Jään odottamaan tulevia arvosteluja :)

    VastaaPoista
  3. Ooh noi Sweepin ripset! <3 Näyttää tosi kivoilta! Ja toi Bella Pierren glitter! Muutenkin vaikuttaa tosi kivoilta boxeilta molemmat, mutta ensimmäinen oli enemmän mieleeni. Itse en tosin shipitoa ole vieläkään opetellut, mutta kiva että ne avaa mahdollisuuksia erilaisiin boxeihin!

    VastaaPoista
  4. Moii! Olis kiva kuulla lisää juttua microblading kulmista! Ootko jo käyny touch upissa? Miltä kulmat nyt näyttää, kun ekasta operaatiosta on aikaa?

    VastaaPoista
  5. manna kadaria kyllä tulee nyt jokasesta ovesta ja ikkunasta :-D hei, noista neutrogenan liinoista oon kuullut hyvää, onko sellaisia oikeasti kostean tuntuisia vai ihan kuivia? :-)

    VastaaPoista