sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020: Kosmetiikkajoulukalenterit - luukut 1-12!

Hienon bannerin teki tänäkin vuonna HANNAMARIA
 

Moikka!

Joulu on jo ihan nurkan takana, aivan ihana juttu. Koko syksy on mennyt toodella nopeasti ainakin täällä päässä - uusi työpaikka elokuun lopussa (vihdoin ja viimein, ehdin olla lähestulkoon vuoden työttömänä kuitenkin), aloitin heppailuhommat uudelleen, sen semmoista. Mun vuoden kohokohtia on aina joulu, rakastan kaikkea jota siihen liittyy ja tänä vuonna entistä enemmän - omat vanhempani ovat vallitsevan tilanteen takia pitkästä aikaa Suomessa joulun ja vietän sen heidän luonaan meidän perinteisiä jouluruokia syöden ja lapsuudenkodissa ajasta nauttien. Mieheni lähtee mahdollisesti omien iäkkäiden vanhempiensa luokse Satakuntaan, elleivät rajoitukset mene siihen pisteeseen ettei sinne kannata lähteä. Katsotaan.

Mutta asiaan - tämän joulun luukku (kuten viime vuonnakin) käsittelee yhtä ihanaa jouluperinnettä - nimittäin kosmetiikkajoulukalentereita! Tänä vuonna mun kalenterit olivat Lykolta, TwistBe:ltä ja Skincitylta. Lykon kalenteri taisi olla hinnaltaan 59e, Skincityn kalenteri oli 139e ja TwistBe taisi olla 179e. TwistBe ja Skincity ovat täynnä luonnonkosmetiikkaa ja lähinnä siis ihon- ja vartalon sekä hiustenhoitoa, Lykolta tulee myös värikosmetiikkaa (tai näin ainakin olin jostain lukevinani). On tietysti helpompi miellyttää isoa joukkoa ihmisiä kun joukossa on useimmille sopivia tuotteita.

Lasken postauksen loppuun kaikkien tuotteiden arvon niiden pakkauskoon perusteella, niin nähdään miten hyvin kalenterit tarjoavat rahalle vastinetta.

Kuva (c) LykoKuva (c) SkincityTwistBe joulukalenteri 2020
TwistBe joulukalenteri oli todella nätisti käsinpakattu


Ajattelin että käydään nyt läpi ensimmäiset puolikkaat kalenterien annista, ja joulun jälkeen sitten luukut 13-24. Laitan jokaisen päivän tuotteisiin linkit ja tiedon täysikokoisen tuotteen hinnasta. Linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta tehdyistä ostoksista.


1.12

Joulukuun eka, tästä se lähtee! Lykon kalenterista paljastui kiva yllätys - Dermalogican Precleanse Balm (10ml). Tykkään merkin Precleanse-puhdistusöljystä tosi paljon ja olen tätä halunnut pitkään kokeilla, joten tämä oli erinomainen! Skincitylta paljastui mulle ihan uusi merkki, Dr. Barbara Sturm ja tuote oli Glow Drops (10ml), joka nimestään huolimatta ei ole highlighter vaan heleyttävä seerumi. TwistBe:n kalenterin aloitti Nourish Londonin Balance Detoxifying Cleanser täysikokoisena. Putsareita ja seerumeita tässä taloudessa kyllä käytetään, joten kaikenkaikkiaan hyvä ensimmäinen luukku jokaiselta!

Dermalogica Precleanse Balm / Lyko ovh 46,50e / 90ml

Dr. Barbara Sturm Glow Drops / Skincity ovh 140e / 30ml

Nourish London Balance Detoxifying Cleanser / TwistBe ovh 22.90e / 100ml2.12

Tokat luukut pitivät sisällään varsin kivoja juttuja! TwistBe:n kalenterista paljastui Bybi Beautyn Swipe Clean-puhdistusöljy (30ml), Skincitylta Codagen klassikkotuote, The Oil (10ml), jota voi käyttää tarpeen mukaan niin vartalolle, kasvojen iholle kuin hiuksiinkin. Tämä tuoksuu ihanalta! Lykon kalenterista paljastui Maria Åkerbergin Papaya Peeling-kuorintatuote (30ml).

