maanantai 14. toukokuuta 2018

Trash talk - Marras/Joulu/Tammi/Helmi/Maalis/Huhtikuu + arvostelut!


Heipparallaa, ja ihanaa maanantai-iltaa. Toivottavasti teidän viikko on lähtenyt hyvin käyntiin!
Tänään käydään läpi loppuneita viimeiseltä kuudelta kuukaudelta. Aivan, that's right, tässä on loppuneita lokakuusta lähtien. Ihan kaikkia sheetmaskeja en säästänyt kun ne pussit välillä vuotaa ja on ihan klähmäisiä, mutta kaikenlaiset muut tuotteet tässä on. Käytän melkein kaikissa kategorioissa useaa tuotetta samanaikaisesti minkä vuoksi loppuneita ei määrällisesti ole ihan kamalasti kuitenkaan. Mutta käydään läpi ne mitä on!


PAUL MITCHELL AWAPUHI SHAMPOO
Superhyvä shampoo, tästä tykkäsi etenkin mun mies. Tykkäsin kyllä itsekin, raikas tuoksu ja hyvä pesuteho. Iso pullo (Hullareilta ostettu) riitti pitkään.

VICTORIA'S SECRET SHOWER GEL 'SUCH A FLIRT'
Alan olla vähän over näistä VS:n tuotteista mutta koska niitä aikoinaan tuli paljon hommattua niin käytellään nyt pois. Tämä Such A Flirt oli tuoksultaan sekoitus orkideaa ja carambola-hedelmää. Ihan perus suihkugeeli, haju alkoi tökkiä loppua kohden.

MISSHA SUPER AQUA FRESH CLEANSING MILK
Tämä oli ihan huippu kakkosvaiheen putsari, iso pullo oli riittoisa, pumppu toimi hyvin ja tämä toimi kakkosvaiheen putsarina ihan mainiosti. Mielellään tutustuisin Misshan muihinkin putsaustuotteisiin.



ESTEE EDIT PINK PEONY OVERNIGHT WATER PACK
Estee Edit taitaa merkkinä ollut jo kuollut ja kuopattu mutta tämä aikoinaan Glossy Boxista saamani yövoide/yönaamio oli oikein toimivaa tavaraa. Voide oli söpön vaaleanpunaista ja kosteutustehot hyvät.


EKOPHARMA MUSTAHERUKKA NAAMIO, VADELMA-KERAMIDI NAAMIO, SYVÄKOSTEUTTAVA KERAMIDISEERUMI
Ekopharman tuotteet on järjestään mun mieleen ja näitä sample-kokoja on tässä postauksessa enemmänkin. Mustaherukkanaamio on tosi hyvä mun pintakuivalle ja couperoottiselle iholle, vadelmakeramidinaamion käytin täysikokoisenakin loppuun ja ei vadelma-keramidi naamiossakaan valittamista ollut. Jos jostain antaisin noottia niin se on tuoksu, joka on sanallasanoen hieman tunkkainen. Mutta näin ikävä kyllä mun nenään luonnonkosmetiikassa yleensä on.

EVE LOM MORNING TIME CLEANSER
Ykkösvaiheen putsari, jossa tosi tahmea koostumus eikä tuoksu oikein ollut mun mieleen. Muuten ihan ok.

THE BODY SHOP OILS OF LIFE SLEEPING CREAM
Tätäkin yönaamiota mulla oli vaan samplekoko, mutta tykkäsin tästä paljon. Tässä on tosi voimakas tuoksu joka ei välttämättä ole jokaisen mieleen. Koostumus on suhteellisen ohut mutta kosteustehot on hyvät.


GARNIER RESPONS CARING SHAMPOO AVOCADO OIL & SHEA BUTTER
Ihan normi markettishampoo jossa ihan hyvä tuoksu, muuten ei mitään erikoista niin hyvässä kuin pahassakaan.

SCHWARZKOPF GLISS HAIR REPAIR FIBER THERAPY BONDING SHAMPOO
Sama laulu kuin edelliseen.

