maanantai 10. huhtikuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Maaliskuu '17


Moikka! Vapaapäivää täällä vietellään, huominen vielä aikaa olla produktiivinen, niin blogin suhteen kuin muutenkin. Appivanhemmat olisi tulossa kylään pääsiäisen aikoihin, joten moppi ja imuri kutsuu minua ja miestä kyllä ennen sitä. Väinö "auttelee" parhaansa mukaan eli pyörii jaloissa ja on pelkäävinään imuria.

Tarkastellaan tänään viime kuun  Ipsy Glam Bagia, jonka sain vihdoin itselleni pienistä hankaluuksista huolimatta. Tai ne hankaluudet olivat kyllä itseaiheutettuja, miksi menin lopettamaan tilaukseni helmikuun ajaksi.. No, uudelleentilaaminen joka tapauksessa onnistui vihdoin.
Ipsy Glam Bag on siis yhdysvaltalainen kuukausitilaus, joka sisältää aina 4-5 kosmetiikkatuotetta, täysikokoisia tai deluxe sampleja. Hinta on mielestäni edullinen ($10 + verot) ja tuotemerkit laadukkaita, kuten Tarte, Make Up Geek ja niin edelleen. Ipsya ei saa suoraan Suomeen ikävä kyllä, mutta tilaus onnistuu Shipiton kautta erinomaisen helposti. Postikulut Shipiton varastolta Suomeen ovat n. $10 / kerta tälle pussukalle, joka ei yleensä paljoa paina.
Tästä linkistä pääset katsomaan maaliskuun tuotevalikoimaa, josta Ipsyn tiimi valikoi minulle tässä postauksessa näkyvän sisällön.

Huulipunamanian instagramista muuten löytyy menneiden kuukausin Ipsyjen sisältöä, mikäli se teitä kiinnostaa! Instaan päivittelen muutenkin epäsäännöllisen säännöllisesti ostoksia, hehkutuksia ja muuten vaan arkipäiväistä elämääni, toki kosmetiikka edellä pääsääntöisesti.

Mutta mennään asiaan! Ipsy, kuten Lip Monthly, tulee joka kuukausi tällaisen meikkipussin kera, ja tässä kuussa pussi olikin hieman isompi kuin yleensä joka oli tosi kiva juttu! Olen itseasiassa nyt käyttänyt tätä meikkipussina aamuvuoropäivinä kun en ehdi kotona meikata ja se on pakko tehdä töissä. Väri oli hempeän vaaleanpunainen, en valita siitäkään.

Ensimmäisenä muista kuukausibokseista jo valmiiksi tuttu brändi, Dirty Little Secrets ja tuotteena poskipuna sävyssä Kitty Pink. Mukava sävy ja ihan ok laatu vaikuttaa olevan, en toki sano poskipunalle ikinä ei! Tuote oli täysikokoinen, ja sen ovh-hinta merkin omilla sivuilla $14. Tästä linkistä Ipsyn kuvaukseen tuotteesta.


Seuraavana pussukasta löytyi Neogenin putsari, koko nimeltään Coconut Milk Pure Mild Cleanser. Tässä putsarissa on mukana ah, niin trendikästä kookosöljyä joka lupaa pehmentää, kirkastaa ja kosteuttaa ihoa. Täysikokoinen tuote (75ml) maksaa $19, joten tämän 25ml travel size-kokoisen tuotteen arvo noin $6.35. Tää muuten tuoksuu tosi tosi hyvältä!



Kolmas tuote aiheuttikin riemun inahduksia - TARTEA! Travel Size-kokoinen Tarteist Quick Dry Matte Lip Paint sävyssä Rosé, eli hyvinkin käyttis arkisävy (mulla olikin tätä jo huulilla töissä). Ehkä sävy olisi voinut olla aavistuksen kylmempi, vaikka joku mauve jos minulta kysytään, mutta tämä sävy varmasti sopii useimmille tilaajille. Täysikokoinen 6ml tuote kustantaa Tarten sivuilla $20, joten tämä 1ml sample size (joka on silti ihan kunnon kokoinen ja kestää varmasti useamman kerran käyttöä) $3.35.


Viimeisenä hiuksille helliä hetkiä, nimittäin Marc Anthony True Professionalin nimihirviö Deep Repair Aloe Vera & Jasmine Oil Deep Repairing Conditioning Treatment. Huhhuijaa. Eli siis hoitoaine/hiusnaamio. Tuoksu melko perus hiustenhoitoainemainen :D en aistinut suuremmin aloen tai jasmiinin tuoksua. Mielenkiinnolla tätä kuitenkin kokeilen, hyvä hoitoaine on tälle hepanharjalle aina tarpeen. Tuote oli muuten täysikokoinen (50ml) ja tätä myydään Ultan sivuilla hassussa pussipakkauksessa. Onneksi boksissa tullut tuote oli tuubimallinen. Täysikokoisen hinta tosi edullinen, $2.99!


Sellaisia tuotteita tällä kertaa! Tykkäsin boksista kyllä, kaikki tuotteet tulevat käyttöön. Laskin tuotteiden yhteishinnaksi $26.70 joka on tällä kertaa melkoisen alhainen kyllä. Toki hinnan huomioon ottaen rahalleen saa vastinetta, mutta mielestäni arvo on usein ollut ainakin 30 dollarin paremmalla puolella.

Onko Ipsy sinulle tuttu? Mikäli kaipaatte Shipiton käytöstä jotakin step by step-postausta, teen sen mielelläni.
Loppuilta meneekin hiustenvärjäyksen parissa (tai sitten huomisilta), violettia tekis mieli ;)

10 kommenttia:

  1. Kivoja juttuja oli myös sun Ipsyssä! :) Toi poskipuna näyttää nätiltä ja tarte on aina jees, mä tykkäsin tuosta rose sävystä kovastikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se oli kyllä käyttökelpoinen! Ja Tartea jos saa tällaisesta kauneusboksista niin sehän on aina superkivaa.

      Poista
  2. Todella kiva bägi:) Poskipuna on nätti ja Tarten lip paintin sävy olisi mulle mieluinen:)

    VastaaPoista
  3. Ihan uusia merkkejä kaikki! Tuo huulipuna tulisi minulla käyttöön, ihana sävy. Hih siivousta kannattaa murehtia vata

    VastaaPoista
  4. Olin siis kirjoittamassa: vasta siivotessa. Vauva halusi kirjoittaa myös terveiset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisiä vauvalle! Ja juu, ei siitä ole stressattu ja sen huomaa; se on edelleen tekemättä :D

      Poista
  5. Siis mä niin himoitsen noita tommosia kauneuspakkauksia. Pitäs mennä minimibudjetilla koska opiskelija mut on ehkä pakko saada nyt tollasia piristyksiä tähän arkeen! Eli Step by step vois olla ihan kiva <3.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toiveesta, laitetaan toteuttaen! :) Ja tää on kyllä hintaansa nähden aina ollut tosi kiva.

      Poista
  6. En ollutkaan ennen tällaisesta kuullut! Itsellenikin olisi varmasti useampi tuote päätynyt käyttöön 😊

    VastaaPoista