Bybi Beauty Swipe Clean Cleansing Oil / TwistBe ovh 13,90e / 30ml

Maria Åkerberg Papaya Peeling / Lyko ovh 6,90e / 30ml

Codage L'Huile The Oil / Skincity ovh 49e / 100ml3.12

Kolmas päivä! Ja tasan 3 viikkoa jouluaattoon! Tapu Tapun kasvokinnas ilmestyi TwistBe:n pussukasta. Tämä ei varmaankaan jää omaan käyttöön - en osaa oikein tällaisia käyttää jostain syystä. Mutta eiköhän tälle ottaja löydy! Lykolta paljastui Glow Boost by Lyko Hydrogel Sheet Mask ja Skincityltä erittäin mielenkiintoinen 15ml Regenerating Cleanser (paljon tullut muuten putsareita tässä :D) merkiltä nimeltä Tata Harper.

Pakko muuten kehua sekä TwistBe:n että Skincityn asiakaspalvelua - olen laittanut joka päivä Instagramiin Storyihin kuvat kalenterisaalista, ja molemmista kommentoidaan päivittäin näihin ja kysytään mitä olen tykännyt tuotteista yms. Ja auttoivathan he siinäkin, kun Skincityn kalenterin saapuessa olivat sen 6 ekaa luukkua sotkeutuneet keskenään ja pudonneet pussukoistaan - he laittoivat minulle viestinä kuvan siitä mikä kuuluu mihinkin ja vielä niin että tuotteet oli kääritty silkkipaperiin ettei niistä nähnyt mikä tuote on kyseessä, ja näin sain luukut 1-6 järjestykseen helposti. Ihan superia!

Tapu Tapu Kasvokinnas / TwistBe ovh 6,90e

Tata Harper Regenerating Cleanser / Skincity ovh 87e / 125ml

Glow Boost by Lyko Hydrogel Face Mask Golden / Lyko ovh 4,90e4.12

Neljännen päivän luukuista kuoriutuivat Dermaceuticin Turn Over Stimulating Night Cream (15ml). Tämä merkki on ihan uusi mulle, mutta yövoiteita kyllä kuluu. Tämä tuli Skincitylta. TwistBe:ltä putkahti Eco By Sonyan (tämäkin mulle ihan tuntematon merkki) täysikokoinen Face Tan Water eli naamanrusketusvesi (100ml). Tämäkään tuskin jää mun käyttöön, olen niin huono itseruskettavien kanssa, mutta tällekin löytynee kyllä ottajia. Lykolta tuli hyvinkin käyttis (täysikokoinen) Silky Eyeshadow Estelle & Thildiltä, sävy oli ruskea matta Walnut. Erinomainen arkisävy, ja pigmenttiä tuntui olevan oikein kivasti.

Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow "Walnut" / Lyko ovh 15,90e

Eco By Sonya Face Tan Water / TwistBe ovh 42e / 100ml

5.12

Melkein jo itsenäisyyspäivä! Tämän lauantain luukuista paljastuivat Foodinin Suklaavadelmat, Ritualsin The Rituals of Sakura Body Cream (joka muuten tulee joka. ikinen. vuosi jostain kalenterista..) sekä minulle ihan uuden merkin Instytutumin A-Superpacked X-Strength Retinol Serum (10ml). En ollut juurikaan innostunut syötävistä, haluan kalentereistani mieluiten kosmetiikkaa, eikä tuo iänikuinen Ritualskaan oikein sytyttänyt.. mutta näitä päiviä aina välillä tulee, ja tämä on oikeastaan so far ainoa ei-niin-innostava luukku. Seerumi sensijaan kiinnostaa kovasti, ja antiaging-tuotteetkin kiinnostaa pikkuhiljaa enemmän ja enemmän iän karttuessa.