EYENLIP LULU HAIR AMPOULE
Ihan HUIPPU hiusampulli. Korealaisessa kosmetiikassa käytetään siis näitä hiusampulleja täsmä- ja tehohoitona ja tämä selvitti mun hapsuuntuneen ja ylipitkän tukan ihan huippuhyvin ja tästä putkilosta riitti kahteen käyttökertaan.  Tässä on myös itsestäänkuumeneva koostumus jota ei kannata säikähtää. Sain tän muistaakseni jonkun Ebay-tilauksen mukana mutta brändi on siis EYENLIP jos joku teistä haluaa tätä kokeilla! Suuret suosittelut.


KÉRASTASE ELIXIR ULTIME SHAMPOO
Nämä öljyshampoot tuntuu aina rasvoittavan mun tukkaa tosi nopeasti, joten ei ollut ihan mun suosikki. Mies kyllä tykkäsi tästä kovasti. Hyvä tuoksu!

INTENSE AFTER-COLOUR CONDITIONER
Tämä jäi väripaketista, ja oli ihan perus siloittava hoitoaine, ei mitään suurempaa sanottavaa. Riitti muutamaan käyttökertaan hyvin. Tykkään näistä paljon enemmän kuin pussiin pakatuista hoitoaineista.


BIODERMA HYDRABIO MICELLAR WATER
Sanoisin tätä maailman parhaaksi misellivedeksi, mutta niin paljon niitä on vielä kokeilematta joten tyydyn sanomaan että paras kokeilemistani. Tilailen näitä eBaysta yleensä, tämä kappale on ostettu ranskalaisesta apteekista. Puhdistaa meikinjäämät todella hyvin, ei kuivata ja mieto tuoksultaan. Kannatan todella kokeilua jos et ole vielä kokeillut!

PALMOLIVE CHOCOLATE PASSION BODY BUTTER WASH
Uuh, ehkä melkein parhaantuoksuinen suihkugeeli ikinä! Tai ei tämä ole edes suihkugeeli, vaan lähinnä suihkuvanukas mielestäni :D Huuhtelemisessa menee vähän kauemmin kuin normaalisti, mutta tämä tuntuu kosteuttavalta ja tosiaan tuoksuu huumaavalta. Tällä hetkellä käytössä on mansikka- ja marjamix-versiot. Nam.

BRTC JASMINE WATERFUL SLEEPING PACK
Todella hyvä yönaamio, kevyt koostumukseltaan mutta kosteutustehoja riittää. BRTC on korealainen merkki ja saatavilla muunmuassa Ebayn ihmeellisestä maailmasta. Tämä travel size-kokoinen tuubikin kesti monta käyttökertaa joten riittoisaa tavaraa. Sain tämän muistaakseni Lookfantsun boksista tai Glossyboxista aikoinaan.

EOS HAND LOTION 'FRESH FLOWERS'
Näissä EOSin hassunnäköisiin pulleroihin pakatut käsivoiteet on tosi kevyitä niin koostumukseltaan kuin kosteutustehoiltaan, mutta toimii työpäivän aikana ihan hyvin. Näitä on erituoksuisia, tämä on siis tuoksultaan mieto Fresh Flowers ja käytössä mulla on myös vaaleanpunainen marjaisa versio.

NIVEA CARING SHOWER MOUSSE
Perus niveantuoksuinen suihkuvaahto. Ei herätä minkäänlaisia tunteita, sanalla sanoen tylsä. :D ei lisättävää.


Nämä oli kaikki tosi ihania. Alarivin I'm Real (Tonymoly) naamioiden kangas on tosi paksua ja vähän hankala levittää kasvoille. Tuo kolmosrivin vasemmanpuoleinen Banana Milk Pack tuoksui sananmukaisesti ihan banaanilta, erittäin miellyttävä kokemus. Näistä joka tapauksessa jokainen naamio oli ihana ja erittäin toimiva. Haen naamiolta lähinnä siis kosteutusta, rauhoitusta ja ihonvärin tasaisuutta auttavaa koostumusta.


LUMENE SISU URBAN INTENSE SERUM
Tykkään tästä Lumenen seerumista ihan possuna - todella hyvä, metsäinen tuoksu ja erinomainen koostumus. Aion ostaa uuden putelin lähiaikoina. Koko Sisu-linja on kiinnostava ja aion siihen tutustua paremminkin.

TBS OILS OF LIFE & DROPS OF YOUTH SERUM
Nämä oli niin pieniä, muutaman tipan sisältäviä kokoja ettei oikeen saanut mitään tuntemuksia irti. Tuo Oils of Life-linja on kiinnostava ja sarjan yönaamiokin on tässä postauksessa ylempänä käyty läpi.

CURAPROX BLACK IS WHITE TOOTHPASTE
Mun mies käytti tämän, ja kommentoi ettei huomannut mitään eroa normaalin hammastahnan kanssa ja tuntui omituiselta käyttää. Ei jatkoon siis :D

SKYN INSTANT RELIEF EYE CREAM
Tässä oli tosi epäkäytännöllinen pakkaus, tykkään enemmän ihan perustuubeista. Tämä myös loppui tosi nopeasti ja tuntui ihan perus-sy-voiteelta.

L'OREAL RARE FLOWERS CLEANSING WIPES
Ihan ookoo puhdistusliinoja, käytin lähinnä swatchien puhdistukseen. Tässä oli tosi voimakas tuoksu, joka ei ollut mun mieleen. Liinat itsessään oli hyviä, kosteita ja puhdisti swatchit hyvin.

BEAUTYBLENDER SOLID SHAMPOO
Paras puhdistusaine siveltimien ja sienien pesuun. Käytän nimenomaan tätä saippuapalan mallista mieluiten, tämä on tehokas ja riittoisa. Tällä hetkellä testissä on Essencen vastaava, ja ihan hyvältä vaikuttaa sekin.

DOUGLAS HYDRATING MASK PACK 
Sain tämän kosteuttavan naamion Douglasin joulukalenterista, ja tästä riitti siis yhteen naamiointikertaan. Ei mitään ihmeellistä, en oikeen tykkää näistä poispestävistä kosteuttavista naamioista - tuntuu että samalla pesee sen kosteutuksen pois.


KICKS SKIN TREAT HAND CREAM
Ihan perus käsivoide, mieto tuoksu ja ok kosteutustehot. Ei sen kummempaa kerrottavaa.

TBS ALMOND HAND CREAM
Tuoksu oli aluksi tosi kiva, mutta siihen alkoi vähän kypsymään pikkuhiljaa. Tuubi oli siitä huono että siihen tuli nopeasti reikiä jotka vuosi sitten tietysti laukkuun. Kosteutustehot oli hyvät kyllä.

EOS ORGANIC STICK LIP BALM 'VANILLA BEAN'
Tämä oli ihan hyvä huulirasva, mutta tuoksui vaniljan sijaan ihan muovailuvahalta :D Käytin kuitenkin loppuun ja lopulta tuoksu oli ihan siedettävä, kun siihen oli tottunut.

POLAAR LIP BALM
Tosi hyvä ja hyväntuoksuinen huulirasva. Jatkoon!

SKYN BERRY LIP FIX
Sama tälle kuin ylläolevalle, käyttäisin mielelläni tätä lisääkin. Berry-sana tuossa tuotenimessä ei tule mitenkään mistään marjantuoksusta, kuten voisi kuvitella.

OH YEAHH! HAPPINESS LIP BALM 'CLEAR'
Tämän ostin I Love Me-messuilta viime syksynä, ja tykkäsin kyllä. Tuoksu oli hyvä, samoin kosteutustehot, onnellisuutta en huomannut tämän lisäävän (mitä tuotelupaus kuitenkin lupailee, happiness boosting complex). Hinta on melko kallis, 9,99€, ja siitä syystä tuskin hankin tätä uudelleen. Saatavilla on myös sävytettyjä versioita.


REXONA MAXIMUM PROTECTION DEODORANT STICK
Hyvä ja luotettava dödö.

BRIOGEO DON'T DESPAIR, REPAIR! DEEP CONDITIONING MASK
Oon käyttänyt näitä jo useita tuubeja kun näitä tuli jossain vaiheessa LF:n boksista, joulukalenterista ja vaikka mistä. Mun mielestä äärimmäisen tylsä tuote, ei tuoksu juuri miltään ja teho hoitoaineena maksimissaan keskinkertainen.

