torstai 17. elokuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Heinäkuu '17

Moikka ihanat, ja suuret pahoittelut postausviiveestä. Vanha läppärini sanoi sopimuksensa irti, ja käyn läpi tällä hetkellä hienoisia hankaluuksia saada postauksia varten otettuja kuvia uudelle läppärille. Materiaalia postauksiin olisi, mutta ne on jumissa..!
Löysin puhelimesta vielä viime kuun Ipsy Glam Bagista ottamani kuvat, joten esitellään se nyt täällä.
Ja kuten aina, vanhat Ipsya koskevat postaukset löytyvät vastaavan tunnisteen alta tämän postauksen lopusta tai sivupalkista.


Viime kuun bagi oli todella söpö, siinä pieni kananmunanpoikanen makoilemassa :D Truth be told, en kyllä ehkä käyttäisi tällaista missään mutta näyttää kuvissa kyllä söpöltä. Tästä linkistä voit käydä muuten katsomassa koko tuotevalikoiman elokuulle, josta profiilin ja tehtyjen tuotearvioiden pohjalta Ipsyn tiimi valikoi kullekin asiakkaalle tuotteet jotka esittelen tässä postauksessa.
Teen tämän esittelyn nyt sikäli eri tavalla, etten laske tuotteille kokonaishintaa vaan ilmoitan joka tuotteen kohdalla sen täysikokoisen tuotteen hinnan.


CIATE LONDON WONDERWAND GEL-KOHL HYBRID LINER 'BLACK'
Mustat silmänrajaus- ja kohl-kynät on aina tervetulleita testaukseen, ja niin tämä Ciaten versiokin. Täysikokoisen kynän hinta on £15. Tuote odottelee vielä testausta, joten sen enempää kokemuksia ei vielä ole. Tämän pitäisi koostumuksen puolesta olla geelirajauksen ja kohl-kynän hybridi, yhdistäen kohl-kynän häivyttävyyden ja geelirajauksen intensiivisen pigmentin. Sounds good to me!


TARTE RAINFOREST OF THE SEA DEEP DIVE CLEANSING GEL
Tämän Tarten geelimäisen putsarin pitäisi olla sopiva vedenkestävälle meikille ollen silti hypoallergeeninen ja herkälle + kuivalle iholle soveltuva. Tämäkin odottelee vielä testausta, ja tämä 15ml pikkukoko onkin juuri sopiva kesän viimeisille mökkireissuille. Täysikokoisen pullon hinta Tarten sivuilla (josta muuten toimitetaan Suomeen!) on 24 euroa ja tuotetta on pullossa 150ml.




TRIFLE COSMETICS OMBRE RADIANCE BLUSH PALETTE 'RASPBERRY RIPPLE'
Tutkimuksieni mukaan tämä paletti on myyntikokoinen ja se on kummallista, nuo pannut on nimittäin ihan pikkuriikkisiä ja paletin halkaisija leveyssuunnassa on noin 7cm! Yritä siihen nyt mahduttaa poskipunasivellintä.. Ellei tarkoitus ole pyyhkäistä jokaista sävyä vähän mukaan ja toivoa että ne sulautuvat poskella jotenkin maagisesti :D Perhaps not.. Sävyt ovat kyllä kauniita, hieman puuterisia ja pöllyäviä kylläkin. Trifle Cosmeticsin tuotteet ovat kyllä ihan söpön näköisiä pahvipakkauksessa, mutta itse paletti on halpaa, ohutta muovia. Paletin hinta on $17.95, joka on kyllä aika paljon kun pannut ovat niin pieniä kun ovat.




BRTC JASMINE WATERFUL SLEEPING MASK
Tämä öisin käytettävä naamio lupaa pitää ihon kosteutettuna ja tehdä sille ihmeitä yön aikana, kun ihon omistaja matkailee höyhensaarilla. Naamio lupaa myös kirkastaa ihoa ja rauhoittaa sitä, joten otan tämän viimeistään ilmojen kylmetessä käyttöön! Korealainen ihonhoito on tunnetusti laadukasta, ja nämä sleeping packit hyviä juuri öisin, kun lukitsevat tehoaineet ihoon. Kannattaa vaan muistaa pestä naamio aamulla pois, sillä muuten tuloksena voi olla tukkiutuneita ihohuokosia! Rentouttavaa tuoksua tuotteeseen tuo siinä käytetyt laventeli- ja jasmiinivesiuutteet. Laventelin tuoksu ei kuitenkaan ole liian vahva! (Neil's Yard Remedies, here's looking at you!) Täysikokoisen 50ml purkin hinta on $28.


SO SUSAN BLENDER BRUSH
Tätä tuotetta ei löydy SoSusanin sivuilta lainkaan, mutta toisen, suht samanlaisen luomivärisiveltimen hinta on $17.95 joten lienee suhteellisen turvallista olettaa että tämäkin sivellin on suht samanarvoinen. Siveltimiä on aina kiva saada näissä yllätysbokseissa, eikä tämä ollut poikkeus! Sivellin on hyvän kokoinen ja synteettistä karvaa. Tämä näyttää mun mielestä enemmän shader-tyyppiseltä siveltimeltä kuin häivytyssiveltimeltä, mutta katsotaan.



Siinäpä ovat kaikki yhdessä koossa. Tosi kivoja tuotteita kaikenkaikkiaan, jäävät kaikki itselle ja testaan tosi mielelläni varsinkin Tarten putsarin ja BRTC:n yönaamion.

Mikä olisi ollut sinulle mieluisin tuote? Entä koko heinäkuun valikoimasta?

PS. Blogi on ollut nyt pystyssä puoli vuotta ja teitä aktiivisia lukijoita on kuukausittain jo yli 1500, ihan huippua! Superkiva arvonta tulossa pikapuoliin, jossa useampi onnekas voittaja, joten pysykää kuulolla.

6 kommenttia:

  1. Trifle Cosmeticsin miniatyyri-poskipunapaletilla on aika kova hinta. Ei kyllä kuvasta uskoisi, että on niin pieni. Muuten kaikki tuotteet ovat tosi kivoja ja houkuttelevia, ja pussukkakin aika söötti:)

    VastaaPoista
  2. Onpa pieni toi poskipunapaletti, kuva hämää, näyttää isommalta. :D Mutta tosi kauniit sävyt.

    VastaaPoista
  3. Moi! Mihin aikaan kuusta sulle yleensä tulee tuo ipsy, kauanko shipitolla kestää toimittaa? Maksatko paljon toimituksesta? Oon lueskellut että nuita saatuja ipsy bagejä arvioimalla saa sitten parempia tuotteita itselleen aina tulevaisuudessa, niin ehtiikö nuita käydä arvioimassa ennen kuun vaihdetta? Ja tiedätkö että saako vielä myöhemminkin jos ei ehdi tuotteet tulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Se vähän vaihtelee että miten muistan pyytää Shipitolta toimituksen, mutta yleensä se on tullu noin 2-2,5vko päästä siitä kun olen tehnyt requestin lähetyksestä Shipitolle. Joskus on tulleet jopa 10 päivässä, mutta ainakaan hitaammalla lähetystavalla ei tule sen nopeammin.
      Tuotteita ei välttämättä ehdi arvioimaan ennen kuun vaihdetta, mutta sen voi tehdä vielä useita kuukausia jälkikäteenkin ja se vaikuttaa sitten tuleviin tuotteisiin. Siitä kuinka paljon tuo arvioiminen vaikuttaa en osaa sanoa. Muuta kuin että Ipsy on kyllä yksi ihan suosikkini näistä kuukausibokseista, suosittelen sitä kovasti!

      Poista