lauantai 31. elokuuta 2019

Sephoran ostokset ( + vähän muutakin )

Moikka!

Käytiin paremman puoliskoni kanssa kesän alussa Tukholmassa risteilyn muodossa, ja päiväretki Sephoraan oli tietysti ensimmäisenä ohjelmassa (tai oikeastaan ainoana auringossa paistattelun ja kahvittelun lisäksi :D) ja sieltä tulikin haalittua jos vaikka mitä kivaa. Lisäksi Åhlensin kosmeosastolta ja laivan taxfreestä ostin muutaman jutun.


Yritän laittaa Sephoran hinnat (kruunuissa) näkyviin kun siitä on kuitti tallella, mutta muiden kohdalla mennään mututuntumalla tai ilman hintaa.




Sephoran Cream Lip Stainit on tosi hyviä koostumukseltaan; eivät lainkaan kuivattavia ja pigmenttiä on runsaasti. Lopputulosta voisi kuvailla satiiniseksi. Tässä siis vaaleampi sävy 21 jolla oli hintaa 70 SEK ja sävy 33 jonka hinta oli jostain syystä tuplat, 140 SEK. Nämä ovat tällaisia kylmäsävyisiä nudeja (tai tuo tummempi on lähes ruskea) joita mulla ei niin paljoa ole, kun tuppaavat helposti olemaan aika lämpimiä sävyiltään.

Kulmakyniä ostin kaksi, Benefitin Goof Proofin (laivan taxfreestä) sävyssä nro 2 muistaakseni sekä Sephoran oman merkin Longlasting Fiber Brow Pencil-kulmakynän (hinta 105 SEK). Näistä tuo Sephoran on pikkuisen tummempi. Molemmat ovat tosi hyviä ja tekevät siistiä jälkeä, eli ei valitettavaa. Goof Proofista mulla on ollut pieni matkakoko, mutta ostin nyt sitten täysikokoisen.





Beautyblenderin Re.Dew-suihke kiinnosti jo etukäteen ja sen nappasin taxfreestä mukaan. Tätä voi siis käyttää meikin alle, päälle ja kosteuttamaan meikkisientä jos se alkaa meikin teon edetessä kuivumaan.
Too Facedin HangoverX-sarjan primerista pidän kovasti ja tämä suihkekin kiinnosti - ja siinä on yhtä ihana kookoksen tuoksu kuin primerissakin, siitä plussaa. Mä olen varmaan vähän outo siinä että mua ei haittaa tuotteiden tuoksut lainkaan (edes Hudan meikkivoiteen joka monelle tökkii tosi pahasti sen tuoksun takia), vaan ne ovat oikeastaan suurta plussaa. Toki mun ihokaan ei ole sillätavalla herkkä että se räjähtäisi tuoksun takia. Re.Dew:n hintaa en muista (olisko ollut kuitenkin 20-30e välillä) mutta tämä TF pikkukoko oli Sephorassa 225 SEK eli ei ihan halpa. Sephorassa tykkään kovasti juuri näistä saatavilla olevista matka/kokeilukokoisista jotka ovat tietysti täysikokoisia edullisempia mutta kuitenkin sen kokoisia että niistä riittää tosi pitkäänkin.

Parhaan meikkivoidesiveltimen etsintä on aina käynnissä, ja IT Cosmeticsin Heavenly Luxe Flat Top Bufferin pitäessä kärkipaikkaa ostin testiin tämän Zoevan 104 Bufferin (hinta 200 SEK) ja oi että, tämä on tosi hyvä! Nousi jaetulle kärkipaikalle tuon IT:n siveltimen kanssa. Tämä levittää meikkivoiteen todella nopeasti ja tehokkaasti ja jättää iholle tasaisen ja sileän pinnan. Suuri suositus Zoevan siveltimelle muutenkin, mielestäni esim Morphea selvästi parempia laadultaan.

Sephoran omat puhdistusliinat on ihania, ja olisin ostanut useampaa sorttia jos niitä olisi ollut jäljellä. Nyt niitä oli vain tätä yhtä, mutta vesimelonin tuoksu on ihana ja liinat ovat sopivasti kosteita ja sopivan tehokkaita mutta kuitenkin hellävaraisia. Nämä ovat edullisia, hintaa oli vain 850 SEK.






Luomiväripaleteista lähdin ensisijaisesti hakemaan Natasha Denonaa, mutta haluamani Star-paletti oli ikävä kyllä loppunut juuri samana päivänä joten nappasin sen sijaan mukaan tämän Too Facedin pelkkiä mattasävyjä sisältävän persikkasarjan paletin (jossa sama tuoksumaailma kuin muissakin persikkatuotteissa!). Enkä katunut. Sävyt ovat pigmenttisiä mutta silti häivyttyvät helposti ja nopeasti, ja sävyjä löytyy vaaleasta tummaan eli periaatteessa silmämeikin voi tehdä pelkästään tälläkin. Itse kyllä nappaan luomelle aina jotain shimmeriä, mutta each to their own. Tämän hinta oli 585 SEK eli selkeästi ostoksistani hinnaltaan kallein.






Laneigen Water Sleeping Maskin olen monesti meinannut eBaysta tilata mutta se on aina jäänyt, joten nyt napsin sen hyllyltä ostoskoriin (mielestäni tämä on matkakokoinen). Saman merkin Lip Sleeping Mask on ihan parasta parsaa mitä tulee huulirasvoihin, joten kovat on odotukset tällekin. Vielä en ole kokeillut kun jonossa on monta muutakin naamarasvaa. Tämän hinta oli 160 SEK.

Fenty Beautyn jopa kulttimaineessa oleva Gloss Bomb piti ostaa testiin ihan sen takia että sitä kehuu everybody and their grandmothers ja kuulemma pitäisi sopia joka ihonsävylle ja kaikenlaisiin meikkilookkeihin. En tiedä siitä, mutta tämä on kyllä ihan kiva perus huulikiilto vaikkei ehkä ihan lunastanut suuria lupauksiaan kuitenkaan. Mutta kyllä tämä käytettyä tulee kun haluaa vain helposti jotain huulille eikä jaksa säätää esimerkiksi nestemäisten huulipunien kanssa. Tämän hinta oli 225 SEK.

Farsalin primerit on IHANIA (ennestään mulla oli jo Rose Gold Elixir ja Unicorn Elixir) ja toivelistalla oli juurikin tämä vihreässä pullossa oleva Skintune Blur (hinta 240 SEK). Meinasin ensin ostaa sen täysikokoisena kun en löytänyt matkakokoista mistään, mutta kassan vieressähän niitä oli joten kyllä kiitos. Tässä on tosi raikas, hento tuoksu ja vaikka en huomaa varsinaisesti ihon blurrautuvan levityksen jälkeen niin tämä pitää meikin kauniina ainakin hetken pidempään. Ainoa miinus siitä että pikkuruinen pipetti ei oikein jaksa imeä tätä sisäänsä ja tuotetta annostellaankin kasvoille lähinnä dippaamalla tipettiä ja pyyhkimällä sitten siitä primeria kasvoille :D Suuri suositus kaikille merkin primereille! Näitä myy esimerkiksi Cultbeauty.

Benefitin Roller Lash on mun suosikkiripsareita jo jonkin aikaa taaksepäin, ja edellisen loputtua ostin nyt uuden, mutta matkakokoisen version (koska ripsivärilaatikko pursuaa jo muutenkin..) laivan taxfreestä. Ripsiväreistä on muuten sanottava se etten IKINÄ lopeta käyttämästä niitä 6kk jälkeen, vaan käytän siihen asti että massa kuivuu tai alkaa muuten vaikuttaa vanhaksimenneeltä. Yhtäkään silmätulehdusta tai muuta ongelmaa ei ole ollut.










Sitten vielä puuteriset kasvotuotteet.
Fentyn Sun Stalk'r-aurinkopuuterista olin kuullut paljon hyvää, joten se sävyssä Inda Sun lähti mukaan. Tämä on vaalein saatavilla oleva sävy. En itseasiassa ole muistanut vielä käyttää tätä, joten nyt pakko kyllä ottaa rutiiniin mukaan :D kiva kun näitä hukkuu mun kokoelmiin jatkuvasti.. vaikka yritän karsia tasaisin väliajoin tavaraa pois. Tämän hinta oli 360 SEK. Tämä sävy on aika kiva, neutraali, tummemmat sävyt olivat lämpimämpiä.
Sephoran oma Bronzing Powder sävyssä Bali on myös aika viileäsävyinen ja käy myös contouriin. Hintaa 180 SEK. Näissä molemmissa on pigmenttiä silleen sopivasti - ei liikaa että olisi vaikea häivyttää mutta kuitenkin niin ettei tarvitse kymmentä kertaa pyörittää sivellintä pannussa.

Sephoran oman merkin tuotteet on kautta linjan aika hyviä, samoin tämä poskipuna sävyssä Shame On You! Sävy on kaunis, satiininen, ehkä korallipinkki olisi hyvä adjektiivi kuvaamaan sitä. Näyttää pannussa aavistuksen tummemmalta kuin mitä swatchatessa on. Tähän pätee sama kuin aurinkopuuteriin - pigmenttiä on sopivasti. Ehkä saisi olla ihan inasen enemmän. Tämä kustansi 155 SEK.

Urban Decayn Afterglow-sarjan highlightereista mulla on sävy Sin ennestään pikkukokoisena pannuna, ja olen pitänyt siitä kovasti. Tämä pinkkiintaittava sävy Aura oli Åhlens-tavaratalon kosmeosastolla -50% alennuksessa joten napsin sen sieltä mukaan. Sävy on tuollainen jäisen vaaleanpunainen, jos tässä kuvauksessa on mitään järkeä :D Olisko tämä ollut hinnaltaan jotain 13€ pintaan.


Sellainen kasa kaikkea kivaa!

Onko tuttuja juttuja, tai jotain mistä toivoisitte erityisesti mielipiteitä ja lisätietoa?

3 kommenttia:

  1. Ihania juttuja ostit ��
    Sulla oli pikku typo Sephoran meikkiliinojen hinnottelussa, ainakin toivon niin.. "Nämä ovat edullisia, hintaa oli vain 850 SEK."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, meinaatko sitä ettei hinta ollut oikeasti edullinen? :D Oli se muihin ostoksiin verrattuna. Ja maksaapa ne Suomessakin helposti 5-7e / pkt.

      Poista
  2. Eikö 850 SEK olis lähes 90€?

    VastaaPoista