torstai 13. huhtikuuta 2017

Hullujen päivien ostokset - kevät '17

Heipparallaa, hypähdetään hetkeksi vielä viime viikonlopun tunnelmiin ja Stockmannin Hulluihin Päiviin. Minulla oli joululta vielä lahjakortilla arvoa käyttämättä, ja ilomielin käytin sen näihin ostoksiin.
Ostokset olivat mitä suurimmassa määrin kosmetiikkapainotteisia (yllätys yllätys) ja yllättäen hurahdin ostamaan 3 erilaista shampoota.. Nojoo. Ja MACin pisteeltä vähän jotain myös vaikka se ei alessa ollutkaan.

Katsotaas sitten mitä tarttui mukaan! Muistin jopa säästää kuitit ainakin suurimmasta osasta, joten laitan ostohinnat mukaan listaukseen.

hullut päivät ostokset

Tässä ekan päivän saalis (eli siis keskiviikon) jolloin Hullarit alkoivat ja ainakin Itiksen Stockalla oli väkeä ihan riittämiin. Kaikkea oli kuitenkin vielä kivasti jäljellä.

Wella Oil Reflections Shampoo tarttui hiustuotteiden pöydältä ekana mukaan, koska sanapari "oil reflections" kuulosti kiehtovalta, samoin "luminous reveal shampoo". Huomasin kotona, että mulla oli tätä matkakokoinen pullokin jo olemassa, mutta säästetään se sitten matkalle. Tämän hinta oli 13,90€. En muuten tajua miksen ostanut yhtään hoitoainetta - sille nyt olisi ollut vähintään yhtä iso tarve..



Helena Rubinstein Lash Queen Mascara Feline Blacks oli vähän heräteostos, olin etukäteen ajatellut ostaa vain edullisemman L'orealin mutta tämä tarttui kuitenkin mukaan sillä harja näytti hyvältä ja muistan lukeneeni näistä hyviä arvioita. Lisäksi tuo leopardikuvioitu hylsy näyttää superkivalta! Tämän hinta oli 19.90€.

Nivea Gentle Caring Micellar Water for Dry Skin oli perushankinta isossa 500ml pönikässä. Madaran misellivesi loppuu ihan just, joten tämä sitä paikkaamaan. Misellivettä menee minulla varmaan ihonhoidollisesti eniten kaikista tuotteista, ja tämän hinta oli vaivaiset 5,50€.



L'Oreal Infallible Blush Paint Palette in Ambers on uusi rakkauteni. Siis ihan oikeasti, tämä paletti on kultaa! Toodella pigmenttiset ja pehmeät sävyt, sopivasti yhdisteltynä mattaa ja hohtavaa, ja hintaa oli 11,50€. Niin, ja tämä tuoksuu joltain ihanan makealta. Alla swatch-kuva. En ollut etukäteen tätä ajatellut ostaa, mutta luin muistaakseni Meikkipäiden blogista tästä ja se muistui mieleen.

L'Oreal False Lash Telescopic oli ehkä se, jota olin harkinnut jo etukäteen että haen. En ole käyttänyt Telescopic-ripsareita hetkeen, ja näissä on kiva, ohut ja kuminen pitkä harja, ja muistaakseni tuo ripsiin pituutta aika mukavasti. Tämän hinta oli 10€.


infallible blush paint ambers swatch kokemuksia

Käytiin Hullareilla vielä uudestaan perjantaina, tällä kertaa Jumbossa jossa kävin myös MACin pisteeltä hakemassa Cleanse Off Oilin kokeiluun, sillä Dermalogican PreCleanse loppuu ihan kohtsilleen. Puhdistusöljyn hinta oli 28,50€. Kaikenlaista muutakin löytyi..


Carolina Herrera Good Girl EdP ei ollut sillälailla mikään heräteostos, sillä olin haistellut tätä Kicksissä tosi monta kertaa mutten oikein osannut tulla päätökseen siitä onko niin ihana kuin aluksi ajattelin. No, kävi sitten kuuluisasti juuri niin että tämä oli huomaamattani Hulluilla Päivillä alennuksessa hintaan 47,90€ (Kicksissä kai 60€ luokkaa?) joten nappasin sen enempää enää miettimättä tämän mukaani. Ja onhan tämä ihan superihana! Pullon muodosta puhumattakaan ;) Fragrantican sivuilta katsoin, että tuoksussa pitäisi aistia tonkapapua, mantelia, tuberosea ja kaakaota. En tiedä noista, mutta ihanalta se tuoksuu. (oon niin huono kuvailemaan tuoksuja.. sanoisin että tää on vähän makea tuoksu :D)



Balmain Paris Volume Shampoo lähti myös hiustuotepöydästä mukaan, en tiedä unohdinko kenties ostaneeni jo edellispäivänä shampoota. Pullon yksinkertaisuus viehättää, tämä näyttää kivalta kylppärissä. Hintaa oli 14,90€.