6.12

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tämän juhlapäivän (jota kyllä vietittiin ihan omituisesti, kun ei tullut normaaleja Linnan Juhlia..) luukuista avautuivat seuraavat tuotteet: Lykolta James Readin Gradual Tan Face Mist (30ml) jota olen pullollisen joskus käyttänyt - tykkään näistä rusketusvesistä enemmän suihkemuodossa. Tämä saattaa silti lähteä eteenpäin vielä, en ole ihan päättänyt. Skincitylta tuli ilahduttavasti heidän omaa sarjaansa oleva stick-muotoinen kahvikuorinta kasvoille. TwistBe:llä olikin tuplaluukku, sieltä löytyi Nuori-merkin Vital Eye Crram (3ml) sekä Supreme Moisture Mask (5ml). Tämä on mulle myöskin ihan uusi merkki, joten erittäin kiva päästä kokeilemaan! Tykkäsin erityisesti siitä että kombo sisälsi sy-voiteen, pidän niiden kokeilemisesta paljon.
7.12

Päivä nro 7 pitikin sisällään vain täysikokoisia (tai no Maria Åkerberg voidaan ehkä laskea travel size-kokoiseksi, siitä kun myydään vielä isompaakin mallia) tuotteita, jes! Lykolta UD:n ikoninen All Nighter Setting Spray josta pidän kovasti ja tämä jääkin back up-tuotteeksi, kunhan ensin käytän aukiolevia kiinnityssuihkeita pois. Viimeksi Maria Åkerberg tuli Lykolta, mutta tällä kertaa se paljastui Skincityn kalenterista ja on kuorinnan sijaan käsivoide (100ml). Itselläni on varsinkin talvisin kädet aina kuivat, joten käyttöön tulee jos tuoksu on vaan sellainen mitä herkkä hajuaistini kestää (en ole siis hajusteherkkä, mutta sanoisin että olen hyvin opinionated siinä mitkä tuoksut on hyviä ja mitkä ei :D). Kävinpä nyt avaamassa tuon tuubin ja se ei tunnu tuoksuvan juuri miltään, mikä on aivan hyvä. Tuubissa kun lukee Calendula, ja ainakin Lidlin vastaavalla kasvilla terästetty tuotelinja tuoksui ihan kamalalta.. TwistBeltä ilmaantui jo toinen Nourish Londonin tuote, tällä kertaa Antioxidant Peptide Mist eli kasvosuihke joka kertoo olevansa seeruminkaltainen kasvovesi - käyttänen tätä siis kasvoveden tavoin ja länttään vielä seerumin päälle ennen kosteusvoidetta ja/tai öljyä.8.12

Eilen tuli täysikokoisia tuotteita - tänä päivänä sitten niiden vastakohtia :D TwistBe on ihastunut nyt tähän Nourish Londoniin, sillä nyt tuli pikkuruinen pullo Protect Replenishing Peptide Serumia (5ml).. Nyt muuten kun ajattelen niin tähän mennessä on tullut merkiltä putsari, kasvovesi ja nyt seerumi - onko vielä odotettavissa kosteusvoidetta ja sy-voidetta? Ei sillä että se haittaisi, merkin tuotteet on mulle pääosin ihan uusia tuttavuuksia ja niitä on aina kiva kokeilla. Lykolta tupsahti OGX:n Argan Oil of Morocco Shampoo (88,7ml), jota olen joskus käyttänyt enkä juurikaan ihastunut, mutta hiuksissani on nyt taas tuore permis ja ne kaipaavat paljon kosteutta joten annan tottakai tälle uuden mahdollisuuden. Skincity tarjoili Paula's Choicelta 10% Azelaic Acid Boosterin joka lupaa olla varsinainen monitoimituote: kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä, hoitaa sitkeitä epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoärsytyksiä, ja vaikka mitä muuta. Kuulostaa mun herkälle iholle erittäin hyvältä vaikka täsmähoitona alueelle johon mulla eniten epäpuhtauksia tulee (hormoniosasto eli leuan alue). Tämän, kuten muiden happotuotteiden kanssa, pitää muistaa päiväsaikaan aurinkosuoja käytön aikana.9.12