BATISTE FLORAL & FRUITY BLUSH DRY SHAMPOO
En käytä kuivashampoota kovin usein, mutta tämä palveli hommassaan hyvin. En ollut tuoksun suurin fani kylläkään.

REXONA ALOE VERA DEODORANT
Hyvä ja hellävarainen dödö, käytin usein sheivauksen jälkeen. Ei valitettavaa.


CATRICE LIP GLOSS, MUA LUXE WHIPPED VELVET & COLOURPOP ULTRA GLOSSY LIP
Nämä kaikki huulituotteet oli vanhentuneita. Colourpopin kiillot on hyviä ja niistä tykkään. MUA oli ihan kuraa, haisi ihan maalilta ja Catrice oli vaan peruslaimea huulikiilto (sanoo kylläkin nimekseen liquid lipstick :D)

ESSENCE LASH & BROW GEL
Käytin tätä kulmageelinä ja tykkäsin kovasti. Aika märkä koostumus, ja kaikki eivät ole sen ystäviä. Ostaisin uudelleenkin.

BENEFIT POREFESSIONAL PRIMER
Tämä primer on mulla käytössä lähinnä kesäisin kun iho rasvoittuu enemmän. Perushyvä mattaava ja huokosia peittävä primer, jota ostin Lontoosta juuri isomman koon.

IT COSMETICS BROW POWER 
Erinomainen kulmakynä joka tuli muistaakseni Boxycharmista, mutta tämä loppui hujauksessa, tuntui että parin kerran jälkeen. Harmi, koska tykkäsin tästä kovasti.


CELLNCO EYE LOVE PEN LINER
Jo aikansa elänyt ja kuivunut tussiliner. Ei ole oikein mitään mielikuvaa tästä.


CATRICE WASH OFF WATERPROOF MASCARA
Hassu ripsiväri, joka lämpimällä vedellä irtosi eräänlaisina "tuubeina" jotka sitten levisi ympäri naamaa. Oli kyllä ihan toimiva eikä levinnyt silmien alle.

TARTEIST LASH PAINT MASCARA
Ei mikään superripsari, mutta ihan toimiva. Leviää helposti silmien alle ikävä kyllä.

BENEFIT ROLLER LASH MASCARA
Mun lemppariripsari pitkään ja hyvällä sijalla vieläkin, kohtuullisen kokoinen kumiharja ja kiva koostumus. Suosittelen tutustumaan!

Meikkisienistä mukana on Essencen, PUR:n ja Real Techniquesin sienet. Paras näistä on ehdottomasti RT:n versio, käytän sitä joka päivä ja tykkään siitä enemmän kuin esim BB:sta. Pahoittelut kun Essencen sieni on törkyinen, blendailin sillä varjostuksia ennen sen eläköitymistä :D

Kiva jos jaksoitte lukea! Seuraavaksi vuorossa on parin PR-tuotteen esittely + arvio sekä postaukset uusimmasta Ipsy Glam Bagista ja huhtikuun Boxycharmista jonka sain postin kämmäilyn vuoksi vasta eilen. Myös Lontoon matkasta tulee juttua, samoin ostoksista kunhan ehdin postauksen kirjoittaa.

4 kommenttia:

  1. Olipas aikamoinen satsi:) Palmoliven "suihkuvanukkaat" on kyllä ihania. Tykkään itsekin niiden paksusta koostumuksesta ja taivaallisista tuoksuista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, näitä oli vähän kertynyt :D Tykkään käyttää myös suihkuöljyjä, mutta kyllä nää paksummatkin on ihania.

      Poista
  2. Awapuhi. <3 En ole nyt käyttänyt shampoota vuosiin, mutta se oli pitkään yksi lemppareitani. Pitäiskin varmaan verestää muistoja sen kanssa. ^_^Multa on mennyt tollainen Eve Lomin putsari ihan ohi, tosin en oo pitkään aikaan muistanut katsoa, mitä uutta brändille on tullut. Sitäkin tuli käytettyä muutama vuosi sitten paljon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle toi Eve Lom on aika tuntematon, onko niillä hyviä tuotteita? Mitkä on olleet sun suosikkeja?

      Poista