Paul Mitchell Awapuhi Shampoo lähti mukaan ihan tuon  nimen takia. Siis awapuhi? Takana olevan suomenkielisen lapun mukaan kyseessä on havaijilainen inkivääri. Asia selvä siis! Shampoo sopii kuulemma erinomaisesti päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille ja lupaa kosteuttaa sekä lisätä kiiltoa ja tuuheutta. Tuoksu on melko mitäänsanomaton vesituoksu. Hintaa tällä isolla 500ml pullolla oli 19,90€. Mulla ei olekaan vielä kokemusta tämän merkin shampoista, joten kiva kokeilla.

Lumene Sheer Finish Loose Powder sävyssä Transluscent oli ihan tarvepohjainen hankinta, sillä NYXin irtopuuteri on kohta lopussa. Kokeilin tätä muutama päivä sitten, ja hyvältä vaikuttaa! Hinta 11,50€.

L'Oreal Infallible Blush Paint in Pinks oli pakko hakea noiden Ambereiden seuraksi, tässä ihan yhtä ihana tuoksu mutta vähän ei-niin-pigmenttiset värit kuin siskossaan. Käyttökelpoiset silti, ja eipä ainakaan saa pelleposkia (tai katsotaan nyt..). Tästäkin swatch-kuvat alla, ja hinta oli sama 11,50€.

infallible blush paint pinks swatch kokemuksia haul


Lisäksi nappasin vielä mukaan Iittalan Taika-sarjan 6dl kulhon, ja se taisi maksaa 17,50€. Tykkään tästä sarjasta kovasti, ja meiltä löytyy jo punaisena ja sinisenä tämä sama joten tottahan tämäkin piti vielä hankkia.

Kuva Prisman sivuilta

Että sellaisia ostoksia minulle Hullareilta.
Löysittekö te mitään, tai oliko jotain mitä erityisesti olitte menossa hakemaan tai ostamaan?
Saa mieluusti kertoa muistakin kuin kosmetiikkaostoksista :)

12 kommenttia:

  1. Kivat ja runsaat ostokset:) L'Oréalin poskipunapaletti on upea:) Kävin Hullareilla vain kääntymässä, koska en kestä ihmismassoja;) Meinasin ostaa tuon Nivean miselliveden, mutta sitten muistin varastoimani monet muut misellivedet, niin jätin hankkimatta. Ostin vain Mia Höytön sy-voiteen ja Yotuel hammastahnaa, ja jonkun Klippotekin hopeasuihkeen. Ja sitten poistuin nopeasti paikalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi poskipunapaletit kyllä ylitti odotukset! Höytön sy-voide on kyllä passelia tavaraa minullekin. Kun vielä joskus saisi jonkin sy-voiteen loppumaan..

      Poista
  2. Ihanat ostokset. :) Tuon Iittalan kulhon voisin itsellenikin kstaa. Ei ole kyllä tullut käytyä hulluilla päivillä. Täytyisi joskus käydäkkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Kannattaa, jos vaan mahdollisuus on ja löytyy jotain kivaa.

      Poista
  3. Hei ihana!
    Toi HB ripsiväri on mun oma suosikki, ja oletpa bongannut edullisesti!

    Henna
    www.stoori.fi/pakkomielteita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi toinen! Joo, mulla vielä testailut kesken mutta hyvältä vaikuttaa.

      Poista
  4. Itse kiersin tällä kertaa Hullarit kaukaa eikä oikeastaan siellä ollut mitään mieluistakaan vaikka katalogin selasinkin. Hyvä näin, sillä pian lähden Kroatiaan niin hyvä säästää kaikki rahat sinne. :)

    VastaaPoista
  5. Mä jätin Hullut Päivät tänä keväänä kokonaan välistä. Ei yhtään kiinnostanut mennä sinne ihmispaljouden joukkoon, kun en mä oikeastaan edes tarvinnut mitään uutta :D Toi L'Oréalin ripsari oli mulla joskus tosi kovassa käytössä! Toi on ehdottomasti yksi parhaimmista markettiripsareista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, muistelen kans et tuo on hyvä. Vielä en oo ehtinyt testaamaan :>

      Poista
  6. Ihania ostoksia! Ripsivärivinkkejä on aina kiva saada, saatanpa ostaa tuon telescopic -maskaran voisin hankkia itsellenkin :) Meillä, kun ei ole Hullareita, niin ei tullut niissä käytyä.

    VastaaPoista