Eilisen shampoon kaveriksi Lykolta tuli hoitoaine, samaa sarjaa ja samankokoisena (88,7ml). Meillä kun on molemmilla pitkät hiukset (miehellä ja minulla) niin hiustuotteita kuluu ja varmasti nämäkin pääsevät käyttöön pikapuoliin. Skincitylla olikin tuplaluukku ja sieltä paljastuivat NMF Hydrating Body Mist (50ml) sekä ihana Luminous Licorice Toner (50ml) jonka itseasiassa tilasin ihan samankokoisena jokin aika sitten testiin.. No, jos tähän ihastun niin onpahan back up olemassa! Olen kuullut tästä vain hyviä asioita joten innolla odotan testaamista. TwistBe:n luukku oli isokokoinen ja sieltä tulikin täysikokoinen Olivia Kleinin Balance Cream jonka kerrotaan sopivan herkälle, helposti punoittavalle ja kosteutta kaipaavalle iholle (hello, it's me!). Olen käyttänyt yhden pullon saman merkin Vitamin Creamia sekä Hydra Serumia, joten tämä oli ihana yllätys ja tulee varmasti käyttöön. Tämän pitäisi olla täyteläinen mutta silti hyvin imeytyvä, ja luulen että käytän tätä enimmäkseen yövoiteena kunhan talvi tästä väistyy. Talvella ihoni kun kaipaa jytyjä kosteutustehoja.10.12

Kymmenennen päivän luukuista paljastui tuotteita, joista en ollut superinnostunut ensinäkemältä mutta eivätköhän ne käyttöön suurilta osin ainakin päädy. Lykolta tuli K-Beauty Secretsin Tea Tree Restoring Mud Mask, ja käytän pääosin kangasnaamioita enkä näitä levitettäviä, mutta eiköhän tämäkin tule käytettyä (kirjoitushetkellä juuri Originsin Turmeric-naamio kasvoilla..). Skincity lahjoitti tämän päivän luukussa Joanna Vargasin (tämäkin mulle uusi merkki!) Cloud Bar-saippuapalan joka kertoo sopivansa herkälle iholle päivittäiseen puhdistukseen ja kuorivansa myös hyvin hyvin hennosti ihoa. Olen toistaiseksi hyvin huono käyttämään näitä palasaippuoita, mutta ostin kyllä niille jo hienon alustan joten jossain vaiheessa otan härkää sarvista ja alan niitä käyttämään - muutamia kun on jo erinäköisistä pr-pakkauksista ynnä muista kokoelmaan eksynyt. TwistBe:ltä tuli sitten Apeiron Natural Care:n (tämäkin merkki tuntematon) Wildrose Organic Oil (täysi koko 75ml). Tätä voi siis käyttää Codagen öljyn tapaan ilmeisesti niin hiuksiin, vartalolle kuin kasvoillekin, lisäksi myös hierontaöljynä. Tämä villiruusu lupaa tasapainottaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. En juurikaan perusta ruusun tuoksusta, mutta tämä ei onneksi juurikaan tuoksu ruusulle vaan tuoksu on hennon kukkainen. Siitä plussaa!11.12

Yhdestoista päivä oli perjantai, ja perjantaita sulostuttamaan kalenterista paljastuivat Lykon Nailpolish Remover (tämä on sellainen, jossa purkin sisällä on itse aineen lisäksi sellainen sieni, eli sinne vaan tungetaan sormi sisään ja hierotaan ympäröivään sieneen kynttä jonka pitäisi sitten irrottaa tujummatkin glitterlakat) ja hyvälle kynsilakanpoistoaineelle on aina käyttöä, varsinkin nyt kun mulla ei pitkään aikaan ole rakennekynsiä enää ollut. Skincitylta tuli Dr. Baborin Enzyme Peeling Balm, eli entsyymikuorinta (20ml). TwistBe:ltä tuli erittäin mielenkiintoinen tuote (tai oikeastaan mielenkiintoinen merkki), eli Antipodesin Avocado Pear Nourishing Night Cream (15ml). En ole Antipodesin tuotteita vielä itse kokeillutkaan, mutta kuullut merkistä kyllä, joten innolla testailen. 12.12

Sitten viedäänkin viimeistä tämän postauksen osalta! Lykon pussista ilmaantui Ardellin Wispies-irtoripset, ja pakkauksessa on mukana myös liima. En käytä kovinkaan usein irtoripsiä, mutta on näitä muutamat hyvä olla jemmassa jos mieliteko iskee. TwistBe ilahdutti täysikokoisella Essen Cocoa Exfoliator-kuorinnalla - Esse on tuttu merkki nimenä mutta juurikaan en ole heidän tuotteitaan vielä kokeillut. Ehkä jokin seerumi tai voide olisi ollut mieluisampi, näitä kuorintoja kun tulee oikealta ja vasemmalta mutta tällä mennään. Tämän pitäisi tuoksua kuulemma aivan suklaalta! 
Skincitylla olikin tuplat tuotteita - tällä kertaa Make P:Remin Cleansing Water Oil (jota voi käyttää silmämeikinpoistoaineen tavoin tai esimerkiksi kaksoispuhdistuksen ekana putsarina - valitsen itse tämän jälkimmäisen tavan) ja Safe Me. Relief Moisture Green Ampoule (10ml) jota voi siis käyttää seerumin/boosterin tavoin ja joka lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Molemmat tulee varmasti käyttöön! Emmin ensin vähän tuon öljyputsarin kanssa, kun ajattelin että sitä pitää käyttää juurikin silmämeikinpoistoaineen tavoin, mutta luin sitten että toimii myös ihan emulgoitavana putsarina joten hyvä hyvä.

Sellainen setti tuotteita ekoista kahdestatoista luukusta! Mitäs te tykkäsitte?
Olen ehdottoman tyytyväinen kaikkiin kalenterivalintoihini toistaiseksi, ja uskon että ne lunastavat lupauksensa myös kalenterien loppupuoliskolla. Palataan aiheeseen joulun jälkeen, ja käydään läpi luukut 13-24 (tai 25 Skincityn tapauksessa).

Laskin vielä kaikkien tuotteiden arvon yhteen niiden millikokojen ja ovh-hintojen perusteella per kalenteri, ja näin ne jakautuivat:

Lyko (ostohinta 59e) = 98,49e
Skincity (ostohinta 139e) = 226,26e
TwistBe (ostohinta 179e) = 240,88e

Eli jo nyt kalenterin hankintahintaan nähden on tullut tuotteita jotka arvoltaan ovat runsaasti enemmän jokaisessa kalenterissa, ja vielä puolet jäljellä! Mihin lukuihin sitä tässä vielä päästäänkään!


Tässä vielä lista kaikista osallistujista, josta voi tsekata jo valmiiksi vaikka huomisen avautuvan luukun:

1.12 Charlotta Eve

2.12 Dioriina

3.12 Maria Glow

4.12 Laura Loukola

5.12 HANNAMARIA

6.12 Keyword: Love

7.12 Blinger Shimmer

8.12 Miss Aria

9.12 Strokes Of Color

10.12 Dioriina

11.12 Beauty By Ida M 

12.12 Glitteriaddikti

13.12 Glitz & Glam

14.12 HANNAMARIA

15.12 Viilankantolupa

16.12 Purkkisirkus

17.12 Smart Girl Code

18.12 Mizz Annie

19.12 Gingerbiscuit

20.12 Huulipunamania

21.12 Nena Sofia's

22.12 Beauty Highlights

23.12 HennaV

24.12 Jouluaattona luukku avautuu jokaisessa osallistuvassa blogissa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti