torstai 20. kesäkuuta 2019

Bette Box - Kesäkuu '19

Heipparallaa, ja ihanaa juhannusta! Moni meistä varmaan säntää mökille tänään tai viimeistään huomenna, vaikka säätä on taas luvattu jos monenlaista niin juhannus on aina juhannus ja keskikesän juhla säätilasta huolimatta :D.



Kesäkuun Bette saapui tässä kuussa tosi myöhään, mutta tästä oli tullut infoa jo etukäteen että boksien lähetys viivästyy. Tämä kesäkuun versio oli siis Kesäbette vol.1 - nämä kesäbettet menevät aina tietyn, kesäisen teeman mukaan ja näitä olikin hehkutettu kovasti jo etukäteen. Teemana oli "Think a little less, live a little more" eli intuitiolla kesään ja tehdään sitä mikä tuntuu hyvältä juuri siinä hetkessä. Ja näinhän sen pitää ollakin! Mieli kaipaa lomaa siinä missä kroppakin (ellei vielä enemmän). Tuotteet olivat selkeästi sellaisia jotka voi napata festareille vaikka mukaan kun tilaa paljolle ylimääräiselle ei ole.

** Boksi saatu veloituksetta blogia varten. Mielipiteet 110% omiani, niin posit kuin negat.




Tuotteita oli tässä boksissa 6, joista yksi oli ns. näyte. Bokseissa oli tarjolla muutamaa eri variaatiota, joista henkilökohtaisesti löytyi kyllä aika paljon eroa muunmuassa tuotteiden yhteisarvossa.



Ensimmäisenä boksista putkahti Glitternistin glitteriä pieni purkki, mallia Fiji XL. Nämä olivat varmasti tosi tykätty juttu - mä en kovin usein glitteriä naamalle näe syytä pistää, mutta laitan tämän purkin kyllä talteen. Tämä oli täysikokoinen 6,5ml purkki ja hintaa noin 6,50€, esimerkiksi Sokoksilla.


Edelliseen liittyen oli mukana vaseliini, joka ilmeisesti toimii erinomaisesti glitterin kiinnitykseen. Käyttää voi toki myös vaikkapa huulivoiteena. Tämä oli kuitenkin aika plääh, tuotteen arvosta (1,79€, tämä oli siis täysikokoinen tuote) puhumattakaan.

Mukana oli myös purnukka Ziajan ravitsevaa jalkavoidetta, joka sisältää auringonkukka- ja oliiviöljyä pehmentämään kärsineitä kesäjalkoja (mainittu sopivan erinomaisesti kovettumien hoitoon ja pehmittelyyn). Ziaja on edullinen merkki, tämä purkki on täysikokoinen (50ml) ja sillä hintaa 4,90€. (Huomaatteko, mitä tarkoitin tuolla tuotteiden alhaisella yhteisarvolla..?)



Lumenen Luminous Shine-huulikiilto tuli kesäisessä, mutta mulle tarpeettomassa kylmänsävyisessä pinkissä värissä. Mukana on myös aavistuksen siniseen shiftaavaa shimmeriä. Näitä oli bokseissa myös nudena ja persikansävyisenä, jompikumpi niistä olisi toiminut paremmin. Näiden ovh on 9,90, ja tämäkin tuote tuli boksissa täysikokoisena. Sävyn nimeä en saa nyt millään päähäni!


Ainoa näyte oli tämä NJIE:n proteiinipatukka, josta en osannut innostua laisinkaan - nämä eivät ole mun juttu yhtään. Joku suklainen versio ehkä menisi :D Tätä saa ostettua omakseen noin 3:lla eurolla.

Afterspa:n Mini Makeup Remover on varmasti omiaan esimerkiksi juuri festareille, tämä kun lupaa puhdistaa meikit ilman mitään pesuainetta, ainoastaan vedellä kostuttamalla. Itse olen niin koukuttunut kaksoispuhdistukseen ja miselliveteen, että tälle ei tule mulle käyttöä. Otan tarvittavat tuotteet mökille mukaan, kyllä kasseissa sen verran tilaa on :D Ja festareillekin jos tulee lähdettyä niin yleensä ollaan yötä hotellissa ja sama aate tavaramäärästä pätee sielläkin. Tämä maksaa n. 5,95€ ja saatavilla esimerkiksi Boots.com:sta (toimittavatko he taas Suomeen? Jossain vaiheessa se loppui, onko alkanut nyt uudelleen?).



Tekstistä varmasti paistaa selkeästi läpi että tämä boksi oli mulle aikamoinen ohiveto ja pettymys. Varsinkin kun muiden bokseista paljastui nudehuulikiiltoa, kotisokerointituotetta, peitevoidetta.. Tuo kotisokerointi oli sellainen joita oli laitettu randomisti joihinkin bokseihin, mutta mun mielestä sen olisi voinut laittaa ihan jokaiseen boksiin omana tuotteenaan.

Boksin tuotteiden arvo oli todella alhainen, n. 29€. Paljon tätä alemmaksi ei voi oikein enää mennä, jos boksin ostohinta on 18,90€ kuukaudessa. Jos verrataan Boxycharmiin jonka arvo on aina yli 100 dollaria ja ostohinta about sama ($21)

Toivotaan että loput Kesäbettet aiheuttavat enemmän innostusta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti