perjantai 28. huhtikuuta 2017

Look Incredible Deluxe Beauty Box - Huhtikuu '17

Heippa!
Jatketaan taas kuukausiboksien parissa, ja nyt käydään läpi Look Incrediblen Deluxe-boksia. Kustantaa posteineen Briteistä Suomeen noin 53€ - hintavaa, mutta tuotteet ja merkit joita boksissa tulee on kyllä suurimmaksi osaksi olleet sen arvoisia. Vai mitä sanotte siitä, että kuukausiboksista tulee Tartea, Urban Decayta, Marc Jacobsia ja Beccaa?
Look Incredible-tunnisteen alta pääset kurkkaamaan, mitä edelliset boksit ovat mukanaan tuoneet.


Laatikko oli tuttuun tapaan valkoinen, jossa musta logo ja punainen, pilkullinen rusetti ja nauha. Tämä laatikko on aina pakattu isompaan pahvilaatikkoon, ja herkätkin tuotteet ovat tulleet ongelmitta (ja särkymättä) perille. Mukana tulee myös aina tuotelappunen, jossa tuotteiden hinnat ja lisätietoa niistä.
Tällä kertaa Look Incrediblen tiimillä oli käynyt pieni käpy, sillä Eyekon tummansininen tussiliner puuttui laatikosta kokonaan. Laitoin heille sähköpostia asiasta, ja eyeliner luvattiin toimittaa seuraavan boksin mukana toukokuussa.
Tämänkertaisten tuotteiden kokonaisarvo oli huimat £142!


Ensimmäisenä käteen osui tietysti isoin tuote, ja se oli Perricone MD:n Blue Plasma. Plasmasta tulee mieleen veri, mitäs ihmettä tämä on? Kyseessä on kuoriva seerumi, joka lupaa poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa ja jättää jälkeensä nuorekkaan ja hehkuvan ihon. Sisältää myös kosteuttavaa hyaluronihappoa. Tuote on siis tuollaista sinivihreää nestettä, ja sitä otetaan pullosta pipetillä ja levitetään kasvoille seerumin tavoin ennen  kosteusvoidetta. Todella mielenkiinnolla testiin! Eikä ole mikään markettituote tämä, täysikokoinen 59ml pullo (kuten boksissa ollut pullo) kustantaa merkin kotisivuilla $98.


Jee, Tartea! Seuraavana kaivoin laatikosta Tarten Tarteist Quick Dry Lip Paintin sävyssä XOXO. Hieman viininpunaiseen taittava punainen, ja Tarten laadun tuntien ihan erinomainen lisä kenen tahansa huulipunakokoelmaan. Koostumus on keveä, pigmenttinen, äärimmäisen peittävä eikä liian kuivattava. Boksin tuote oli täysikokoinen, ja maksaa Tarten omilla sivuilla $20. Tarte muuten toimittaa sitten suurinta osaa tuotteistaan Suomeen, kannattaa tilata vaikka alennusten aikaan.




Siis BECCAA? Yllätysboksista? Juu, totta se on. En melkein meinannut uskoa silmiäni kun boksista käteen sattui toisiksiviimeisimpänä tuotteena Beccan Shimmering Skin Perfector Slimlight sävyssä Pearl. Kyseessä on siis ohut, puikkomallinen highlighter joka on ihan perfecto esimerkiksi silmän sisänurkan, kulmaluun ja amorinkaaren korostamiseen. Sävy Pearl sopinee lähestulkoon jokaiselle. Suomeen tätä saa tilattua esimerkiksi Cultbeautysta, jossa kustantaa £24 ja sävyjä on tämän Pearlin lisäksi kaksi muuta; Topaz ja Champagne Pop.


Ylhäällä Becca, alempana Tarte
Boksin viimeinen tuote oli sitten se pettymys, jollainen melkein jokaisesta yllätysboksista löytyy. Ei tässä muuten mitään, tuote on iso ja pakkauskin on kovin sievä, mutta se ruusuntuoksu.. Se on tässä tuotteessa ihan tyrmäävä jo ennen tuubin avaamistakin. Eikä ihme, sisältää damaskiruusun ja Rose Geraniumin (en löytänyt tälle mitään järkevää suomennosta..) eteerisiä öljyjä. Hauska knoppitieto muuten, Rose Geraniumia käytetään muunmuassa luonnollisena hyttyskarkotteena :D ehkä mun suuresti hyttysille allergisena pitäisi uida tässä kesäisin ja katsoa toimiiko. Niin, ja tuote on siis Spa Retreatsin Smoothing Body Scrub ja sen ovh on £12. Jos siis rakastat oikein tymäkkää ruusuntuoksua ihonhoidossa, here's looking at you!


Sellainen kokoelma tuotteita tällä kertaa. Pidin kovasti Tartesta ja Beccasta, Siniplasmaa kokeilen mielelläni ja ruusuntuoksuinen kuorinta jatkaa matkaansa arvostavampaan kotiin. Harmi ettei Eyekon liner kerinnyt vielä tähän lähetykseen, minulla ei tummansinistä tussilineria vielä olekaan. Mutta testataan se sitten ensi kerralla!


Mikä on teidän inhokkituoksu vaikkapa kosmetiikassa/ihonhoidossa? 
Tiedän että moni ei voi sietää vaniljaa, mutta itse rakastan sitä jokaisessa muodossaan.

14 kommenttia:

  1. Ihanan luksusta, vau. Merkit on kiinnostavia, vaikkei kaikista tuotteista varsinaisesti tykkäisikään, mutta silti:)
    Ei tule mieleen mitään erityistä tuoksuinhokkia. Jos tuoksua on sopivasti, niin ne vähemmän hyvätkin kyllä kestää, mutta kamalinta on edelleenkin vahvat miesten hajusteet, jos ko. uros on itsensä siinä uittanut:)

    VastaaPoista
  2. Vaniljan pitää olla itselleni tietynlaista että siitä välitän, liian esanssinen ja voimakas vanilja ei iske - se nyt tulee ensimmäisenä mieleen kun tuossa mainitsit :D

    VastaaPoista
  3. Inhokkituoksuja on lähtökohtasesti liian voimakkaat ja teennäiset. Voimakkuuskaan ei haittaa jos tuoksu on luonnollinen(minttu,vanilja,laventeli...) mutta jotenki parfyymimaisuus on luontaantyöntävä hiusten-ja ihonhoidossa.

    VastaaPoista
  4. Tää on kyllä mielenkiintoinen boksi, joka täytyy jossain kohtaa hankkia kokeiluun. Tässä kuussa BECCA ja tarte olisi olleet mieluisimmat :)

    VastaaPoista
  5. heippa, olisin kysynyt että tuleeko se boksi kotiin vai lähimpään postiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Tällä kertaa tuli kotiin (siis uusin boksi eilen), mutta aikaisemmin on tullut postiin. Sanoisin siis että riippuu postinkantajasta :) ja siitä ootko kotona.

      Poista
  6. okei, jättävätkö saapumisilmoituksen?

    VastaaPoista
  7. Milloin paketti yleensä tulee sinulle. Siis mikä päivä kuussa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on vaihdellut, mutta sanoisin about kuun puolenvälin tienoilla.

      Poista